Movie Center

ادایی ترین حرکت:
برای فیلم X فلان دقیقه تو جشنواره کن دست زدند
هیچوقت درک نکردم، مثلا فیلم تموم میشه همه بلند میشن تشویق میکنن و دست میزنن یکی سریع تایم میگیره ببینه چقدر تشویق میکنن ؟
جالبه رکورش برای Pan's Labyrinth که حدود 22 دقیقه ایستاده تشویق کردن:|
سره Once Upon a Time In Hollywood گول خوردم که ملت 7 دقیقه ایستاده تشویق کرده بودن و هایپ شده بودم بعد که فیلم دیدم در مجموع 7 دقیقه سکانس جذاب نداشت (فراستی طور)
فلسفه موجودیت کن ادایی بودنه اصلا :D

لانتیموس خوب داره می‌تازونه. از فیلماش خوشم میاد.
اون معجون دیوونگی و مریضی و کثافت رو پیش‌تر همه در آثار لارنس فون تریه دیدیم. گویا این مسلک همیشه یه نفر رو داره که منو سوپرایز کنه.

.
.
.

چند سال پیش انیمیشنی از چارلی کافمن به اسم Anomalisa دیدم. احیاناً فیلمی سراغ دارید که همین گونه مریض‌ احوال باشه؟ :D

• Like
Reactions: fire emblem
من چند جا دیدم گفتن مردم 7 دقیقه دست زدن و فقط چند تا منتقد بودن هو کشیدن
این حماقت 5 دقیقه 7 دقیقه ده دقیقه دست زدن رو کی باب کرد ؟
هر کی بوده باید از ماتحت دارش بزنن . آخه این کارهای چیپ چیه.
میشینن با خودشون فکر میکنن چجوری اخبار مراسم های کن و فستیوال هامون رو بندازیم سر زبون ها، بعد دست زدن طولانی رو باب میکنن.

فیلم ها طوری شدن که ادم به همین فیلم پاپ کورنی ساده هم راضیه
والا
من که تریلر برخی فیلم ها هم دیگه نمی بینم، اگه هم بخوام آخر هفته فیلم ببینم بعد از سالی! می رم ترمیناتور 2 یا فیلم های نوستالژی اون زمان رو برای بار nـم می بینم! فیلم های آسیایی تا همین چند سال پیش تنها فیلم هایی بودن که نظرمو جلب می کردن، الان همونائم برام خاطره شده

این فیلم Abigail بامزه بود :D چیز خاصی نداره ولی خب بدم نبود. ارزش دیدن داشت به نظرم.
فیلم تقریبا تا یه ربع بیست دقیقه آخرش اوکی بود ولی واقعا آخرش به طرز مضحکی اعصاب خورد کن بود حس کردم دارم scary movie میبینم :D منطق در همون حد.

---------------
تازگیا سریالا بیشتر منو جذب میکنن تا فیلما، حتی کره ایا هم سریالاشون بهتر از فیلماشون شده.

• Like
Reactions: NaViiDii
فیلم تقریبا تا یه ربع بیست دقیقه آخرش اوکی بود ولی واقعا آخرش به طرز مضحکی اعصاب خورد کن بود حس کردم دارم scary movie میبینم :D منطق در همون حد.

کلا فیلمایی که میخوان ترسناک باشن، اکثرشون تو یک سوم پایانی کاملا میرن تو دیوار. یعنی خیلی مهم نی که ترسناک هستن یا نه. کیفیت کار تا اواخرش خووبه ولی یهو همه چی تغییر میکنه به بدترین شکل ممکنه. اینجام همین داستان رو داشتیم خصوصا آخرین دقایق فیلم وقتی که بابای طرف میاد خیلی جوک بود واقعا. مبارزه‌ی نهایی هم که هیچی :D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or