کیفیت WEB-DL فیلم Crawl در دسترس علاقمندان فیلم های علاقمند به جک و جونور با قدرت کشتار انسان رسید
و از طرفی دیگه هم کیفیت BluRay یه فیلم دیگه هم اومد که خیلیهاتون منتظرش بودید (مخصوصا @LiFE iS 5TrAnG3
). میذارمش تو اسپویلر که سوپرایز شید.
با بازیگر کت وومن که خنده داره و اصلا بهش نمیخوره کاری ندارم ولی این فیلم مگه پریکوئل بتمن بن افلک به حساب نمیاد؟ گوردون که تو BvsS سیاه پوست نبود! اگه ضرورت داره بازیگر دو رگه یا سیاه بیارن چرا زحمت نمیدن شخصیت جدید خلق کنن تا اینکه ریشه یه شخصیت دستکاری کنن؟!(مدافع حقوق سیاه پوستان تاپیک نمی خواد بیاد وسط؟The Batman ـه Matt Reeves :
View attachment 117510
ویلن Penguin یا The Riddle
View attachment 117511
Commissioner Gordon
طبق گزارشات Mahershala Ali میخواسته جاش بازی کنه که به خاطر فیلم Blade صرف نظر میکنه
پ.ن : قشنگ معلومه باید حتما سیاه پوست میبوده LOL باز خدا رو شکر دست گذاشتن رو Jeffrey Wright
View attachment 117512
Catwoman (هنوز رسمی نشده)
‘Four Weddings And A Funeral’: Andie MacDowell To Appear On Hulu Series, Nathalie Emmanuel To Star In Recasting
The Batman: Westworld's Jeffrey Wright in Talks for Commissioner Gordon
Jonah Hill In Talks For Matt Reeves’ ‘The Batman’ At Warner Bros
کیفیت WEB-DL فیلم به شدت مورد انتظار Midsommar برای دوستان اهل دل عرضه شد.![]()
چون این فیلم هم مثل Hereditary احتمالا اورریت شده هست!چرا هر کی دیدش داره فحش میده!![]()
در مورد بازیگرا برای نقش penguin فک میکنم جونا هیل بتونه به خوبی از پسش بر بیادThe Batman ـه Matt Reeves :
View attachment 117510
ویلن Penguin یا The Riddle
View attachment 117511
Commissioner Gordon
طبق گزارشات Mahershala Ali میخواسته جاش بازی کنه که به خاطر فیلم Blade صرف نظر میکنه
پ.ن : قشنگ معلومه باید حتما سیاه پوست میبوده LOL باز خدارو شکر دست گذاشتن رو Jeffrey Wright
View attachment 117512
Catwoman (هنوز رسمی نشده)
‘Four Weddings And A Funeral’: Andie MacDowell To Appear On Hulu Series, Nathalie Emmanuel To Star In Recasting
The Batman: Westworld's Jeffrey Wright in Talks for Commissioner Gordon
Jonah Hill In Talks For Matt Reeves’ ‘The Batman’ At Warner Bros
صد در صد نقشش پنگوئن جونا هیل اصلا همه چیش بهش میخوره لعنتیدر مورد بازیگرا برای نقش penguin فک میکنم جونا هیل بتونه به خوبی از پسش بر بیاد
اما برای دیگر نقشها خیلی خیلی سخته ، ساخته های نولان انقدر شاهکار بودن و بازیگراش انقدر عالی بودن که نمیشه تصور کرد مثلا ناتالی امانوعل بتونه catwoman خوبی مثل انا هتوی باشه ( حتی شاید نزدیکش هم نشه ) گرچه به ناتالی خیلی علاقه دارم .
و اما نقش گوردن و جفری رایت ؟ یعنی از گری اولدمن بی نظیر که از خود هاروی اوسوالد هم هاروی اوسوالدتر بودو اون شاهکارهاش تو بتمن ، بیای برسی جفری رایت یه هو ، طبیعتا خیلی سخته ( کاری به بازیگری جفری ندارم ، برای این نقش رو میگم )
در کل سعی میکنم امیدم رو تو سطح متوسطی نگه دارم![]()
اگه اینکار میکردن که خوب میشد ولی نمیکنن دست همشون تو یه کاسس! من نمیفهمم اینکار یعنی چی وتا کی میخواد ادامه پیدا کنه! اگه شخصیتی مثل هاروی دنت سیاه میکردن مشکلی نداشت چون دنت تو فیلمای تیم برتون سیاه بود یا حتی همون موقع برنامه داشتن رابینم سیاه باشه! شما خودت به این بازیگرا نگاه کن و یه مقایسه با نقشی که بهشون دادن بکن ببین خندت نمیگیره؟ شخصیتای کمیک زیادی هستن که از قبل ورژن سیاه دارن مثل گرین لنترن یا اسپایدرمن اونا مشکلی ندارن چون قدیمین بشخصه با into the spider verse خیلی حال کردم و مشکلی نداشت چون مایلز قدیمیه و زمانی ساخته شد که این چرت و پرتا وجود نداشتبه نظرم بد نشد چندتا سیاه پوستو دورگه وارد فیلم بتمن شده حداقلش دهن یه عده بسته میمونه که اگه فردا روز نایتوینگ و رابین و... امدن و سفید بودن گیر بنی اسرائیلی ندند