Movie Center

فکر میکنم تو 16 سالگی این فیلمو دیدم و همون موقع برای منم خیلی فیلم وحشتناکی بود :ذی
یکی از ضعیف ترین فیلم های سپلبرگ که با سو استفاده تاریخی و pace بی مزش فقط میخواد بزور بیننده رو احساساتی بکنه.

بعد Saving Private Ryan، بهترین فیلم اسپیلبرگ همین Schindler's List بوده. (به عقیده‌ی خیلی‌ها هم همین Schinder's List بهترین فیلم اسپیلبرگ بوده) البته E.T که جای خودشو داره:دی

:bighug: Sonic the Hedgehog Movie in Development At Sony
Neal Moritz, who is shepherding the project for Sony, is the producer behind the Fast & Furious franchise and has a Goosebumps adaptation coming out on Aug. 7, 2015, starring Jack Black . Marza Animation Planet, a division of the Sega Sammy Group, will develop the animation in conjunction with Sony to ensure the character is up to Sega's standards

بعد Saving Private Ryan، بهترین فیلم اسپیلبرگ همین Schindler's List بوده. (به عقیده‌ی خیلی‌ها هم همین Schinder's List بهترین فیلم اسپیلبرگ بوده) البته E.T که جای خودشو داره:دی
من که فهرست شیندلر رو ندیدم و نظری در موردش ندارم اما این دلیل نمیشه که چون یکسری این فیلمو بهترین فیلم اسپیلبرگ میدونن ایشونم باید همینطوری باشه. ایشون رو کسی نمیتونه مجبور بکنه که از این فیلم خوشش بیاد.:d

من که فهرست شیندلر رو ندیدم و نظری در موردش ندارم اما این دلیل نمیشه که چون یکسری این فیلمو بهترین فیلم اسپیلبرگ میدونن ایشونم باید همینطوری باشه. ایشون رو کسی نمیتونه مجبور بکنه که از این فیلم خوشش بیاد.:d

کسی نگفت که بهترین فیلم اسپیلبرگ بدونه، بلکه من بیشتر به این واکنش نشون دادم که ایشون این فیلم رو تو سن 16 سالگی دیده و واسه همین به خاطر شرایط سنی از فیلم متنفر شده.

Jurassic World Photos Show Movie's Human Stars : Chris Pratt , Bryce Dallas Howard , Nick Robinson and Ty Simpkins
jurassic-world-chris-pratt-100703.jpg

jurassic-world-bryce-dallas-howard-100704.jpg

jurassic-world-nick-robinson-ty-simpkins-100705.jpg

امروز یه اتفاق جالب افتاد. توی یکی از پنل های یه نمایشگاه توی استرالیا، استن لی از مارول و اینا صحبت کرد و گفت الان مارول داره روی فیلمه Doctor Strange و Black Panther کار میکنه و میسازه. حالا از دکتر شایعه زیاد بود ولی بلک پنتر رو زیاد خبر نداده بودن که استن لی یه جورایی لو داد :دی

یه عکس از هم از Lexcorp که کمپانی lex luther خودمون هست از Batman v Superman DOJ
علاوه بر این یه خبر جدید اومده که DC توی کامیک کان امسال قراره برنامه اکران فیلمای آیندش رو اعلام کنه که Line-up از این قراره :

BvS May 2016 , Shazam July 2016 , Sandman Christmas 2016 , Justice League May 2017 , Wonder Woman July 2017 , Flash & Green Lantern Team up , Man of Steel 2 May 2018

همینطور گفته که دلیل تاخیر خوردن BvS این بوده که توی این فیلم قرار بوده که یه cameo از بعضی قهرمانا مثل green lantern و flash و .... باشه و از اونجایی که خبری از بازیگرای قبلی نیست میخواستن از بازیگرای جدید مطمئن بشن و با اونا قرار داد ببندن

lexcopr-first-look-at-lexcorp.webp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or