Movie Center

دوستان کسی زیرنویس انگلیسی یا فارسی قابل فهم از فیلم romeo + Juliet سراغ داره ؟ هرچی زیرنویس دیدم به زبان ادبی نامفهوم بوده . می دونم خود فیلم هم به همین زبونه ولی خب فارسی هاش که تو دیوارن رسما. ممنون

خب به سلامتی تنها سرگرمی جوونها بعد از بازی که فیلم و سریال هست رو هم گرفتن. امیدوارم الان خوشحال باشن صاحبان مملکت و با خیال آسوده بخوابن. تمام سایتهای دانلود فیلم و سریال ترکیدن!!!
چی شده؟ چه خبره؟
من دانشگام الان نمیتونم چک کنم.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

خب به سلامتی تنها سرگرمی جوونها بعد از بازی که فیلم و سریال هست رو هم گرفتن. امیدوارم الان خوشحال باشن صاحبان مملکت و با خیال آسوده بخوابن. تمام سایتهای دانلود فیلم و سریال ترکیدن!!!

خوب بیشتر توضیح بده ببینم چی شده ؟

ای بابا همین طوری پست نزارید دیگه .

من چک کردم، از بعضی سایتها مثل فردا دانلود و دیبا موویز نمیشه دانلود کرد. ولی بقیشون سالمن. حداقل فعلا!
ظاهرا به نفع سایتهای مجاز و سانسوری مثل نماوا و امثالهم دارن اینکار رو میکنن

من چک کردم، از بعضی سایتها مثل فردا دانلود و دیبا موویز نمیشه دانلود کرد. ولی بقیشون سالمن. حداقل فعلا!
ظاهرا به نفع سایتهای مجاز و سانسوری مثل نماوا و امثالهم دارن اینکار رو میکنن
نماوا اینا همه فیلماشون سانسورین؟

در راستای خبر فوق اینکه سایت های مرجع تمام ژانرها و سبک ها و کشورها رو زدن از کی دراما بگیر تا هالیوود و انیمیشن و بالیوود.
یه جوری هم زدن که نه تنها لینک مستقیم ها نابود شده بلکه لینک های کمکی از سایت هایی مثل آپلود بوی و ... هم از بین رفته x-(x-(

پ.ن:در حال حاضر به نظر میرسه سرورهای دانلود سایت هایی که دوبله قرار میدادن نابود شده اینکه بعدا چی میشه خدا داند.

آخرین ویرایش:
جدیداً خیلی سر دوبله سخت گیری می‌کنن. چون همه این دوبله ها تو فیلیمو و نماوا و ... پولیه و سایت هایی مثل دیبا اینا رو رایگان رو نسخه های بی سانسور سینک می‌کردن، حسابی بهشون گیر دادن.
همین چند وقت پیش بود که دیبا یهو اعلام کرد به خاطر شکایت نماوا ناچار شدن دوبله هایی که از نماوا داشتن رو به کلی از سایت پاک کنن.
منم چند تا از این ها رو بررسی کردم، اون سایت هایی که دوبله به شکل پیگیر دوبله ها رو می‌ذاشتن و محبوب بودن مثل دیبا و فیلم۲موویز هیچ کدوم کار نمی کنن ولی اونایی که زبان اصلی بودن یا اونایی که قسمت دوبله رو به روز نمی کردن کاملاً سالمَن. هر چند، چند تا سایت کمتر معروف هنوز سایتشون اوکیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or