انشاالله تمام لایو اکشن هاشون تاخیر بخورن و یا حتی کنسل بشن![]()
با وجو حریص بودن دیزنی، چنین چیزی غیر ممکنه امیر
انشاالله تمام لایو اکشن هاشون تاخیر بخورن و یا حتی کنسل بشن![]()
متاسفانه بلی... ولی آرزو و نفرین بر جوانان عیب نیستبا وجو حریص بودن دیزنی، چنین چیزی غیر ممکنه امیر؛ فوقش رو دیزنی پلاس استریمش می کنن!
![]()
فیلم quiet place part 2 به کارگردانی جان کرازینسکی و با بازی امیلی بلانت و کیلین مورفی که قرار بود اواخر تابستان امسال اکران شود، به نیمهی اول سال آینده منتقل شده و در تاریخ ۲۳ آوریل ۲۰۲۱ (۳ اردیبهشت ۱۴۰۰) به نمایش درمیآید. همچنین فیلم تاپ گان: ماوریک هم با هنرنمایی تام کروز درحالیکه قرار بود در آخرین روزهای سال جاری میلادی روی پرده برود، اکنون با تاریخ جدیدی همراه شده. روز ۲ ژوئیه ۲۰۲۱
فک نکنم عمرمون قد بده
فیلم خیلی خوبی بود. ولی اخرش رو من متوجه نشدم بلاخره چی شد؟
اون طور که خونده بودم وضع مالی جالبی نداره و بخاطر سرویس دیزنی هم درامدش کم شده.بعید نیست این دیزنی لعنتی با فیلمای چرت میلیارد دلاریش بزنه ورشکستش کنه بعدش فقط میتونیم بلک پنتر نگاه کنیمتو این اوضاع فقط نتفلیکسه که داره خوب فیلم میده...
دختره و پسره که وقتی خودشون منفجر کردند، بعدش از حلقه زمانی خارج شدند و فردا شده بود که خانواده صاحب استخر اومدند و پرسیدند شما کی هستید؟ یعنی اتفاقات جدید براشون افتاد که نشان میداد از حلقه خارج شدند
بعد از تیتراژم هم roy از جایی نشانش میدهند که با nyles آشنا شده و اونم در حلقه گیر کرده بود، اما nyles اون را نمیشناسه که نشان میده nyles از روز ۹م خارج شده و قرار نیست اتفاق های گذشته تکرار بشوند
کجا نتفلیکس؟اون طور که خونده بودم وضع مالی جالبی نداره و بخاطر سرویس دیزنی هم درامدش کم شده.بعید نیست این دیزنی لعنتی با فیلمای چرت میلیارد دلاریش بزنه ورشکستش کنه بعدش فقط میتونیم بلک پنتر نگاه کنیم![]()
البته خبرش واسه 7 8 ماه قبل بودکجا نتفلیکس؟
اشتباه خوندی ...
اینم مثل amber heard شده؟نمی دونم از داستان های ویل اسمیت و زنش باخبر هستید یا نه
فقط خواستم بگم اگر این ماجرا برعکسش اتفاق می افتاد یه جوری خشتک ویل اسمیت رو می کشیدن سرش که کلا از دنیای بازیگری محو بشه
کجا نتفلیکس؟
اشتباه خوندی ...
August Alsina sings about his affair with Jada Pinkett Smithاینم مثل amber heard شده؟
طرف هم گفته اینا سال هاست که با زن ویل اسمیت رابطه داشته.