Movie Center

نمرات The Revenant هم اومد :

46320058930229904671.jpg

گوجه گندیده هم که رو 84% ـه .....
پ.ن : من که چشم آب نمیخوره !

چرا؟اگه برا جوایز که زیاد مهم نیست فیلم بااین نمراتم میتونه موفق باشه تو جوایز
فیلم های قبلیش مثل بابل نمرات از اینم کمتر بود69ولی موفق بود کلی جایزه و نامزدی داشت اون سال
اگه برا خوب بودن خود فیلم که باز نمرات اصلا مهم نیست میتونه یه شاهکار باشه یا فیلم معمولی باید دید هر چند78هم عالیه
درکل زیاد به نمرات مخصوصا متا اهمیت ندیدن:دی

سلام
فکر کنم منظور فردین رو از فانتزی بد متوجه شدین .
اینکه همه کامیکها توی یه دنیای غیر واقعی اتفاق میافتن که شکی توش نیست . اما فکر نمیکنم به این بگن فانتزی .
من اهل کامیک خوندن هم نیستم حتی ، ولی چیزی که از فضای بتمن برداشت کردم یه دنیای کاملاً فانتزی و عجیب غریبه ( با همون منطقهای کمیک و ابرقهرمانی هم باز بتمن عجیبه جوش )
برای نمونه در مقایسه بین جوکری که نیکلسون خلق کرده و جوکری که هجر بازی کرد ، به نظرم اون جوکر رنگارنگ و خندون نیکلسون خیلی به جوکر کمیکها شباهت بیشتری داره .
بتمن نولان جدی بود . خیلی جدی .
از اون رفتارهای بعضاً بچه گانه شخصیتها توش خبری نبود ( حتماً برای همه اونایی که کمیک میخونن پیش اومده که بعضی وقتها شخصیتها حرفهایی میزنن یا کارایی میکنن که یه بچه 10 ساله هم انجامشون نمیده )
اینا نظر من بود و ممکنه منظور فردین رو هم اشتباه متوجه شده باشم . ولی فکر نمیکنم اینکه بگیم فیلمهای نولان جدی بودن یا فانتزی نبودن یا تاریک بودن به معنی ضعیف قلمداد کردن اون فیلما باشه .

خوب همه اینا که گفتی میشه همون لحن فیلم که جدیه و بار طنز کمتری داره. نولان طوری به فیلم نگاه میکنه که گویا مثلا یه اکشن با تم سیاسی خیلی جدیه و انگار نه انگار شخصیت اصلی لباس خفاش میپوشه میتونه پرواز کنه. به نظر بنده بار واقعگرایی تو بتمن نولان با مثلا بتمن برتون (تنها بتمن دیگه ای که من دیدم) تو یه سطحه. هر جفتشون توی یه دنیای خیالی, شخصیت هایی دارن که کارهای محیرالعقول میکنه. تفاوت توی همین لحن فیلمه, چه در قالب دیالوگ ها و انتخاب بازیگر, و چه تو نوع بازی گرفتن و حتی کارگردانی هنری. مثلا بتمن برتون *****های رنگی خاصی داره و حالت فانتزی/کامیکی رو تدایی میکنه اما بتمن نولان نه.

البته من کامیک هاشو نخوندم. فقط عکساشو نگاه کردم!:دی شاید تو کامیک تخیلی تر از این حرف ها باشه و من نمیدونم!:ذی

سلام
خوب همه اینا که گفتی میشه همون لحن فیلم که جدیه و بار طنز کمتری داره. نولان طوری به فیلم نگاه میکنه که گویا مثلا یه اکشن با تم سیاسی خیلی جدیه و انگار نه انگار شخصیت اصلی لباس خفاش میپوشه میتونه پرواز کنه. به نظر بنده بار واقعگرایی تو بتمن نولان با مثلا بتمن برتون (تنها بتمن دیگه ای که من دیدم) تو یه سطحه. هر جفتشون توی یه دنیای خیالی, شخصیت هایی دارن که کارهای محیرالعقول میکنه. تفاوت توی همین لحن فیلمه, چه در قالب دیالوگ ها و انتخاب بازیگر, و چه تو نوع بازی گرفتن و حتی کارگردانی هنری. مثلا بتمن برتون *****های رنگی خاصی داره و حالت فانتزی/کامیکی رو تدایی میکنه اما بتمن نولان نه.

البته من کامیک هاشو نخوندم. فقط عکساشو نگاه کردم!:دی شاید تو کامیک تخیلی تر از این حرف ها باشه و من نمیدونم!:ذی
شاید نتونسته باشم منظورم رو برسونم .
بذار اینجوری بگم که بتمن برتون بیشتر بتمن بود و بتمن نولان فیلم بهتری بود .

Harvey Weinstein: Everyone has lost this year

صدای هاروی واینستین هم در اومد. حرفش اینه که پخش کنندها مجبورن یا فیلم رو برا مخاطب عام درنظر بگیرن یا منتقدا و جوایز. اگه برا مخاطب عام باشه باید تابستون اکران بشه ولی دیگه هیچ شانسی برا فصل جوایز نداره چون تا دسامبر همه یادشون رفته، اگه هم برا منتقدا باشه باید دو ماه اخر سال اکران بشه که ترافیک زیاده و شانسی برا دیده شدن همه ی فیلما نیست. درنتیجه فیلمای کوچیک و خوبی که امسال ( و هرسال) میان یه جورایی محکومن به شکست و دیده نشدن. ( Mr. Holmes ، Grandma ، Far From the Madding Crowd ، Tangerine )

"As distributors, we need to continue releasing smart and bold films year-round," he concluded. "We need to support independent film distribution (and, in turn, independent film culture) 12 months a year, not just the last four. And we need to be loud about these films and make sure audiences stay engaged and motivated to interact with the films theatrically. Otherwise, our worst fears will be realized, with intelligent, daring a*dult dramas marginalized and cannibalized, and nothing but tentpoles left in their wake."

سلام

شاید نتونسته باشم منظورم رو برسونم .
بذار اینجوری بگم که بتمن برتون بیشتر بتمن بود و بتمن نولان فیلم بهتری بود .

نظر من هم دقیقا همینه البته. قبلا هم گفته بودم به نظر من بتمن برتون بتمن تره! البته نمیدونم معنی در این حرف هست یا نه چون یه حسه فقط!

حالا چون نولان خواست یه بتمن واقع گرایانه بسازه باید همه راهش رو ادامه بدن؟! و دیگری ها همه اخ؟! بتمن کلا دنیاش فانتزیه دیگه. مطمئنن کسی که این وسط تابو شکنی کرده نولان بوده نه اینا.

نظر من هم دقیقا همینه البته. قبلا هم گفته بودم به نظر من بتمن برتون بتمن تره! البته نمیدونم معنی در این حرف هست یا نه چون یه حسه فقط!
دقیقا اونای دیگه همه "اخ" ئه!
فیلمای نولان اون بتمنی که باید می بود رو به وجود آوورد. نشون داد کمیک نویسای بتمن واسه 80سال اشتباه می کردن و باید کلا با این شکل تاریک و واقع گرایانه که نولان نشون داد باید از اولش بتمن به وجود میومد نه به اون شکل کمیک فانتزی که poison ivy و Mr. freeze و سوپرمن وجود داشتن.
و وقتی نولان "این بتمنی که باید باشه" رو به وجود آوورد چرا باید در فیلم جدید عقب گرد بشه و مثل قدیم تخیلی و فانتزی بشه؟ جواب واضحه.. چون وارنر برادرز با خودشون میگه بیایم همه سوپرهیرو ها رو با هم قاطی کنیم یه آشی درست کنیم.. شاید مثل اونجرز جیبای استودیومون پرُ پول شد.
من کاری ندارم می تونن حتی بتمنی بسازن که vs سیندلا یا زیبای خفته باشه.. و خودمم حتما نگاه می کنم vs سوپرمن که دیگه جای خودشو داره.. اما نکته اینجاست، همه ما وقتی اینو نگاه کنیم پیشِ خودمون میگیم که بتمنِ نولان اون چیزیه که واقعا بتمن باید باشه.

اصلا مگه تردیدی در این قضیه وجود داره؟ :d بتمن برتون بتمن تره!

فیلمای نولان اون بتمنی که باید می بود رو به وجود آوورد. نشون داد کمیک نویسای بتمن واسه 80سال اشتباه می کردن و باید کلا با این شکل تاریک و واقع گرایانه که نولان نشون داد باید از اولش بتمن به وجود میومد نه به اون شکل کمیک فانتزی که poison ivy و Mr. freeze و سوپرمن وجود داشتن.
و وقتی نولان "این بتمنی که باید باشه" رو به وجود آوورد چرا باید در فیلم جدید عقب گرد بشه و مثل قدیم تخیلی و فانتزی بشه؟ جواب واضحه.. چون وارنر برادرز با خودشون میگه بیایم همه سوپرهیرو ها رو با هم قاطی کنیم یه آشی درست کنیم.. شاید مثل اونجرز جیبای استودیومون پرُ پول شد.
من کاری ندارم می تونن حتی بتمنی بسازن که vs سیندلا یا زیبای خفته باشه.. و خودمم حتما نگاه می کنم vs سوپرمن که دیگه جای خودشو داره.. اما نکته اینجاست، همه ما وقتی اینو نگاه کنیم پیشِ خودمون میگیم که بتمنِ نولان اون چیزیه که واقعا بتمن باید باشه.

این شوخی بود یا جدی بود؟:d

آخرین ویرایش:

64695005943916004979.gif

میگن ملت کلا با نولان اولین بار با بتمن آشنا شدن یعنی همین!!

من خودم عاشق تریلوژی Batman نولان هستم (مثل بقیه فیلم هاش)، ولی از اون طرف یه مشکلی که باهاش داشتم این بود که خیلی ها یه دفعه از طریق این فیلم ها با Batman و villainهاش آشنا شدن و بعدش کلاس های آموزش رفتار شناسی Joker و معانی فلسفی کاراکترها و ... رو برای ما برگزار میکردن. :دی
حالا میبینم تازه اون قضیه Joker چیزی نبوده و بدبختی بزرگتر اینه که نولان یه کاری کرد که دیگه حال و هوای فانتزی دنیای Batman و villainهاش برای ملت عجیب به نظر میرسه!!! یعنی تعدادی از معروف ترین دشمن های Batman که دهه ها توی کمیک ها حضور داشتن و طرفدارهای زیادی دارن، از دید این دوستان مسخره هستن چون واقع گرایانه نیستن! شخصیتی مثل Mr. Freeze از رده خارج محسوب میشه. یکی مثل Ras al Ghul (که در اصل با فیلم نولان متفاوت هست) باید بره بمیره. کاراکتر Red Hood هم کلاً هیچی. این دسته از دوستان اگه Court of Owls و ماجرای Talonها رو میدیدن دیگه چی میگفتن!!
باز خدا پدر بروبچ Rocksteady رو بیامرزه که وسط موج Batmanهای واقع گرایانه نولان اومدن یه تریلوژی محشر توی دنیای بازی ترتیب دادن که به کمیک ها وفادارتر هست و المان های فانتزی/تخیلی داره. وگرنه دیگه فکر کنم از دید اون هایی که کاری با کمیک های Batman ندارن، فانتزی بودن این سری کلهم زیر سوال میرفت و اصلاً فراموش میکردن که روزگاری Batman چی بوده.

کاور شماره ی جدید Entertainment :

صفحات لیک شده مجله (اسپویل خاصی نداره ولی تو اسپویلر میزارم):

و Black Panther :دی

در رابطه با فیلم Black Panther هم مذاکرات با Ryan Coogler کارگردان فیلم Creed برای کارگردانی این فیلم آغاز شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or