the hateful eightاینجا میشه فیلمم در خواست داد؟ یه فیلم هیجانی و داستان جذاب میخام که در مورد حوادث و مثلا برف بوران و یا گیر افتادن تو جنگل امازون.... یا اینجور چیزا باشه
پس اونی که من 15 سال پیش روزی 3 بار میدیدم چی بود؟یکی شیرشاه دوبله نشد هرگز یکی پری دریایی کوچولو که البته اون به خاطر ناحیه نیول شخصیت اصلی بود!
خب صداگذار آنتاگونیست فیلم هم مشخص شد!Keanu Reeves cast in Toy Story 4
![]()
کیانو ریوز هم حضورش تو Toy Story 4 تایید شد. فعلا معلوم نشده که صداگذار چه شخصیتی هست. تصویر فن آرت هست.
شرمنده سن من به گلوری قد نمیده
این تفکر که بزرگ شدیم و انیمیشن و کارتون مخصوص کوچکتراس اشتباهه . من خودم بچه تر بودم به جز چند کارتون مثه فوتبالیست ها و تام و جری و اینا انیمیشن نمیدیدم ولی تو این دو سه سال که تصمیم گرفتم کل 250 فیلم برتر imdb رو بشینم ببینم خیلی از انیمیشن های تاپ و فوق العاده تو این لیست بودن که بعد دیدنش به اندازه یک فیلم واقعا لذت بردم . مثه همین شیرشاه و کوکو و کارهای میازاکی و ...شرمنده سن من به گلوری قد نمیدهاون اولاش آره، مثلا ماداگاسکار ولی به رییس مزرعه که رسید دیگه بزرگ شده بودم و کارتون نمیدیدم.
اگر فیلم خوب میخوای AFI 100 Years...100 Movies و لیست National Film Registry رو ببین، آی ام دی بی به سلیقه ی مردم وابسته ست و مردم... چی بگم. وقتی 300 اومد ایرانیها ریختن توی آی ام دی بی بهش 0 دادن وگرنه این فیلم به تاپ 250 میرسید. اینه لیست تاپ 250. مواظب باش.این تفکر که بزرگ شدیم و انیمیشن و کارتون مخصوص کوچکتراس اشتباهه . من خودم بچه تر بودم به جز چند کارتون مثه فوتبالیست ها و تام و جری و اینا انیمیشن نمیدیدم ولی تو این دو سه سال که تصمیم گرفتم کل 250 فیلم برتر imdb رو بشینم ببینم خیلی از انیمیشن های تاپ و فوق العاده تو این لیست بودن که بعد دیدنش به اندازه یک فیلم واقعا لذت بردم . مثه همین شیرشاه و کوکو و کارهای میازاکی و ...
از 250 تا 173 تا رو دیدم و حدود 10-15 تا انیمیشن تو این 173 بود تا 250 برسم بازم قطعا انیمیشن های فوق العاده دیگری هم تو این لیست خواهند بود
اره حرفت درسته ولی خوب تو 250 تا حداقل 100 شاهکار سینمایی رو که همه روش متفق القول هستن میتونی ببینی و یه سریاشون هم طبیعیه در حد این لیست نیستن مثلا اونجرز 3 تو لیست هست ولی مثلا شاهکاری مثه پای چپ من یا sound of music یا ... نیستناگر فیلم خوب میخوای AFI 100 Years...100 Movies و لیست National Film Registry رو ببین، آی ام دی بی به سلیقه ی مردم وابسته ست و مردم... چی بگم. وقتی 300 اومد ایرانیها ریختن توی آی ام دی بی بهش 0 دادن وگرنه این فیلم به تاپ 250 میرسید. اینه لیست تاپ 250. مواظب باش.
.
بیا یک لیستی بهت میدم هیچکدومش توی آی ام دی بی نیست... تک و توکی هستن، ولی نه به اون صورت:اره حرفت درسته ولی خوب تو 250 تا حداقل 100 شاهکار سینمایی رو که همه روش متفق القول هستن میتونی ببینی و یه سریاشون هم طبیعیه در حد این لیست نیستن مثلا اونجرز 3 تو لیست هست ولی مثلا شاهکاری مثه پای چپ من یا sound of music یا ... نیستن
این لیستی هم که دادی رو یه نگاه انداختم تعداد زیادی از فیلماش هم مشترکه با imdb
البته خیلی فیلم های خوب دیگه هم دیدم که میتونستن تو 250 تا باشن ولی خوب تمرکز اصلیم فعلا رو لیست 250 imdb هست تمومش کنم بار بزرگی از دوشم برداشته میشه
اینا رو مثلا تو این یکی دو هفته دیدم که هیچ کدومشون تو 250 تا نبودن ولی چند تاشون میتونستن باشن :
![]()