Movie Center

دوستان مگه مرد عنكبوتي قرار نيست تو CIVIL WAR حضور داشته باشه؟ پس چرا نه تو تريلر بود و نه عكسي ازش اومده؟

البته خودم حدس ميزنم ميخوان يه رونمايي ويژه ازش داشته باشن. ولي نقشش مثل كميكش تو فيلم قراره مهم باشه يا نه؟

دوستان مگه مرد عنكبوتي قرار نيست تو CIVIL WAR حضور داشته باشه؟ پس چرا نه تو تريلر بود و نه عكسي ازش اومده؟

البته خودم حدس ميزنم ميخوان يه رونمايي ويژه ازش داشته باشن. ولي نقشش مثل كميكش تو فيلم قراره مهم باشه يا نه؟

واسه این که این اولین حضور سینمایی اسپایدرمن توی یونیورس مارول ـه.
مارول و دیزنی محافظ کارانه عمل میکنن که البته حق هم دارن ، و این که حضور زیادی نداره فک کنم.
به هر حال میخوان سوپرایز بمونه .

دیشب مراسم Gotham Awards و فیلم Spot light ، جوایز اصلی فیلم رو درو کرد... جوایز اصلی Best Picture,Best Original Screenplay,Best Jury Awards رو از آن خود کرد، بهترین بازیگر هم Paul Dano و زن هم بازیگر فیلم Teenage of Diary Girl رو گرفت.... بهترین کارگردانی هم Ridley Scott برای فیلم The Martian گرفت!

اگر قرار باشه همه چی تو تریلر باشه که دیگه جذابیتی پیدا نمی کنه فیلم
به نظرم تو تریلر های بعدی هم نباشه خیلی بهتره

تریلر بتمن علیه سوپرمن عالی بود . شخصا درباره بازی بن افلک تو نقش بتمن خیالم راحت شد . سکانس های جذاب هم مشخصه کم نداره فقط دو سه تا نکته این وسط به نظرم جالب نبود .

1.لکس لوتر تو کمیک ها یک میلیاردر باهوش و خود بزرگ بین بود . ولی این جا عملا یک نسخه ی سوپر هیرویی از کاراکتر هاییه که جسی آیزنبرگ بازی کرده . زیادی عجیب غریب و مریضه .
2.طراحی دومزدی واقعا بده . یک کپی نسبتا مو به مو از آبومینیشن , بدمن فیلم هالک شگفت انگیز ماروله (که اونم تازه خودش مشکل داشت چون به ریشه هاش وفادار نبود ) .
فیلم تو داستانش هم اومده دو تا از بهترین کمیک های این کاراکتر ها (مرگ سوپرمن و بازگشت شوالیه تاریکی ) رو با هم ادغام کرده . در حالیکه هر کدوم پتانسیل یک فیلم جدا رو داشتن . نتیجه اش لااقل به ضرر کمیک مرگ سوپرمن و دومزدی تموم میشه . چون زمان حضور دومزدی خیلی خیلی کم خواهد بود )

تریلر به شدت فک برانداز و جداب بود اما
نشون دادن دومزدی زیاده روی بود خیلی هم زیاده روی بود با این روند پخش تریلر که وارنر در پیش گرفته امیدوارم برای خود فیلم سوریرایزی بمونه
یک مورد دیگه هم که دیدم کیفیت پایین جلوه های ویژه بود که چون وارنره مطمئنم درست میشه چون این اتفاق برای هابیت و میان ستاره ای هم افتاده بود سومی هم بازی های خوب بود مخصوصا افلک و گادوت امیدوارم کردن

عجب آش شله قلم کاهی بود این سوپرمن/بتمن ! کل کمیک های در ارتباط با بتمن و سوپرمن رو برای دو ساعت فیلم چسبوندن بهم :دی آخرش هم که خب مشخص شد با تیکه آخر تریلر :دی خسته نباشن :دی

گفتیم حداقل سر این فیلم و قسمت های دیگه از اون مسخره بازی های اسنایدر و ترکوندن شهر ها و جلوه ویژه بازی و غیره خبری نباشه ولی مثل اینکه بدتر شده :دی جسی آیزنبرگ هم که داره اسکی جوکر مانند و دانشمند روانی میره، بسیار هم عالی :دی

اصلا عاقبت خوبی این فیلم نداره، اصلا...

- - -ویرایش - - -

گادوت امیدوارم کردن

قربون دستت یکم بیشتر در این مورد توضیح بده :دی چون اون چیزی که من دیدم ایشون کلا 3 ثانیه تو تریلر بود و فقط یه فیگور گرفت :دی

اوایل تریلر داشت خوشم می اومد (حتی از بن افلک!:|)، ولی هر چی جلوتر رفت بیشتر آشفته شد و دیگه انقدر خر تو خر شد که سرگیجه گرفتم! :دی کاش توی این فیلم فقط همون Batman و Superman حضور داشتن با یدونه villain و بعدش توی فیلم های آینده بقیه کاراکترها هم از راه میرسیدن. نه اینکه یه دفعه 60تا کاراکتر از Batman/Superman گرفته تا Wonder Woman و Cyborg و Aquaman در کنار دو تا villain خیلی معروف رو توش بچپونن! الآن حداقل طبق تریلرها به نظر میرسه فیلم بیش از حد شلوغ باشه و تبدیل به یه چیز کمدی بشه تا یه فیلم مثلاً تاریک!
اون صحنه آخر تریلر هم واقعاً ضایع بود!!! بیشتر به درد سریال های انیمیشنی میخوره تا همچین فیلمی. چه ژست های خفنی هم گرفتن! :دی

QY9jC.jpg

قربون دستت یکم بیشتر در این مورد توضیح بده :دی چون اون چیزی که من دیدم ایشون کلا 3 ثانیه تو تریلر بود و فقط یه فیگور گرفت :دی

عرضم به حضورت که امیدواریم از این جهته که از یک فرد مافوق ضعیف به فوق ضعیف ارتقا پیدا کرده:d
کلا فیلم یا خیلی خیلی خوب میشه یا خیلی خیلی بد حد وسط نداره

چرا همیشه انقدر جلوه های ویژه فیلم های اسنایدر باید افتضاح باشه؟
واقعا چرا؟
سیویل وار اینو قورت میده
و البته SW دوتاشونو باهم قورت میده D :

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or