bayern_vahid
Loyal Member
اینطوری بخوایم قضاوت کنیم که شاهکارهای سریالی دنیا از بریکینگ بد گرفته تا گیم اف ترونز و... باید شیفت دیلیت کنیماین یکی کاملا طبیعی و نرمالهمنم یه قسمت دیدم و کل فولدر رو شیفت دیلیت کردم
اینطوری بخوایم قضاوت کنیم که شاهکارهای سریالی دنیا از بریکینگ بد گرفته تا گیم اف ترونز و... باید شیفت دیلیت کنیماین یکی کاملا طبیعی و نرمالهمنم یه قسمت دیدم و کل فولدر رو شیفت دیلیت کردم
منم همین کوبریک و تارانتینو و گای ریچی و چند تا فیلم معروف اسکورسیزی مثل کازینو و رفقای خوب
حتی سریالایی مثل فرندز رو یه قسمت نتونستم تحمل کنم![]()
The Selfish Giantدوستان یک فیلمی بود من چند سال پیش دیدم متاسفانه به خاطر حافظه ضعیفم نه اسمش خاطرم هست نه داستانش درست یادم میاد ولی دو تا پسر بودن کابل جمع میکردن میفروختن یا چیزی شبیه اینها...
یکیشونم آخر برق میگرفت میمرد، یا جور دیگه ای میمرد ببخشید حافظه م خیلی خرابه
درست هم یادم نیست زبانش انگلیسی بود یا زبان خارجی دیگه. اگر کسی از این توضیحات اسم فیلم به ذهنش رسید ممنون میشم اینجا بذاره چون بدم نمیاد دوباره ببینم.
چنتا فیلم واقع گرایانه و تاثیرگذار که هنرپیشه معروف نداشته باشه (ولی با بازیگری خوب) هم لطفا معرفی کنید.
![]()
یکی از کارگردان هایی که تنها اسمش برای دیدن اون فیلم بدون توجه به بازیگران و داستانش برای من کفایت می کنه!
سلام
کسی هست اینجا فیلمی در رابطه با جنگ جهانی ولی با حال و هوایی متفاوت به دور از کلیشه هایی که راجع بهش کلی فیلم ساخته شده بدونه؟
سلام
کسی هست اینجا فیلمی در رابطه با جنگ جهانی ولی با حال و هوایی متفاوت به دور از کلیشه هایی که راجع بهش کلی فیلم ساخته شده بدونه؟
سلام
سلطان هایپ و اوورریت 50 ساله شد.