Movie Center

ما تخمه و چیپسمون به راه بود گفتیم این گوزیلا کونگ رو ببینیم. نسخه 12 گیگی 4k هم گرفته بودم. فیلم که مقوا بود هیچی . حالا برا زرق و برق و جلوه های ویژه و این حرفا دیدیم. چشمتون روز بد نبینه. اواسط فیلم صدای کاراکترا قطع شد وصدای محیط و جلوه های بود فقط.... ضدحال بودااا ~X( ~X( ~X(

کاپولا اتهام آزار جنسی خورده

حمایت آبری پلازا بازیگر فیلم Megalopolis از فرانسیس فورد کاپولا : با تامین بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری فیلمش بدون کمک هیچ استودیویی قوانین هالیوود را زیر پا گذاشته و استودیو ها جریان را برنمیتابند و به دنبال تخریب هستند.

«به نظر من شایعه‌ها مضحک بودن. حاضرم تمام قد از فرانسیس دفاع کنم، اما اون نیازی به دفاع من نداره. به نظر من وقتی درون نظام فیلمسازی باشید و واقعاً بدونید که تو این صنعت چه خبره، باید بذاری حاشیه و هیاهو خودشون رو به پا کنند. چرا که نه؟ به نظر من در نهایت به جلب توجه فیلم کمک می‌کنه. خود کاپولا با شناختی که ازش دارم هم همینطور فکر میکنه، قصد تخریبش رو دارن ولی کاپولا بیشتر لذت میبره،ید یادآوری کرد که هالیوود ریپورتر، ورایتی و حتی گاردین، در گذشته حکم سخنگوی استودیوها رو داشته‌اند، و این نوع گزارش‌ها برای اهداف معین طراحی شده‌.»

View attachment 337463

اولین تصویر رسمی از فیلم Return to Silent Hill اقتباس شده از بازی Silent Hill 2 که کارگردانی این نسخه رو هم کریستف گان کاگردان قسمت اول بر عهده داره.
قسمت اول جزو اون فیلم هایی بود که به نظرم بیش از حد کوبیده شد و من که خیلی راضی بودم ازش
امیدوارم این فیلم هم با همون جو و اتمسفر ساخته بشه

دوستان Gojira Mainasu Wan رو از دست ندید:D.
این اولین باری بود که از این فیلمای هیولایی دیدم, ولی تاجایی که شنیدم برعکس ورژن ژاپنی که تمرکز اصلیش داستانه, تمرکز ورژن آمریکایی رو پاپ کرنی بودنه
و از قرار معلوم کرینج هم هست :D.

حالا که بحث گودزیلا داغ شده، به نظرم یه سر هم به Shin Godzilla بزنین. :D در حد شاهکار و اینا نیست، ولی در نوع خودش چیز جالبیه و یکی از متفاوت‌ترین گودزیلاها رو داره. یه گودزیلای به شدت زشت و بدترکیب که توی اولین ملاقات باهاش، شکل و شمایلی داره که هم آدم خنده‌ش می‌گیره و هم خیلی چندش‌ناک و مخوفه! :D بعدش هم که قیافه‌ش استانداردتر می‌شه، باز حالت عادی نداره و وحشی‌تر و بی‌اعصاب‌تر از بقیه گودزیلاهاست و مثلاً اشعه که می‌خواد بزنه، دهنش ۲۰ متر کِش میاد و یه جوری فشار میاره که بنده خدا انگار داره سال‌ها نفرت از مردم رو با این اشعه از بدنش می‌ریزه بیرون! :D
کلاً جزو مدل‌های متفاوت گودزیلا هست و به نظرم یه ذره آندرریتده و حقش بود که بیشتر تحویلش بگیرن.

d24617_24shin-godzilla-1108x0-c-default.jpg

من چند جا دیدم گفتن مردم 7 دقیقه دست زدن و فقط چند تا منتقد بودن هو کشیدن
گویا این Megalopolis به شدت سلیقه‌ای هست و بعضی‌ها اون رو خیلی جالب می‌دونن و بعضی‌ها هم حالشون به هم خورده! فعلاً توی متاکریتیک به میانگین ۶۱ رسیده و هم امتیازهای ۷ و ۸ داره و هم ۲ و ۴. :دی
کلاً ماجراهای عجیبی داره این فیلم. یادمه سال‌ها قبل (فکر کنم اوایل دهه ۸۰) توی هفته‌نامه مرحوم «سینما جهان» در موردش یه چیزی خوندم و تازه همون موقع هم نوشته بود که فرانسیس فورد کوپولا از مدت‌ها قبل قصد ساخت این فیلم رو داشته. :دی بالاخره بعد از این همه وقت رفت سراغش و ساختش، ولی حواشی فیلم از همون اول شروع شد و می‌گفتن کیفیت جالبی نداره و پخش‌کننده پیدا نکرده که توی سینماها نشون بده. هزینه تولید بالایی هم داشته (۱۲۰ میلیون دلار) و کوپولا هی دنبال پخش‌کننده می‌گشته و به درِ بسته می‌خورده و دیگه شاید آخرین امیدش همین جشنواره کن بوده که اینجا هم نظرات خیلی ضد و نقیض هست.
بیچاره همین یک ماه پیش همسرش هم فوت کرد و توی ۸۵ سالگی داره سخت‌ترین روزهای عمرش رو می‌گذرونه، هم از نظر شخصی و خونوادگی و هم حرفه‌ای.
من که بدجوری منتظرم فیلم رو ببینم و حس می‌کنم در اون حد که یه عده می‌گن هم زباله نباشه. :دی یعنی فکر می‌کنم شاید از اون چیزهای خاصی هست که اگه به سلیقه آدم بخوره، خیلی هم جالبه و یه تجربه متفاوته.

گویا این Megalopolis به شدت سلیقه‌ای هست و بعضی‌ها اون رو خیلی جالب می‌دونن و بعضی‌ها هم حالشون به هم خورده! فعلاً توی متاکریتیک به میانگین ۶۱ رسیده و هم امتیازهای ۷ و ۸ داره و هم ۲ و ۴. :D
کلاً ماجراهای عجیبی داره این فیلم. یادمه سال‌ها قبل (فکر کنم اوایل دهه ۸۰) توی هفته‌نامه مرحوم «سینما جهان» در موردش یه چیزی خوندم و تازه همون موقع هم نوشته بود که فرانسیس فورد کوپولا از مدت‌ها قبل قصد ساخت این فیلم رو داشته. :D بالاخره بعد از این همه وقت رفت سراغش و ساختش، ولی حواشی فیلم از همون اول شروع شد و می‌گفتن کیفیت جالبی نداره و پخش‌کننده پیدا نکرده که توی سینماها نشون بده. هزینه تولید بالایی هم داشته (۱۲۰ میلیون دلار) و کوپولا هی دنبال پخش‌کننده می‌گشته و به درِ بسته می‌خورده و دیگه شاید آخرین امیدش همین جشنواره کن بوده که اینجا هم نظرات خیلی ضد و نقیض هست.
بیچاره همین یک ماه پیش همسرش هم فوت کرد و توی ۸۵ سالگی داره سخت‌ترین روزهای عمرش رو می‌گذرونه، هم از نظر شخصی و خونوادگی و هم حرفه‌ای.
من که بدجوری منتظرم فیلم رو ببینم و حس می‌کنم در اون حد که یه عده می‌گن هم زباله نباشه. :D یعنی فکر می‌کنم شاید از اون چیزهای خاصی هست که اگه به سلیقه آدم بخوره، خیلی هم جالبه و یه تجربه متفاوته.

کاپولا فیلم‌نامه «مگالوپولیس» رو تو اواسط دهه 80 می‌نویسه، بعد ترجیح می‌ده پس از اتمام ساخت «پدر خوانده 3»، اون رو تولید کنه ولی به دلایلی به سمت این پروژه نمیره؛ بعد از فیلم Rainmaker، پیش‌تولید فیلم رو آغاز میکنه؛ چند سکانسی هم ضبط میکنه و طبق تحقیقاتم، قرار بوده بازیگران سرشناسی مثل «رابرت دنیرو»، «کوین اسپیسی»، «جیمز گاندولفینی»، «لئوناردو دی کاپریو»، «ادی فالکو» و غیره در این اثر ایفای نقش کنند. حتی چند روز دوره‌خوانی فیلم‌نامه هم داشتند.

حادثه یازده سپتامبر رخ می‌ده و بعد از اون، «کاپولا» به سمت این پروژه نمیره و کنسلش می‌کنه. توی توییتر از مقایسه نظرات ضدونقیض منتقدان به فیلم «مگالوپولیس» با فیلم «بابیلون» شزل میگویند. هر دو فیلم از سوی منتقدان صفر و صد شد؛ اما مخاطبان عام و خونگی از این اثر استقبال کردند. فیلم «مگالوپولیس» ممکنه یادآور Brazil تری گیلیام، بلید رانر ریدلی اسکات و عنصر پنجم لوک بسون باشه.

من چند جا دیدم گفتن مردم 7 دقیقه دست زدن و فقط چند تا منتقد بودن هو کشیدن

اون Standing Ovation چیز کاملاً تشریفاتیه؛ فیلم‌های بدی تو تاریخ کن بودند که براشون کف و هورا زدند.

سال پیش فاجعه IDOL حدود 5 دقیقه براش دست زدند.

ادایی ترین حرکت:
برای فیلم X فلان دقیقه تو جشنواره کن دست زدند
هیچوقت درک نکردم، مثلا فیلم تموم میشه همه بلند میشن تشویق میکنن و دست میزنن یکی سریع تایم میگیره ببینه چقدر تشویق میکنن ؟
جالبه رکورش برای Pan's Labyrinth که حدود 22 دقیقه ایستاده تشویق کردن:|
سره Once Upon a Time In Hollywood گول خوردم که ملت 7 دقیقه ایستاده تشویق کرده بودن و هایپ شده بودم بعد که فیلم دیدم در مجموع 7 دقیقه سکانس جذاب نداشت (فراستی طور)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or