Movie Center

41476586246253958587.jpg

Happy B-Day Depp ^_^ ...
(51)

آخرین ویرایش:
خود اولتران رو میدونم چیه ولی این عکس مال کدوم فیلمه؟؟؟
Guardiants of Gallexy یا Avengers؟؟؟
Avengers age of ultron

marvel-cinematic-universe-what-awaits-our-heroes-f383a7c1-a70b-42da-bc31-69468bab567a.jpeg

اینم دو قلوهای scarlet witch و quicksilver ( من که به شخصه از quicksilver توی x-men dofp بیشتر خوشم اومد نمیدونم چرا )
اگه دقت کنین میفهمین اینا جفتشون توی godzilla بودن دوباره اینجام هستن

شاید باورتون نشه ولی تایتانیک رو امروز برای اولین بار دیدم!:d
خداییش خیلی قشنگ بود واقعا صحنه های به یاد موندنی و زیبایی داشت مخصوصا همون صحنه معروف رو عرشه کشتی!!:x
واقعا جزء فیلم های تکرار نشدنیه تاریخه!

article_2287890_186EB409000005DC_91_1024x615_large.jpg

ایشون همون دختر کت قرمزی هستن که توی فیلم فهرست شیندلر با روح و روان هممون بازی کرد ! جالبه بدونید اسپیلبرگ ازش قول میگیره که تا وقتی 18 سالش نشده فیلم رو نبینه ولی دختره وقتی 11 سالش میشه زیر قولش میزنه و فیلم رو می بینه و به گفته ی خودش وحشت ناک ترین لحظات عمرش رو سپری می کنه به طوری که تا سالها نتونسته اون سکانس ها رو فراموش کنه و از این که توی این فیلم بازی کرده به شدت پشیمونه ...

Schindler's List: Trauma of girl in the red coat who became holocaust icon | Mail Online

به گفته ی خودش وحشت ناک ترین لحظات عمرش رو سپری می کنه به طوری که تا سالها نتونسته اون سکانس ها رو فراموش کنه و از این که توی این فیلم بازی کرده به شدت پشیمونه ...

چرا گفته براش وحشتناک بوده ؟

فکر میکنم تو 16 سالگی این فیلمو دیدم و همون موقع برای منم خیلی فیلم وحشتناکی بود :ذی
یکی از ضعیف ترین فیلم های سپلبرگ که با سو استفاده تاریخی و pace بی مزش فقط میخواد بزور بیننده رو احساساتی بکنه.

آخرین ویرایش:
la-et-mg-hugh-jackman-bald-pan-blackbeard-20140610-100578.jpg

از اونجایی که قراره تو فیلم جدید پیتر پن شخصیت منفی blackbeard رو بازی کنه کچل کرده اساسی ، فیلم 17 جولای سال دیگه میاد و علاوه بر جکمن Amanda Seyfried و Rooney Mara هم تو فیلم هستن

فکر میکنم تو 16 سالگی این فیلمو دیدم و همون موقع برای منم خیلی فیلم وحشتناکی بود :ذی
بعد که بزرگتر هم شدی همون نظر 16 سالگیت رو داشتی در مورد فیلم؟ اینو می گم:

یکی از ضعیف ترین فیلم های سپلبرگ که با سو استفاده تاریخی و pace بی مزش فقط میخواد بزور بیننده رو احساساتی بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or