JohnnySilverhand
کاربر سایت
آقا کت وومن هالی بری با اختلاف از بدترین کت وومن ها بود(منظورم فیلمش)! بنظر من که بازیگر سیاه پوست اون اغواگری لازم نداره! اگر هم داره کلا چهره افراد سیاه اون حالت موذی شخصیت کت وومن رو ندارن! حتی کت وومن نولان هم خوب نبود بنظرم! بهترینش مال همون تیم برتون یا کمیک هاست!من شخصا خیلی مخالف گند کاریای صنعت توی این روزا هستم (مثل انتخاب بازیگر سیاهپوست برای پری دریایی یا بازیگر زن برای جیمزباند یا ...)
ولی برای کت وومن مخصوصا مشکلی ندارم با این قضیه. برای من، کتوومن باید اغواگر باشه؛ باید اکشن خفن داشته باشه؛ باید شیمی خوبی با بتمن بسازه، و ... . هیچکدوم اینا به نظر من منافاتی با سیاهپوست بودن ندارن. همونطور که یکی از بزرگترین کت وومن های تاریخ سینما، هالی بری بود که سیاه پوست هست ایشون! (کاشکی زوئی کرویتز قبول میکرد نقشو)
برای گوردون هم قبلا با ماهرشالا علی مخالف بودم ولی جفری رایت فوق العادست... بخاطر تصویر های متعددی که از گوردون توی این مدت توی فیلم ها و بازی ها دیدم، بنظرم جفری رایت خیلی هم با اون تصویر ذهنیم تطابق داره!
--------------------------
نمیدونم شاید بخاطر اینه که کاراکترایی مثل کت وومن و یا گوردون بقدری ازشون نسخه متفاوت دیدم که اوکیم با این تفاوت کوچیک و شاید حتی به نظرم جفری رایت از جی.کی سیمونز خیلی بهتره
ولی ازون ور ما کاراکتری مثل پری دریاییو فقط تو یک کارتن قدیمی و یسری ورژن جدید تر (مثل کاراکترش توی رالف 2) دیدیم واسه همین اونقدر نمیتونم همچین تفاوتیو برای این کاراکتر قبول کنم...
درباره گوردون نظری ندارم ولی ببینمش بیشتر برام حکم Aaron Cash رو داره تا گوردون
جالبه که بدونی سر پری دریایی کارگردان گفت خیلی گشتم تا این بازیگر پیدا کردم! الانم لابد مت ریوز خیلی گشته تا اینا رو پیدا کرده