Movie Center

درباره تام هنکس چیزای خوبی نشنیدم. اتهامات جدیی در رابطه با پدو بهش وارد کردن.
در اینباره من پارسال متوجه شدم و برام تایید هم شد. نه تنها ایشون بلکه خیلی از سلبریتی ها این شکلی هستند.

راجع به تام هنکس خودم شخصا بررسی کردم نشونه هایی بود که تایید میکرد متاسفانه.

جدیه !!😒😐😕
جریان چیه?
پارسال توییتی از یه خانم خوندم که ادعا کرده بود تو زمان بچگیش پدرش در برابر مبلغی اونو به تام هنکس واگذار کرده. یا مثلا گرفتن شهروندی یونان توسط تام هنکس و همسرش رو به چنین اتهامی نسبت دادن. راست یا دروغش رو که نمیشه تشخیص داد چون اینقدر افراد شارلاتان از چنین چیزایی سو استفاده کردن که اون بنده خداهایی که واقعا چنین اتفاقی براشون افتاده آدم شک میکنه نکنه اینا هم دارن بلوف میزنن!
در اینباره من پارسال متوجه شدم و برام تایید هم شد. نه تنها ایشون بلکه خیلی از سلبریتی ها این شکلی هستند.

راجع به تام هنکس خودم شخصا بررسی کردم نشونه هایی بود که تایید میکرد متاسفانه.
وقتی تصاویر لو رفته پسر بایدن رو دیدم " بعید نیست تو صنعت هالیوود هم اوضاع خیلی خرابتر از این حرفا باشه!

این عکس کامل نیست تا جایی که میدونم و ادامه داره و یه سری گنده دیگه هم تو اون سمت عکس اصلی هستند!

NiqdSX.jpg

Niq9dh.jpg

ترازو ندارم برای وزن عکس!:D
اما از بین تمام این بزرگان، شما هم به این اعتقاد دارید که ادوارد نورتون یه نابغه‌ست که به حقش نرسیده؟!:D
جدای از فایت کلاب و تاریخ مجهول امریکا، پختگی بازیش در Birdman واقعا مسحور کننده‌ست...

پارسال توییتی از یه خانم خوندم که ادعا کرده بود تو زمان بچگیش پدرش در برابر مبلغی اونو به تام هنکس واگذار کرده. یا مثلا گرفتن شهروندی یونان توسط تام هنکس و همسرش رو به چنین اتهامی نسبت دادن. راست یا دروغش رو که نمیشه تشخیص داد چون اینقدر افراد شارلاتان از چنین چیزایی سو استفاده کردن که اون بنده خداهایی که واقعا چنین اتفاقی براشون افتاده آدم شک میکنه نکنه اینا هم دارن بلوف میزنن!

وقتی تصاویر لو رفته پسر بایدن رو دیدم " بعید نیست تو صنعت هالیوود هم اوضاع خیلی خرابتر از این حرفا باشه!

پارسال یه لیستی اومد از جزیره ای که یارو زندانیه تو این جزیره به سلبریتی ها و ادمای سیاسی under age ها رو برای پدو کرایه میداده و لیست خیلی ها داخلش بود از جمله کتی پری و ... دقیق یادم نیست که تام هنکس بود یا نه ولی خیلی ها بودن

پارسال یه لیستی اومد از جزیره ای که یارو زندانیه تو این جزیره به سلبریتی ها و ادمای سیاسی under age ها رو برای پدو کرایه میداده و لیست خیلی ها داخلش بود از جمله کتی پری و ... دقیق یادم نیست که تام هنکس بود یا نه ولی خیلی ها بودن
لینک این مقاله ها و خبرها رو میدید؟ جالبه بنظرم :-"

لینک این مقاله ها و خبرها رو میدید؟ جالبه بنظرم :-"
این لیست
k725233_.jpg

این هم توییت

میبینید تو این لیست کتی پری تام هنکس و جیمز فرانکو هستن

سث روگن ماه پیش گفته بود به خاطر اتهامات جنسی که به فرانکو زدن دیگه حاضر به همکاری و بازی باهاش نیستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or