Movie Center

نمیدونم چرا نتونستم قسمت دوش رو اصلا ببینم
به زور فقط زدم جلو ببینم چی میشه
قسمت یکش هم داغونم کرد
بعد از این فیلم تا یکی دو هفته از کل قضایای بزرگسالانه زده شده بودم
حس عجیب مشمئز کننده ای حداقل واسه من داشت
فون تریه ای که فیلم اصاب خوردکن و حتی مشمئزکننده نسازه، فون تریه نیست.:D
البته این چیز بدی نیست و امضای اونه هرچند به هیچ عنوان تو لیست کارگردان های محبوبم قرار نمیگیره.

سالو که شکنجه بود واقعا. این پازولینی چی فکر کرده بوده با خودش. من تا 1 ماه نمیتونستم غذا بخورم. مرتیکه کثافت :D
من این فیلم رو دیدم... تقریبا بعدش تا یک ماه افسردگی گرفتم:| توصیه میکنم نبینید که فوق العاده غیر قابل تحمل هست.... مضمون فیلم هم سادیسم، شکنجه، جنایت، صحنه های بزرگ سالانه مستقیم... شخصا که بعد از این فیمم داشت دلم از هر چی فیلمه سیاه میشد که تا فیلم یک ادیسه فضایی رو دیدم که اونم بخش اخرش مغز ما رو برد تو امپاس:|
متسفانه هم به فیلم های ابر قهرمانی مثل، سوپر من، سوپر گیرل، واندر ومن، بتمن وی از سوپرمن، مورچه من، پلنگ من، علاقه ندارم...
______
دوستان لطفا میشه چند تا فیلم مثل ادیسه فضای معرفی کنید؟
فعلا هم دارم Gravity میبینم که فوق العاده بوده میخوام چند بار دیگه هم ببینمش...

• Like
Reactions: navid+267
من این فیلم رو دیدم... تقریبا بعدش تا یک ماه افسردگی گرفتم:| توصیه میکنم نبینید که فوق العاده غیر قابل تحمل هست.... مضمون فیلم هم سادیسم، شکنجه، جنایت، صحنه های بزرگ سالانه مستقیم... شخصا که بعد از این فیمم داشت دلم از هر چی فیلمه سیاه میشد که تا فیلم یک ادیسه فضایی رو دیدم که اونم بخش اخرش مغز ما رو برد تو امپاس:|
متسفانه هم به فیلم های ابر قهرمانی مثل، سوپر من، سوپر گیرل، واندر ومن، بتمن وی از سوپرمن، مورچه من، پلنگ من، علاقه ندارم...
______
دوستان لطفا میشه چند تا فیلم مثل ادیسه فضای معرفی کنید؟
فعلا هم دارم Gravity میبینم که فوق العاده بوده میخوام چند بار دیگه هم ببینمش...
Solaris 1971
Alien
Sunshine
Interstellar
و اینکه 1982 blade runner گرچه اصلا فضایی نیست ولی من راستش از نظر معناشناسی به نظرم شباهت هایی داره به ۲۰۰۱ و در کل هم یه شاهکار تمام عیاره.

• Like
Reactions: ahmad137456
نقد رو ول نمیکنن برن نسیه بچسبن :D شما همون نسخه Uncut رو بگیر که حزفیات نداره (قاعدتا باید صحنه های بزرگ سالانه باشه) زیر نویس هم داره خیالت راحت ....
سایتای فارسی نسخه انکات پیدا نکردم
جایی میشناسین که داشته باشه ممنون میشم لینکشو بفرستین

هنوز مقاومت کردم و Salo ندیدم :دی ولی حتما یک روزی در زمان مناسبی در شرایط احساسی نا مناسبی و در مکان درستی میبینم :دی
ولی خب هر زمان اسمش میاد کرم بدنم شروع به خاریدن میکنه :دی
--
این toy story 4 قشنگ شوتمون کرد تو زمان بچگی :x تایم تراول زیبایی بود =D>

• Like
Reactions: mahdi-xbox
این موارد تهوع آور تو این فیلم ساختگی هست یا واقعا انجامش دادن؟
این داستانی که توی فیلم نشون میده نه واقعیت نداره ولی کارهایی که انجام میدن همگی توی تاریخ تکرار شده و نمونه اش موجوده (مثل همون صحنه ای که پوست سر دختره رو کندن یه ارجاعی بود به دوران سرخپوست ها که بعد از کشتنشون پوست سرشون رو میکندن). برداشت خودم از فیلم این بود که کارگردان میخواسته نشون بده که وقتی اخلاق از بین بره و مسائلی مثل نژادپرستی ارزش حساب بشن هیچ هیولایی بدتر از خود انسان ها نیست و برای همینم هست که کارگردان عمداً این فیلم رو اینقدر تکان دهنده و منجزر کننده ساخته شده تا یه تلنگری به بیننده بزنه.

View attachment 118483View attachment 118484View attachment 118485View attachment 118486

پوسترهای جدید از بانو مارگو رابی :x در فیلم مورد انتظار Birds Of Prey

بالاخره اولین تریلر رسمی از این عنوان فردا منتشر میشود.

@LiFE iS 5TrAnG3

اگه من نبودم زحمتشو بکش:D
این کفتار از تو اپیزود mad love نوشته paul dini فکر کنم در آمده :-"

• Like
Reactions: .Amirone
مدت زمان لینکایی که گذاشته رو ننوشته معلوم نیست نسخه آنکات ـه یا نه
لینک رو کپی کن تو مدیا پلیر ت بزن میتونی زمانش رو ببینی و آنلاین نگاه کنی
یکی رو زدم 2:28:01 بود، بقیه هم شاید همین باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن