Movie Center

من کلا هیچی از این سری ندیدم
حس می کنم خیلی تلاش کردن تا یه هری پاتر دومی بسازن و نمی دونم چرا حس می کنم نچسبه.
چجوریه ؟ ارزش دیدن داره ؟
به نظر من که خیلی بد بودن هر دو تا فیلم؛ منی که همه‌ی کتاب های هری پاتر رو خوندم و کلی با فیلماش حال کردم اصلاً نتونستم با این 2 قسمت ارتباط بگیرم.
به هر حال اگه از هری پاتر خوشت اومده بد نیست اینا رو هم ببینی، کمابیش می‌بَرَت به حال و هوا همون فیلما.

• Like
Reactions: ( Layken )
خیلیا یادگرفتن فقط بکوبن سری رو، ولی از نظر من این دوقسمت قطعا ارزش دیدن رو دارن
ولی اگر بپرسی در مقابل سری هری پاتر تو چه سطحیه؟
نمیگم پاپ کورنیه ولی بلاشک توی هر زمینه ایی که مقایسه کنیم ضعیف تره
منم از این دو قسمت خیلی لذت بردم مخصوصا شماره ۲ و نقش جانی دپ . این کرونا یکی به ساخت ادامه سریال friends برام ضد حال زد یکی Fantastic Beasts 3 .

خیلی تعریف پلتفرم 2019 رو شنیده بودم. دیروز دیدمش خیلی به دلم نشست. از اون سبک فیلم هایی بود که ذهن رو درگیر میکنه.
چند تا فیلم مفهومی مشابه با ارزش دیدن بالا توی همین سبک معرفی کنید

خیلی تعریف پلتفرم 2019 رو شنیده بودم. دیروز دیدمش خیلی به دلم نشست. از اون سبک فیلم هایی بود که ذهن رو درگیر میکنه.
چند تا فیلم مفهومی مشابه با ارزش دیدن بالا توی همین سبک معرفی کنید

Possessor (2020)
The Room (2019)
Vivarium (2019)

من کلا هیچی از این سری ندیدم
حس می کنم خیلی تلاش کردن تا یه هری پاتر دومی بسازن و نمی دونم چرا حس می کنم نچسبه.
چجوریه ؟ ارزش دیدن داره ؟
قطعا بازی ادی ردمین یکم باعث میشه از فیلم فاصله بگیری.انگار استیون هاوکینگ رو برده باشن تو دنیای جادوگری چون بازی اش دقیقا مثل همون فیلمه. ولی به خاطر بازیگر های فرعی قدر مثل کالین فارل یا جانی دپ و همین طور ایستر اگ ها به سری اصلی ارزش دیدن دارن به خصوص از قسمت دوم که رسما با سری اصلی ارتباط پیدا می کنه .

این فیلم Our Friend چرا یه جا زده 2019 جای دیگه 2021 ؟
اولین اکران «Our Friend» در جشنواره تورنتو در سال 2019 بوده اما این فیلم در سال 2021 به‌صورت عمومی عرضه شده.

خود فیلم رو هم دیروز دیدم؛ عالی بود. «Jason Segel» محشر بود، «Casey Affleck» خیلی شبیه شخصیتـش در «Manchester by the Sea» بازی کرد اما همچنان نقشش رو خوب ایفا کرد و «Dakota Johnson» هم قطعا نظر خیلی‌ها از خودش رو تغییر خواهد داد.
«Our Friend» از اون فیلم‌های کلیشه‌ای مرتبط با سرطان نیست و بُعد احساسیـش نه از این بیماری و مرگ، بلکه از روابط انسانی شخصیت‌های مختلف با همدیگه، خصوصا دو نقش اصلی مرد، حاصل میشه. کُلا دیدن این فیلم رو به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم.

بچه ها یکی لطف میکنه لیست سایت هایی که فیلم و سریال ها رو بدون دستکاری قرار میدن بذاره در اسپویلر ؟

اگر لیست اون هایی رو هم که دستکاری میکنن رو قرار بدین خیلی خوب هست که بدونیم از کجاها اصلا دانلود نکنیم .

بچه ها یکی لطف میکنه لیست سایت هایی که فیلم و سریال ها رو بدون دستکاری قرار میدن بذاره در اسپویلر ؟

اگر لیست اون هایی رو هم که دستکاری میکنن رو قرار بدین خیلی خوب هست که بدونیم از کجاها اصلا دانلود نکنیم .

والا مووی و کینگ مووی من استفاده میکنم هر 2 با اشتراک. سروراشون ایران نیست البته زود زود آدرس سایتشون رو عوض میکنن ولی تو اینستاشون سریع آدرس جدید اعلام میکنن و مشکلی نداره. هزینه اشتراکش هم پایینه و باید بنظرم همه به همچین سایتایی کمک کنن من اشتراک هر 2 رو میخرم در حالیکه نیازی ندارم. دفاع از آزادی :D
kingmovi.website
valamovie.live

رایگان با آرشیو خوب اینا رو من دیدم فعلاً

حتی اگر سرعتت پایینه باز از همون تورنت دان کن که من همه ی سایت هارو تقریبا چک کردم و تایم فیلم رو با اونچه گوگل نشون میده به شکل تابلویی سانسوری دارن
ولی در عوض تورنت کلی کیفیت عجیب غریبم میزاره جلوت و خیالت از بابت سانسور راحته
RARBG Torrents , films , download
توی لینک بالا و قسمت سرچش هرچی دوست داشتی بزن با کلی کیفیت میاره واست

ali.jpg

رو عکسم مشخص کردم که بعد انتخاب هر کیفیتی کجا کلیک کنی تا دانلود شروع شه
فقط باید برنامه ی µTorrent رو دان کنی که حجکمی هم نداره
اینم لینک برنامه:
µTorrent 3.5.5 Build 45852 Win/Mac/Android + Portable دانلود از تورنت
و در نهایت اضافه کنم که هیچ نیازی هم به قندشکن توی هیچ مرحله ایی از کار نداری!
پ.ن: یکی از رفقا سر دانلود کیفیت های 4کی ارباب حلقه ها بهم یاد داد و از اون لحظه کلا فیلم هامو از همینجا میزنم.سایرین هم به نظرم از همین روش استفاده کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or