Movie Center

این فیلم هنوز اکران جهانی نشده درسته ؟
سایتهای داخلی که زدن مهر 1400 !
لینک مستقیمی چیزی دارید ازش ؟

ممنون .

این فیلم ۳۰ مهرماه (۲۲ ماه اکتبر) همزمان با سینماها تو سرویس اچ بی او مکس هم منتشر میشه.

تا تورنتشو گرفتم، مستقیمش میکنم و لینکشو میزارم تو پروفایلم که اگر زمانی خونه نبودم، شما و باقی دوستان بتونید راحت دانلودش کنید.

get ready for next battle :D

نمی دونم چی بگم... دست سرنوشت یا عدالت الهی اما بالاخره این ۱۰ روز پر از خین و خین ریزی، نفس گیر و ترسناک تموم شد، :D قبل از اینکه برید سراغ راند ۸، اول بیاد کارنامه سیاه و پر از خیانت این ۱۰ روزتون رو ببیند:D:

45646.jpg

این نظرسنجی ای که الان وارد کردم بشدت ترسناکه و خودم از ترس دستام داشت میلرزید!:D

خب بلاخره و به سلامتی نظر سنجی قبلی به پایان رسید و حق به حقدار :)

این سری همه فیلم ها رو از دم دیدم و می تونم بگم که paranormal activity از اون دسته فیلم هایی هست که تا میبینی میفهمی اینا یک فرق بزرگی با هر فیلم ترسناکی که تا قبلش دیدی داره! من واقعا با سه قسمت اول مخصوص قسمت یک و دو خیلی حال کردم و حسابی هم ترسیدم و گرخیدم (10 سال پیش)

بین گزینه یک و دو شک دارم چون جفتشون جزو لیست مورد علاقه م هست
ولی از نظر ترسناک بودن موقع دیدن oculus بیشتر ترسیدم پس بهش رای دادم
ولی ایده پارانرمال ایده نابی بود که هیچی از ارزشهاش کم نمیشه گرچه در نسخه های بعدیش افت زیادی کرد

از دوستان خواهش میکنم همه فیلمها رو ببینید بعد رای بدید

get ready for next battle :D

نمی دونم چی بگم... دست سرنوشت یا عدالت الهی اما بالاخره این ۱۰ روز پر از خین و خین ریزی، نفس گیر و ترسناک تموم شد، :D قبل از اینکه برید سراغ راند ۸، اول بیاد کارنامه سیاه و پر از خیانت این ۱۰ روزتون رو ببیند:D:

View attachment 223056

این نظرسنجی ای که الان وارد کردم بشدت ترسناکه و خودم از ترس دستام داشت میلرزید!:D
ما نتیجه‌ی نظرسنجی رو قبول نداریم!=P~
از قبل مهندسی شده بوده:D
بوی پول میاد! معلومه خیلی ها رو خریدید تا گزینه‌ی خودتون برنده بشه!
گونی برنج فرستادید براشون یا حلب ۱۸ کیلویی روغن؟!:))
(شوخی)

View attachment 223132
روحش شاد
از اخرین بازمانده های سینمای موج نو و به یاد ماندنی فرانسه بود
خاطراتش به همراه موزیک به یاد ماندنی موریکونه فیلم حرفه ای برای همیشه در یاد عاشقان سینما باقی خواهد ماند
یکماه پیش موزیکشو دانلود کردم
عجیب حس غم وناراحتی توش موج میزنه
واقعا موزیکش تکراری نمیشه
خدارحمتش کنه😟

First look at Jason Momoa’s new suit in Aquaman 2

View attachment 223126

پ.ن: قبلی بهتر نبود!؟:D
هم زمان با این یک کاستوم دیگه هم عکسش اومد که البته همون کاستوم پایانی قسمت اوله. به این صورتم هست که بنظر این یکی کاستوم مخفی کاریشه :D (قابلیت استتار داره :D )

Attachments

• 1630953341109.png
    1630953341109.png
    1.1 MB · مشاهده: 11
View attachment 223132
روحش شاد
از اخرین بازمانده های سینمای موج نو و به یاد ماندنی فرانسه بود
خاطراتش به همراه موزیک به یاد ماندنی موریکونه فیلم حرفه ای برای همیشه در یاد عاشقان سینما باقی خواهد ماند

:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jdepp

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or