اصلاً شکی در این قضیه وجود نداره.به طور قطع تعداد بازدیدکنندگان کلیپ چک زدن ویل اسمیت از خود مراسم با اختلاف بیشتره![]()
از دست دادن کنترل برای چی؟ چون من یه سلبریتی ام که همه خا*ه مو میمالن و عادت ندارم کسی باهام شوخی کنه؟عزیزان جریان از دست دادن کنترل بوده
اونم چون زنش به خاطر بیماری کچل کرده یهو خیلی ناراحت شده بش برخورده دیگه
آبرو خودشُ برد چه صیغه ایه باز
آبروش که نرفته . ولی خب اون قدر هم که باید تاثیر مثبتی نداشته . حرکت کاملا طبیعی و منطقی ای بوده و هرکسی بود شاید این کار رو می کرد . ولی خب این از دست دادن کنترل برای ویل گرون تر تموم شده . خیلی ها با اسمیت موافق ان . ولی می بینیم که این قدر سریع سوژه شده و خب همین سوژه ها کار دست آدم میدن . خیلی از افرادی که فید شدن از همین میم ها و سوژه ها بوده . همه هم درباره ری اکشن عصبی ویل حرف می زنن نه نکوهش شوخی نابه جای کریس راک . برای همین آبروش نرفت ولی خب کردیت اش به سمت منفی شدنه . الان میم هایی که از اسمیت میسازن بعضی هاشون از شوخی راک هم تند و تیز تر و مخرب ترنعزیزان جریان از دست دادن کنترل بوده
اونم چون زنش به خاطر بیماری کچل کرده یهو خیلی ناراحت شده بش برخورده دیگه
آبرو خودشُ برد چه صیغه ایه باز
آخ آخ الان برگزار کننده های اسکار همه دارند ویل اسمیت رو دعا میکنند. امسال اگه این اتفاق نمیوفتاد هیچکس براش مهم نبود.View attachment 250376
دنبال دلیل دیگه هم هستید که نشون میده حرکت ویل اسمیت و کریس راک هماهنگ شده است!
من که چند سالی میشه بیخیال این مراسم مزخرف شدم و بعد وقتی که قضیه کریس راک و ویل اسمیت رو که دیدم، فقط اومدم دوستان بگم که
برای ساخت همچین برنامهای ۹۹ درصد ریز به ریز اتفاقات برنامهریزی میشه، اصلا سیستم و روش ساختش همینه، اونا هم همه بازیگرن، غولهای این کار همه کنار هم جمعن، کارشونه، صد ساله تجربهشو دارن!
بعیده ولی امیدوارم جایزشو ازش بگیرن