Movie Center

به طور قطع تعداد بازدیدکنندگان کلیپ چک زدن ویل اسمیت از خود مراسم با اختلاف بیشتره :D
اصلاً شکی در این قضیه وجود نداره. :D
نمونه‌ش خود من. تا چند سال پیش، ساعت کوک می‌کردم و از یک ساعت قبل از مراسم بیدار بودم، با محموله‌ای از چیپس و ماست و کراکف و... :D توی سال‌های اخیر به تدریج این قضیه کمرنگ‌تر شد و به زور بیدار می‌شدم تیکه‌تیکه یه چیزی می‌دیدم و بعضی وقت‌ها هم می‌ذاشتم فقط نیم‌ساعت آخر رو نگاه می‌کردم. امسال که دیگه حتی بیدار هم نشدم و صبح که اومدم فجازی، تازه دیدم جریان چی بوده و ویل اسمیت چیکار کرده!
همین الآن حتی خیلی از برنده‌ها رو هم نمی‌دونم و حسش نیست برم ببینم و اهمیتی برام نداره، ولی صد بار این ویدیوی ویل اسمیت و کریس راک رو دیدم! :D
این نمودارها هم خیلی خوب کاهش مخاطب‌های اسکار رو نشون می‌ده. حالا چند دهه پیش هیچی، نسبت به همین ۵،۶ سال قبل هم کلی افت کرده.

r096237_.jpg

-------------------

در مورد فیک بودن ماجرا، مطمئن باشین همچین چیزی نبوده. :دی خیلی راه‌های دیگه برای جذب مخاطب وجود داره و نیازی نیست که بشینن برنامه‌ریزی کنن که فلانی بیا بیماری همسر من رو مسخره کن و بعدش من بهت سیلی بزنم و یه سری صحبت‌ها بکنم که مسئولین اسکار سانســور کنن!
کلاً این ماجرا با اینکه باعث شد مراسم اسکار بعد از مدت‌ها یه سر و صدایی به پا کنه و ملت ازش سوژه دربیارن و از جهاتی به نفع‌شون شد، ولی از اون طرف خیلی با سیاست‌های اسکار در تضاد بود و از سیلی زدن روی سن تا یه سری عبارت‌های مستهجن و... چیزی نیست که مخصوصاً انجام داده باشن.

-------------------

دو تا میم در مورد ماجرا:

g742639_.jpg

این یکی نمی‌دونم نیاز به اسپویلر داره یا نه، چون به نظرم یه مدلی هست که چیز خاصی رو لو نمی‌ده. ولی به هر حال توی اسپویلر می‌ذارم:

l749924_.jpg

عزیزان جریان از دست دادن کنترل بوده

اونم چون زنش به خاطر بیماری کچل کرده یهو خیلی ناراحت شده بش برخورده دیگه

آبرو خودشُ برد چه صیغه ایه باز

• Like
Reactions: Taha75

از دست دادن کنترل برای چی؟ چون من یه سلبریتی ام که همه خا*ه مو میمالن و عادت ندارم کسی باهام شوخی کنه؟
جالب اینجاست کریس راک بهش گفت که بابا شوخی کردم ولی اون بازم ادامه داد!
اگه یه آدم عادی بود انقد برام زننده نبود ولی حس میکنم این سلبریتی ها زیادی لوس شدن و از اینجا نشات میگیره.

آبروش که نرفته . ولی خب اون قدر هم که باید تاثیر مثبتی نداشته . حرکت کاملا طبیعی و منطقی ای بوده و هرکسی بود شاید این کار رو می کرد . ولی خب این از دست دادن کنترل برای ویل گرون تر تموم شده . خیلی ها با اسمیت موافق ان . ولی می بینیم که این قدر سریع سوژه شده و خب همین سوژه ها کار دست آدم میدن . خیلی از افرادی که فید شدن از همین میم ها و سوژه ها بوده . همه هم درباره ری اکشن عصبی ویل حرف می زنن نه نکوهش شوخی نابه جای کریس راک . برای همین آبروش نرفت ولی خب کردیت اش به سمت منفی شدنه . الان میم هایی که از اسمیت میسازن بعضی هاشون از شوخی راک هم تند و تیز تر و مخرب ترن :))
شاید اگه ری اکشن کنترل شده تری داشت الان همه داشتن از شوخی زننده راک میم میساختن و سوژه اش می کردن

• Like
Reactions: hitman68
photo_2022-03-28_13-47-36.jpg

دنبال دلیل دیگه هم هستید که نشون میده ‏حرکت ویل اسمیت و کریس راک هماهنگ شده است! :D

من که چند سالی میشه بیخیال این مراسم مزخرف شدم و بعد وقتی که قضیه کریس راک و ویل اسمیت رو که دیدم، فقط اومدم دوستان بگم که
برای ساخت همچین برنامه‌ای ۹۹ درصد ریز به ریز اتفاقات برنامه‌ریزی میشه، اصلا سیستم و روش ساختش همینه، اونا هم همه بازیگرن، غول‌های این کار همه کنار هم جمعن، کارشونه، صد ساله تجربه‌شو دارن!

View attachment 250376

دنبال دلیل دیگه هم هستید که نشون میده ‏حرکت ویل اسمیت و کریس راک هماهنگ شده است! :D

من که چند سالی میشه بیخیال این مراسم مزخرف شدم و بعد وقتی که قضیه کریس راک و ویل اسمیت رو که دیدم، فقط اومدم دوستان بگم که
برای ساخت همچین برنامه‌ای ۹۹ درصد ریز به ریز اتفاقات برنامه‌ریزی میشه، اصلا سیستم و روش ساختش همینه، اونا هم همه بازیگرن، غول‌های این کار همه کنار هم جمعن، کارشونه، صد ساله تجربه‌شو دارن!
آخ آخ الان برگزار کننده های اسکار همه دارند ویل اسمیت رو دعا میکنند. امسال اگه این اتفاق نمیوفتاد هیچکس براش مهم نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or