abi69
کاربر سایت
تروی یکی ار بهترین فیلم های تاریخ هستTroy
متا : 56 ، راتن : 54 و imdb فیلم هم 7.2 هست .
تروی یکی ار بهترین فیلم های تاریخ هستTroy
متا : 56 ، راتن : 54 و imdb فیلم هم 7.2 هست .
حالا شما طولانی میدونیاین Little Women چقدر عالی بود
حیف پدر خانواده نقشش خیلی اینجا کم بود و من ورژن انیمه ایی اش رو بیشتر دوست داشتم، با اینحال Bob Odenkirk(بازیگر ساول از بریکینگ بد ) نقشش رو به نحو احسن انجام داده بود.
وقتی تریلر اش رو دیدم با خودم گفتم الان اثری پر از، شعار زدگی ها توی حلق کردن مدرن سیاست های مدرن آمریکا رو میبینیم که ماشالا هرچقدرم زمان جلو میره سیاست های اینا بیشتر در فیلم ها به گذشته تایم تراول میکنه در حالی که حتی اگر اونموقع در واقعیت همچین چیزی وجود نداشته باشه
خدا رو شکر خیلی کم این مورد توش به چشم میومد، و کرکترا در خدمت اون دوره و داستان بودن
فقط تنها نکته منفی که توی فیلم حس میکنم دیگه خیلی طولانی بود و بعضی جاها تا حدی بورینگ ولی خوب در کلیت واقعا اثر خوبیه
اگه اثری با فضای مثبت و رومنس که با اینکه حرفی جدیدی نداره خوب باشه، این عالیه![]()
Some like it hotسلام
دوستان لطف می کنید چندتا فیلم تو مایه های the intouchables و green book که آدم بعد نگاه کردنشون حس خوبی پیدا میکنه معرفی کنید؟
سبکش مهم نیست همون حس خوبه بیشتر مد نظره
ممنون
آیا فیلم بازگشت مالیک به سبک منسجم و شاعرانه فیلم های اولیه اش هست ؟ یا مثل سه فیلم آخرش با فیلمی پر از سکانس های بی ربط و انتظاعی رو قراره ببینیم ؟ چون واقعا سه کار آخرش یکی از یکی بدتر بودن .
یه سوال داشتم میخواستم ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا همگانیه... من تو بازی یه hdr عالی میگیرم... ولی تو فیلم نه.. تو فیلم هر کاری میکنم hdr به دلم نمیشینه... هر چیم رنگ و کنتراست و بلک لول تنظیم میکنم فایده نداره، اگه تو یه فیلمم یه نتیجه خوبی بگیرم تو فیلم بعدی اصلا جواب نمیده...
به نظرت سایت خوبیه؟ من بعد از تاینی زندگیم به اون روالِ قبل برنگشتسایت پرشین دانلود داره آرشیو سریال و فیلمهایش رو تکمیل میکنه. حتی سریال Luck هم تونستم پیدا کنم.
perdl.info
به نظرت سایت خوبیه؟ من بعد از تاینی زندگیم به اون روالِ قبل برنگشت![]()