Origami 2008
عضو تحریریه
اول نمره IMDB و Meta critic نگاه میکردی بعد تصمیم میگرفتی که ارزش داره یا نه![]()
از چند منظر به این حرفت جواب میدم:
1- اول چون کارم نقد و نوشتن مقاله در مورد فیلم ها هست، باید همه ی فیلم های خوب و بد را دانلود کرده و ببینم و برای سایتی که برایش فعالیت میکنم، نقد یا مقاله را ارسال کنم.
2- بله، فیلمی که قبلش هم با دیدن تریلر و البته حضور جدی جیم کری برای اولین بار در یک فیلم جنایی من را ترغیب کرد که ببینم و حتی قبلا از دانلود، از امتیازهاشم خبر داشتم اما بعضی وقت ها واقعا آدم رو ترغیب میکنه که فیلم های بد رو هم یکبار ببینی. شاید در میان فیلم های بد، یک نکته ای داشته باشه که حتی از فیلم های ناب هم بهتر به نظر میاد. به طور مثال فیلم Terminal که متایش 26 است، تا الان به همراه FLower که متای آن 54 است و به شدت از نظر ماهیت شبیه فیلم اورریت Lady Bird هست که متایش 94 است، کاملا برتری داشتند با کل فیلم های اکران شده 2018!. مثلا فیلم های Uwe Boll افتضاح به تمام معنا هستند اما هیچ وقت از دیدن فیلم Assualt On Wall street خسته نمی شم. فیلم متایش زیر خط فقر است اما به شدت فیلم خوب و مهیجی است. شما هم خودتون که نظراتتون تو تاپیک می نویسید در مورد فیلم های مطرح سال، چندان نظر خیلی مثبتی نمی دید. یادمه که به فیلم mother را یک فیلم به شدت نمادین خواندید که حتی بودن نماد در فیلم را یک ضعیف می دانستید. پس حرفتون یک منطق تمام عیار برای این که من را قانع کنید که Dark Crimes را نبینم نیست. اما واقعا Dark Crimes فیلمی ما قبل بد است.
آخرین ویرایش: