گویا این Megalopolis به شدت سلیقهای هست و بعضیها اون رو خیلی جالب میدونن و بعضیها هم حالشون به هم خورده! فعلاً توی متاکریتیک به میانگین ۶۱ رسیده و هم امتیازهای ۷ و ۸ داره و هم ۲ و ۴.
کلاً ماجراهای عجیبی داره این فیلم. یادمه سالها قبل (فکر کنم اوایل دهه ۸۰) توی هفتهنامه مرحوم «سینما جهان» در موردش یه چیزی خوندم و تازه همون موقع هم نوشته بود که فرانسیس فورد کوپولا از مدتها قبل قصد ساخت این فیلم رو داشته.
بالاخره بعد از این همه وقت رفت سراغش و ساختش، ولی حواشی فیلم از همون اول شروع شد و میگفتن کیفیت جالبی نداره و پخشکننده پیدا نکرده که توی سینماها نشون بده. هزینه تولید بالایی هم داشته (۱۲۰ میلیون دلار) و کوپولا هی دنبال پخشکننده میگشته و به درِ بسته میخورده و دیگه شاید آخرین امیدش همین جشنواره کن بوده که اینجا هم نظرات خیلی ضد و نقیض هست.
بیچاره همین یک ماه پیش همسرش هم فوت کرد و توی ۸۵ سالگی داره سختترین روزهای عمرش رو میگذرونه، هم از نظر شخصی و خونوادگی و هم حرفهای.
من که بدجوری منتظرم فیلم رو ببینم و حس میکنم در اون حد که یه عده میگن هم زباله نباشه.
یعنی فکر میکنم شاید از اون چیزهای خاصی هست که اگه به سلیقه آدم بخوره، خیلی هم جالبه و یه تجربه متفاوته.