Movie Center

10 . فیلم Never Grow Old محصول سال 2019 ، داستانی با چند زاویه و چند هدف و جدال همیشگی طرفداران افراط و تفریط با میانه روی ، فیلم خوبی بود .

Emile Hirsch.jpg > Emile Hirsch

Deborah Francois.jpg > Deborah Francois

John Cusack .jpg > John Cusack

Never Grow Old.jpg

" آدری منم با خودت ببر از اینجا ، خواهش میکنم "

سلام دوستان :D
لطفا یه چند تا فیلم مثه pitch black معرفی کنید که تو فاز survival و sci-fi باشه8->
میدونستی سری فیلم های Riddick به این فیلمی که گفتی مربوطه؟
سری فیلم های Hunger Games رو ندیدم ولی مثل اینکه تو همین ژانری هست که میخواستی.

یه سوال درباره فیلم Mother! داشتم :دی البته خیلی وقت پیش دیدم یهو یادم افتاد :دی
اواسط فیلم که جنیفرلارنس داره دیوارو رنگ میکنه بعد میره دستاشو میذاره به دیوار و چشماشو میبنده و یه چیزی مثل قلب میبینه، نشونه چیه اون؟ توی نقدها هم نبود توضیحش.

• Like
Reactions: TheGodfather
میدونستی سری فیلم های Riddick به این فیلمی که گفتی مربوطه؟
سری فیلم های Hunger Games رو ندیدم ولی مثل اینکه تو همین ژانری هست که میخواستی.
آره ولی هیچ کدوم از سیکوئل هاش به پای pitch black نمیرسید. اون حس تعلیق و تلاش برای بقا که تو قسمت اول بود تو بقیه فیلمای ریدیک حس نمیشد.
Hunger games هم به نظر خودم آخراش زد جاده خاکی وگرنه شروع خوبی داشت.

کلا تو زندگیم ۴ ۵ تا فیلم هست که باید هر چندماه یه بار بشینم دوباره نگاه کنم یکی همین pitch black هه و قسمت یک و دو mummy و dredd :D:D:D
نمیدونم من زیاد پیگیر فیلم نیستم یا تو این یک دهه فیلمایی با ژانر ماجراجویی و معما و اکشن مثه سری ایندیا جونز و یا همون مومیایی قدیم و استاروارز های قدیمی ساخته نمیشن.

کلا بخش سرگرمی هالیوود شده بلاک باستر های اووریتد مارول و یا ۴ تا فیلم درجه دو و کلیشه ای اکشن.8->

مگر عهدی بسته نشده بود که دیگه برای یه مدتی برشی از نمرات ثبت شده در متا و راتن نزاریم؟! :-<

حالا به کنار، وقتی اینجا پیرامون کاپون صحبت نمیشه، قطعا به خود فیلم برمیگرده که جای بحث نمیزاره و نه حتی جای نقد. دو دلیل دارد؛ اینکه در انجمن بازی سنتر تام هاردی بازیگر محبوبی حساب نمیشه و دیگری اینکه به خود فیلم برمیگرده که اثری فاجعه آمیز است. من هم فیلم را دیدم و واقعا روایت فیلم تهوع آور بود (نقدی نوشته ام که بزودی در سایتی منتشر می گردد) ولی باز هم یک چیزایی ازش درمیاد. یکی ایده های خوب ترانک است. کاملا مشخصه که فیلم کاپون نشات گرفته از همان خشم و جنون ترانک پس از خواندن نقدهای منفی فیلم چهار شگفت انگیز است. فکر کنم آن قدر سر نگارش جنون داشته که تمام عقده هایش را در ذهن مریض کاپون قرار داده. به نظرم اگه هسته مرکزی روایی داشت و یک جورایی این تخیلات در یک نقطه ای متصل می شدند، فیلم جذابی و متفاوتی در می آمد ( یه چیزی شبیه پرتقال کوکی یا مادر آرنوفسکی!). ولی چون نامش کاپون است، مخاطب انتظار دارد که مستقیما به دل خشم و خشونت گانگستری برود! به نظرم رویکرد ترانک قابل تقدیر است ولی حیف که سر نگارش فیلم نامه فکر درست و حسابی نداشته و نتونسته آن چیزهایی که میخواسته رو به اجرا دربیاره. به نظرم باید بهش فرجه داد، می تونه موفق بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or