Anakin
کاربر سایت
مسئله رو باز کن تا جایی که دیدم خیلی ها کیف کرده بودندم مردم ایران گرم فرهادی و کن و اینا دیگه به هیچ جاشون نیست. همه رو شناختن دیگه.
مسئله رو باز کن تا جایی که دیدم خیلی ها کیف کرده بودندم مردم ایران گرم فرهادی و کن و اینا دیگه به هیچ جاشون نیست. همه رو شناختن دیگه.
21GRAMSفیلم مثل Manchester by the sea کسی میشناسه ؟
همونقدر غمگین باشه و افسرده
اونی که از موفقیت این اقا کیف کرده یا پول میگیره کیف کنه و از خودشونه یا واقعا خوابه.مسئله رو باز کن تا جایی که دیدم خیلی ها کیف کرده بودن
یا شایدم از هنر ایشون لذت میبره و دیدگاه صفر یا صد ندارهاونی که از موفقیت این اقا کیف کرده یا پول میگیره کیف کنه و از خودشونه یا واقعا خوابه.
شخصیت فرهادی جمع همه چیزهاییه که من ازش خوشم نمیاد. و فیلمهاش برام زجره (چون از این نوع درام خوشم نمیاد). خیلی هم شبیه فیلمهای فرانسوی و ایتالیاییه. یعنی در واقع خیلی فیلمهاش شبیه فیلمهای اروپاییه که از اونها هم عموماً خوشم نمیاد.اونی که از موفقیت این اقا کیف کرده یا پول میگیره کیف کنه و از خودشونه یا واقعا خوابه.
تو تاپیک اشتباه گذاشتیا! .
آنچنان فرق نمیکنهتو تاپیک اشتباه گذاشتیا! .
کلا صداپیشه ها خوبن...حداقل آدمای معروفی انتخاب کردن
شنیدم سرورهاش رو پوکونده ایرانکلا صداپیشه ها خوبن...حداقل آدمای معروفی انتخاب کردن
ولی توی آپدیت و ساپورت افتضاااااااااح کند و بی سلیقه ن رسما بازی رو کشتن با این وضع
اونطرف تو گنشین، هر 20روز حداقل یک کاراکتر جدید داره میاد (تقریبا)
ایول دم شما گرم.یه هفتس از اول سری کتاب هری پاتر رو شروع کردم .۲ شب پیش قبل خواب گفتم فردا یه آمار بگیرم ببینم قسمت سوم چی شد.الان دیدم یادم افتاد.واقعا شماره ۲ بهم چسبیداقا من یهو یادم اومد
هرچند میدونم سر اون حرکت زشتشون با ادوارد دست قیچی دیگه دل فن ها باهاشون صاف نیست
ولی خب دقیقا 1 سال به اکران سومین قسمت از جانوران شگفتانگیز باقی مانده و همچنان عنوان فیلم مشخص نیست!
View attachment 217107
پ.ن: مورد بعد اینکه نظرسنجی قرار گرفت
و بعللهههه بلاخره پای یکی از سلاطین اصیل ژانر به نظرسنجی وا شد