واقعا به این بحث بی مربوطه ولی خود سونی که ای پی دستش بوده ترجیح داده که اکتیویژن چند تا بازی آشغالی بسازه و دخالتی توی ساخت نداشته باشه. اصلا بازی براش مهم نبوده. منظور من اینه. از نظر من همچین بی تقصیر هم نیست. بازم میگم به بحث دیزنی و فیلم و ... اصلا ربطی نداره.
میدونم بی مربوطه! ولی چندتا اشتباه واضح توی فرضیاتت داری،بزار شفاف سازیش کنم چون شاید این اشتباه برا بقیه هم باشه

فقط ازم لینک نخواه چون واقعا نمیدونم تو کدوم خبر/توییت/ویدیو و ... خوندمشون

اخبار بازی رو دنبال میکردیم اینا گفته شده
مورد اول، اینکه سونی فقط حق ساخت فیلم اسپایدی رو داره! اجازه ی ساخت بازی و ... اصلا دستش نبوده! یعنی اینجوری نبوده سونی واگذار کنه به اکتیویژن و ... ، بلکه مارول(دیزنی) این امتیاز رو واگذار کرده بوده!
مورد بعدی که میریم جایی که واقعا پیدا کردنش برا من سخته ولی خودت اگر میخوای میتونی بری دنبالشون بگردی!
داستان ساخت بازی اسپایدی توسط سونی و اینسامنیاک به طور خودمونیش اینجوری بود :
سونی و دیزنی نشستن سر میز مذاکره برای ساخت یک بازی برای مارول ... توی این مذاکره خود دیزنی پیشنهار میده : اون استودیو اینسامنیاک هست که باهاش خیلی مچید! اونا گزینه مناسبی هستن برای ساخت بازی برای ما! اون بازی با سطح کیفیتی که میخوایم رو میتونند برامون در بیارن!
بعد سونی میره پیش اینسامنیاک(شرکت که نمیرن اشخاص مربوطه منظورمه

) : میگه حاجی ، هر آنچه دل تنگت از کاراکترهای مارول میخواد شما فقط لب تر کن و ما اجازه ش رو برات میگیریم! و بشین بازی رو برامون بساز!
اینسامنیاک هم میگه اسپایدی رو میخوام!
این وسط یعنی اصلا بحث داشتن حق امتیاز توسط سونی نبوده(چون نداشته)
سونی اسپایدی رو پیشنهاد نداده که به خاطر محبوبیت اسپایدی با MCU ازش سود ببره(موقع شروع ساخت بازی که اصلا هوم کامینگ هم نیومده بوده! تو Civil War که...محبوبیت کجا بود هنوز! و نمیدونم اصلا قبل سیویل وار ساخت شروع شده یا نه که احتمالا قبل از همونم بوده!)
سونی هم نمیخواسته همراه با فیلم هوم کامینگ حتما بازیی از اسپایدی بده که دو سر سود بشه براش!
همه این اتفاقات به خاطر انتخاب اینسامنیاک افتاد! و باعث شد همه چی دست به دست هم بدن تا بشه این موفقیتی که میبینیم!
امیدوارم راصی شده باشی و فرض هات از این به بعد با واقعیت یکی شده باشن تو این قضیه! اگر شدن که بگو بفهمم این همه الکی تایپ نکردم

اگر نشدن باز بگو ببینم میتونم برم مصاحبه ها رو پیدا کنم یا نه
---
این بخش دوم و در مورد حق انتخاب اینسامنیاک :
Podcast: How Spider-Man PS4 Came Together
اون پیشنهاد خود مارول که اینسامنیاک هم بسازه اگر پیدا کردم برات میزارم(نمیدونم تو همین مصاحبه بوده یا نه...خدایی حس گوش دادن همش نیست دیگه

)