سوپرمن جدید عجب زباله ای بود. تریلر بی نهایت چندش.
Booker DeWitt :
View attachment I’m stronger, I’m smarter, I’m better… I AM BETTER!!!.mp4
سوپرمن جدید عجب زباله ای بود. تریلر بی نهایت چندش.
سگکشی، البته بینام و نشان نیست ولی خفنهیک عدد فیلم ایرانی خفن بی نام و نشان معرفی کنیم بینیم![]()
دیدمسگکشی، البته بینام و نشان نیست ولی خفنه![]()
پرویز ، با بازی خدا بیامرز لووان هفتوانیک عدد فیلم ایرانی خفن بی نام و نشان معرفی کنیم بینیم![]()
اینو ندیدیم و الان میزارم دانلود بشه.نمیدونم دیدی یا نه ولی اگر کسی ندیده پیشنهاد میشه.
خب تو نگو دیدیاینو ندیدیم و الان میزارم دانلود بشه.
+
مرسی دوستان بابت معرفی ها پرویز رو هم دیدم و الان که فکر میکنم سوالم یه جوری هستش که ممکنه همه یک فیلم معرفی کنن و من هی بگم دیدم و هی همینجوری نواری بریم جلو
برا همین در کل از همگی مچکرم و تشکردربند رو ندیدم اینو میشینم میبینم الان
اتفاقا بر خلاف شما به این سوپرمن جدید امیدوارم. از نسخه بروز تم کلاسیک گرفته تا راشل برازناهان که تو تریلر هم به نظر میاد یکی از بهترین لویس لین ها باشه تا فضای فانتزی و موجودات فضایی که قشنگ انگار از دل انیمیشن های قدیمی اومدن. فقط با لباس و ظاهر گی گاردنر گرین لنترن حال نکردمسوپرمن جدید عجب زباله ای بود. تریلر بی نهایت چندش.
علاوه بر اون ، با طراحی و لباس هاوک گرل هم من حال نکردماتفاقا بر خلاف شما به این سوپرمن جدید امیدوارم. از نسخه بروز تم کلاسیک گرفته تا راشل برازنان که تو تریلر هم به نظر میاد یکی از بهترین لویس لین ها باشه تا فضای فانتزی و موجودات فضایی که قشنگ انگار از دل انیمیشن های قدیمی اومدن. فقط با لباس و ظاهر گی گاردنر گرین لنترن حال نکردم
منم همینطور، میخوام قبل از اسپویل شدن سکانس بعد از تیتراژ ببینمش.کیفیت روی پرده ایی سونیک نیومده؟ خیلی هایپم![]()
اونا لیک شدن و دیدم، ارزش صبر رو داره.منم همینطور، میخوام قبل از اسپویل شدن سکانس بعد از تیتراژ ببینمش.
قسمت چهارمش هم برای ۲۰۲۷ تایید شد!![]()