Origami 2008
عضو تحریریه
اینجاش یعنی چی؟ ممنون
ترجمه صحبت اسکورسیزی در فیلم Jesus:
«سعی میکنم راهکار جدیدی برای قابلوصولتر شدنش پیدا کنم و مسئولیت منفی آنچه به مذهب سازمان یافته مرتبط است را از بین ببرم».
اینجاش یعنی چی؟ ممنون
لایک کردم مثلا فهمیدم چی گفته لولترجمه صحبتهای اسکورسیزی در فیلم Jesus:
«سعی میکنم راهکار جدیدی برای قابلوصولتر شدنش پیدا کنم و مسئولیت منفی آنچه به مذهب سازمان یافته مرتبط است را از بین ببرم».
اینجور کوت هارو خود انگلیسیشم بذارید قطعا قابل فهم تره چون یکسری اصطلاحات فارسیش نمیاد- اسکورسیزی: «سعی میکنم راهکار جدیدی برای قابلوصولتر شدنش پیدا کنم و مسئولیت منفی آنچه به مذهب سازمان یافته مرتبط است را از بین ببرم».
من کنجکاو شدم رفتم از سایت The Guardian کاملش رو خوندم.لایک کردم مثلا فهمیدم چی گفته لول
ای بابا اینم که نکشید بیرون از جیزس
View attachment 324382
اولین جزئیات از فیلم Jesus مارتین اسکورسیزی:
- مدت زمان فیلم 80 دقیقه خواهد بود - کوتاهترین فیلم کارنامه او
- اکثر نماهای فیلم در زمان حال خواهد بود
- تولید فیلم از اواخر امسال آغاز میشود
- اسکورسیزی: «سعی میکنم راهکار جدیدی برای قابلوصولتر شدنش پیدا کنم و مسئولیت منفی آنچه به مذهب سازمان یافته مرتبط است را از بین ببرم».
عه؟؟ من فک کردم نخواسته نبرد زیاد نشون بده که اینجوری کم بودناپلئون رو دیدم ولی مشکل اصلیش اینه فست فوروارد زیاد داره و دو الی سه نبرد اصلی رو که کلا اسکیپ کردن یه سری نبردها هم در حد دو دقیقه صحبت جمع کردن
به نظرم نسخه 4 ساعته این مشکلات رو حل کنه
ولی روی هم رفته به دلیل علاقه زیادم به تاریخ فیلم قابل قبولی بود و لذت بردم
نه گویا اونا هم ساخته شده ولی بخاطر زمان فیلم از نسخه اکران اصلی حذف شدن حالا باید صبر کنیم ببینیم نسخه اصلی چی داخلش هستعه؟؟ من فک کردم نخواسته نبرد زیاد نشون بده که اینجوری کم بود
شما اول باید اخلاق رو در نظر بگیری، نه دماغ را