Movie Center

سخنرانی ویل اسمیت ۱۰ برابر از سیلی زدنش بدتر بود.
میخواستم همینو بگم، ینی اوج متوهم بودن و خود مهم پنداری بود.

اینایی که میگید عمدی بوده ینی مرز های پارانویا و تئوری توطعه رو جابجا کردید :D
ویل اسمیت فقیر و درمونده نیست که بیاد آبرو خودشو ببره برا بازدید یه مراسم. Come on

از کمدین ها بگم . ریکی جرویس یه بیت کامل روی مل گیبسون انجام داد از نژاد پرستیش تا دائم خمریش . مل گیبسون نه چکی زد نه فوشی داد. سف مکفارلن یه بیت کامل در مورد نودیتی( we saw ur bo..bs) جلو گذاشت . چکی نخورد.
.
ویل اسمیت سفید پوست بود کارش تموم بود الان باید میومد ایران طی کش میشد

طرف توی توئیتر اومده می‌گه این جور اتفاقات فقط ما ایرانی‌ها رو انقدر سرگرم می‌کنه و بقیه خیلی هم اهمیتی نمی‌دن!
ترندهای توئیتر توی ۸ ساعت اخیر:

d802848_.jpg

یعنی حتی یه لحظه هم ویل اسمیت از صدر ترندهای جهان پایین نیومده و یه سری از رتبه‌های بعدی هم مال همین قضیه هست. :D
-------------------------
یکی دیگه اومده توئیت زده که اگه موافق کار ویل اسمیت هستین، یعنی یک جهان سومی و خاورمیانه‌ای بدبخت هستین و بس!
تعداد لایک‌های توئیت پسر ویل اسمیت که نشون‌دهنده میزان موافقان سیلی هست (۵۰۰ هزار لایک توی توئیتر یعنی یه رقم به شدت زیاد):

a107826_.jpg

من هم با حرکت کریس راک مخالف هستم و هم ویل اسمیت ولی برام جالبه که هر اتفاقی هر جای دنیا می‌افته، یه سری هموطن هستن که میان فحشش رو به مردم ایران می‌دن. کلاً عادت کردیم در هر حالتی به خودمون یه توهینی بکنیم! :D

نکته عجيب اینه که کریس راک چطور متوجه نمیشه ویل اسمیت داره میره که بزنه تو گوشش چون قشنگ معلومه که داره میره چک رو بزنه و برگرده ... با اینکه تو صحنه آهسته آدم دلش برای کریس میسوزه و مخصوصا عکس العملش هم خوب بود ولی فکر کنم تا آخر عمرش میفهمه که با بعضی چیزها نباید شوخی کرد .

نکته عجيب اینه که کریس راک چطور متوجه نمیشه ویل اسمیت داره میره که بزنه تو گوشش چون قشنگ معلومه که داره میره چک رو بزنه و برگرده ... با اینکه تو صحنه آهسته آدم دلش برای کریس میسوزه و مخصوصا عکس العملش هم خوب بود ولی فکر کنم تا آخر عمرش میفهمه که با بعضی چیزها نباید شوخی کرد .
مطمئن باش از این به بعد شوخی های بدتری هم میکنه تا همه بفهمن با همه چیز میشه شوخی کرد:دی
به قول گفتنی هیچ چیز اونقد مقدس نیست که نشه باهاش شوخی کرد.

مگه جشنواره فیلم فجر هست که شوخی ریز در این حد هم باعث این حد از خشونت بشه ؟!

من جای کریس بودم شکایت میکردم ! رای دادگاه هم قطعا به نفعش بود
حالا اینکه بخواد هوای یک سیاه پوست دیگه رو نگه داره و از حق خودش بگذره یک مسئله دیگه است

کل کریر ویل اسمیت اگه یک بازیگر سفید بود نابود میشد ! این با گریه مصنوعی خواست جمعش کنه قضیه رو !
فرض کنید جانی دپ یک همچین حرکتی رو میکرد !
همون هایی که الان میگن غیرت داشته روی زنش =)) =)) =)) اون موقع میگفتن چقدر وحشیه که با یه شوخیه کوچیک حمله میکنه!

حالاتی که در صورت غیر سیاه پوست بود طرف پیش میومد
اگر ویل اسمیت سفید بود اول ممنوع الکار میشد بعد کل زندگیش نابود میشد چون دیگه کار بهش نمیدادن و جنبش راه میوفتاد و چند تا شهر رو توی آمریکا اتیش میزدن و ادامه داستان
اگر مجری سفید پوست بود کل رسانه ها مجری رو تحریم میکردن و از ویل اسمیت به عنوان نلسون ماندلا ثانی یاد میکردن
اگر هر دو سفید بودن از ویل اسمیت شکایت میشد میرفت و کلی هم غرامت میداد
الان هم که دیگه چون هر دوسیاه هستن ۵۰ ۵۰ شده خوشبختانه عوارض خاصی نداشته

راستی اگر زن ویل اسمیت هم سفید پوست بود الان جنبش زنان فمینیست ویل اسمیت رو میکوبیدن میگفتن زنه باید خودش مجری رو میزد و ما ناموس کسی نیستیم و از این دست خزعبلات 😂که اونم عواقب خودش رو داشت

خلاصه اینکه کی از شر این جنبش های اب دوغ خیاری خلاص میشیم خدا داند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or