سالو که شکنجه بود واقعا. این پازولینی چی فکر کرده بوده با خودش. من تا 1 ماه نمیتونستم غذا بخورم. مرتیکه کثافتدیگه فکر نکنم بدتر از salo باشه
اونو دیدم اینم میتونم حتما![]()
سالو که شکنجه بود واقعا. این پازولینی چی فکر کرده بوده با خودش. من تا 1 ماه نمیتونستم غذا بخورم. مرتیکه کثافتدیگه فکر نکنم بدتر از salo باشه
اونو دیدم اینم میتونم حتما![]()
این موارد تهوع آور تو این فیلم ساختگی هست یا واقعا انجامش دادن؟سالو که شکنجه بود واقعا. این پازولینی چی فکر کرده بوده با خودش. من تا 1 ماه نمیتونستم غذا بخورم. مرتیکه کثافت![]()
فون تریه ای که فیلم اصاب خوردکن و حتی مشمئزکننده نسازه، فون تریه نیست.نمیدونم چرا نتونستم قسمت دوش رو اصلا ببینم
به زور فقط زدم جلو ببینم چی میشه
قسمت یکش هم داغونم کرد
بعد از این فیلم تا یکی دو هفته از کل قضایای بزرگسالانه زده شده بودم
حس عجیب مشمئز کننده ای حداقل واسه من داشت
فکر نکنم انجامش داده باشن خیلی بعیدهاین موارد تهوع آور تو این فیلم ساختگی هست یا واقعا انجامش دادن؟
من این فیلم رو دیدم... تقریبا بعدش تا یک ماه افسردگی گرفتمسالو که شکنجه بود واقعا. این پازولینی چی فکر کرده بوده با خودش. من تا 1 ماه نمیتونستم غذا بخورم. مرتیکه کثافت![]()
Solaris 1971من این فیلم رو دیدم... تقریبا بعدش تا یک ماه افسردگی گرفتمتوصیه میکنم نبینید که فوق العاده غیر قابل تحمل هست.... مضمون فیلم هم سادیسم، شکنجه، جنایت، صحنه های بزرگ سالانه مستقیم... شخصا که بعد از این فیمم داشت دلم از هر چی فیلمه سیاه میشد که تا فیلم یک ادیسه فضایی رو دیدم که اونم بخش اخرش مغز ما رو برد تو امپاس
متسفانه هم به فیلم های ابر قهرمانی مثل، سوپر من، سوپر گیرل، واندر ومن، بتمن وی از سوپرمن، مورچه من، پلنگ من، علاقه ندارم...
______
دوستان لطفا میشه چند تا فیلم مثل ادیسه فضای معرفی کنید؟
فعلا هم دارم Gravity میبینم که فوق العاده بوده میخوام چند بار دیگه هم ببینمش...
سایتای فارسی نسخه انکات پیدا نکردمنقد رو ول نمیکنن برن نسیه بچسبنشما همون نسخه Uncut رو بگیر که حزفیات نداره (قاعدتا باید صحنه های بزرگ سالانه باشه) زیر نویس هم داره خیالت راحت ....
سایت هیوا داره یه سرچ کنی میارهسایتای فارسی نسخه انکات پیدا نکردم
جایی میشناسین که داشته باشه ممنون میشم لینکشو بفرستین
مدت زمان لینکایی که گذاشته رو ننوشته معلوم نیست نسخه آنکات ـه یا نهسایت هیوا داره یه سرچ کنی میاره
از حجمش هم مشخصه معمولا بالای یک گیگ هست نسخه 720ش
این داستانی که توی فیلم نشون میده نه واقعیت نداره ولی کارهایی که انجام میدن همگی توی تاریخ تکرار شده و نمونه اش موجوده (مثل همون صحنه ای که پوست سر دختره رو کندن یه ارجاعی بود به دوران سرخپوست ها که بعد از کشتنشون پوست سرشون رو میکندن). برداشت خودم از فیلم این بود که کارگردان میخواسته نشون بده که وقتی اخلاق از بین بره و مسائلی مثل نژادپرستی ارزش حساب بشن هیچ هیولایی بدتر از خود انسان ها نیست و برای همینم هست که کارگردان عمداً این فیلم رو اینقدر تکان دهنده و منجزر کننده ساخته شده تا یه تلنگری به بیننده بزنه.این موارد تهوع آور تو این فیلم ساختگی هست یا واقعا انجامش دادن؟
این کفتار از تو اپیزود mad love نوشته paul dini فکر کنم در آمدهView attachment 118483View attachment 118484View attachment 118485View attachment 118486
پوسترهای جدید از بانو مارگو رابیدر فیلم مورد انتظار Birds Of Prey
بالاخره اولین تریلر رسمی از این عنوان فردا منتشر میشود.
@LiFE iS 5TrAnG3
اگه من نبودم زحمتشو بکش![]()
لینک رو کپی کن تو مدیا پلیر ت بزن میتونی زمانش رو ببینی و آنلاین نگاه کنیمدت زمان لینکایی که گذاشته رو ننوشته معلوم نیست نسخه آنکات ـه یا نه