Spiral و John Wick 4 واقعا حیف شدن.
Spiral و John Wick 4 واقعا حیف شدن.خیلی عقب رفت تاریخشون.
شدید منتظرشون بودم.
تا 2 سال آینده؟!!!!
خدا ازتون نگذره چینی های کثافت خور![]()
اینم هستمن که بیشتر منتظر The Hitman's Wife's Bodyguard بودم.
Spiral هم خو ۱ سال دیگه اکران میشه.![]()
جعفر پناهیبجز اصغر فرهادی و کیارستمی کارگردانی هست که در سطح جهانی عالی باشه؟
بجز اصغر فرهادی و کیارستمی کارگردانی هست که در سطح جهانی عالی باشه؟
اگه منظورت از عالی همون شناخته شدست که الان دیگه حضور جشنواره ای فیلمها و کارگردانهای ایرانی زیاد شده و خیلی هاشون بین جامعه سینمایی ها شناسند.مثلا احتمالا رضا میرکریمی بین برگزارکننده های جشنواره ها اسم اشناییه ولی کارگردان شناخته شده از این نظر که عموم منتقدین و طبقه متوسط اروپایی هم بشناستش، فقط جعفر پناهیه.بجز اصغر فرهادی و کیارستمی کارگردانی هست که در سطح جهانی عالی باشه؟
من قبلاداشتم بدون حذفیات بود. بعد بعضی کیفیت ها رو هم درخواست بدی برات یک روز بعدش بهت لینک میدن فکر نکنم وقت کنن سانسور کنن !درود دوستان ببخشید اگه سئوال تکراریه
این سایت وارِز که اکانت هم میفروشه بدون حذفیاتهست فیلماش یا نه ؟ من جایی ندیدم نوشته باشه
![]()
اگه منظورت از عالی همون شناخته شدست که الان دیگه حضور جشنواره ای فیلمها و کارگردانهای ایرانی زیاد شده و خیلی هاشون بین جامعه سینمایی ها شناسند.مثلا احتمالا رضا میرکریمی بین برگزارکننده های جشنواره ها اسم اشناییه ولی کارگردان شناخته شده از این نظر که عموم منتقدین و طبقه متوسط اروپایی هم بشناستش، فقط جعفر پناهیه.
جدا از اون نادری و شهید ثالث هم تو بازبینی های اخیر نسبتا مورد توجه قرار گرفتن.اینا به اضافه یک سری کارگردان دیگه مثل بیضایی و مهرجویی بیشتر بین جامعه سینهفیلیا و گروه های خاصی از منتقدین شناخته شده هستن.از طرفی گلستان به خاطر خشت و آینه و فرخزاد به خاطر خانه سیاه است هم معروفن.
در گذشته هم جلیلی و مخملباف و قبادی و مجیدی، هر کدوم تو دوره ای در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفتن.رسولاف هم احتمالا تو جمع همینا میره![]()
View attachment 139445
بنا بر گزارش های منتشر شده توسط وبسایت illuminerdi، ظاهرا به ستاره فیلم Ant-Man and the Wasp یعنی هانا جان کامن، پیشنهاد بازی در نقش شخصیت جیل ولنتاین در ریبوت فیلم رزیدنت اویل داده شده است.
از دیگر بازیگرانی که ظاهرا در ریبوت جدید فیلم رزیدنت اویل حضور دارند، می توان به برنتون توایتز و کایا اسکودلاریو (به ترتیب در نقش کریس و کلیر ردفیلد) اشاره کرد. فیلم رزیدنت اویل به کارگردانی یوهانس رابرتز و نویسندگی تونی گیلیو در دست توسعه است.
تنها مشکل که من نسبت به قسمت دومش دارم اینکه... هیچ شخصیتی از اولی توش نیست.من به همه توصیه می کنم جای RE بشینید Train To Busan ببینید
احتمالا این حرفم خیلی از دوستان رو به شدت ناراحت کنه.تام هاردی تو فیلم آلکاپون رو چرا مثل زامبی ها گریم کردن ؟بنده خدا اون شکلی نبوده اصلا.