Movie Center

Infinity-War-Thanos-Reality-Stone-Titan.jpg
بنا بر اطلاعات منتشر شده، ممکن است نسخه extended cut برای فیلم Avengers: Infinity War شود؛ این نسخه شامل 30 دقیقه صحنه های اضافی و در مورد پیشینه شخصیت تانوس خواهد بود.

Screenrant

اینم یه خبر خوب برای کسانی که فقط منتظر کیفیت عالی فیلم بودند:D البته احتمالش کمه، چون مارول تا به الان هیچ گونه نسخه مخصوصی برا فیلم های قبلیش بیرون نداده:|

Last edited by a moderator:
در یک حرکت نمادین(!!!) گویا میخوان بهم حال بدن و یه سری فیلمایی که خیلی برام مهم بودن و وقتی نبودم اکران شدن رو تابستون دوباره دارن میزارن>:) تا حالا از این حرکات نرفته بودن=))
خلاصه اینکه، امشب Avengers رو دیدم بسی کیف نمودم>:) >:) >:)
4ساعت رفتم دنبال بحث های دوستان موقعی که کیفیت پرده ای اومد، ببین تئوری اینا چی میدن:))

گرچه مشخصه برمیگردن اکثر ملت (حالا غیر از دو سه تایی که غیر از آخر فیلم مردن، گرچه از همونا هم شاید بعضیا برگردن) ولی خوب...صحنه مرگ اسپایدی :( :( :( و لوکی :( :( :(
اون مبارزه ی تن به تن آیرون من و تانوس... خیلی حماسی بود:(( و نزدیک بود سکته بزنم :| (تو یونیورس MCU کاراکتر محبوبمه، سر همه فیلم ها هم بدبختی این استرسه هست:)) اونجرز1 ، Civil War ، اینجا ... حالا دوباره اونجرز4 :| )

در کل که فیلم خیلییی حال داد! خیلی:x
یه جوری این MCU رو ساختن آدم برای همه فیلم ها هایپ میشه، و وقتی همه کاراکترها یک جا جمع میشن دیگه هایپ میترکه:x

پ.ن : هیچوقت سر فیلم دو ساعت و نیمه نوشابه نزنید به بدن، هم این و هم SW VIII ، قشنگ تا ده دقیقه بعد از فیلم کلیه هام درد میکرد:)) :| توبه! توبه! به عنوان یک زخم دیده این نصیحت من رو گوش کنید:))

هفته بعدم گویا SW Solo دارن میزارن:)) اینم تو برنامه بود:)) ، Deadpool 2 هم که فایده نداره، نصفش حذف میشه:-" دو هفته دیگه Ant-Man >:)

Kean-Reeves-from-John-Wick-2-Blu-ray-Cover.jpg
عاشقان جان ویک بشتابید که خبری دارم براتون:D بنا بر اطلاعات منتشر شده، نام قسمت سوم از سری فیلم های اکشن جان ویک، John Wick: Parabellum خواهد بود که از کلمات لاتین Si vis pacem, para bellum برداشته شده است و معنی آن میشود:

If you want peace, prepare for war.

\m/\m/\m/

Screenrant

Looks Like DC’s Birds Of Prey Movie Is Finally Taking Flight

Margot Robbie تایید کرد که فیلم مستقل هارلی کوئین درجه سنی R خواهد بود =P~ چه شود =P~

البته راجب Birds of Prey گفته نه فیلم مستقلش...
BoP هم یک مجموعه کمیک راجب گروهی از بانوان ابر قهرمانه :دی احتمال قوی بتگرل، بلک کنری و یا کاتانا حضور خواهند داشت...
توی همین مصاحبه هم گفته از ژانویه آینده فیلمبرداری آغاز میشه و همینطور فیلم small budget خواهد بود :D

مگه هر فیلمی رو که خواستیم ببینیم باید اول رفت سراغ نمراتش؟!:D
وقتی همه میگن بد هست اون وقت چرا باید رفت ؟!
اون برای فیلم های سطح متوسط میشه بگی اره .. فلان سبک دوست دارم هر چی باشه میبینم، فلانی بازیگر مورد علاقم هست با حرف زدنش اصلا روانیم میکنه ، فلان کارگردان از نظر من بهترین هست و هر چی بسازه جز تاپ ترین هاست .... اما نه زمانی که یک شکست کامل هست

وقتی همه میگن بد هست اون وقت چرا باید رفت ؟!
اون برای فیلم های سطح متوسط میشه بگی اره .. فلان سبک دوست دارم هر چی باشه میبینم، فلانی بازیگر مورد علاقم هست با حرف زدنش اصلا روانیم میکنه ، فلان کارگردان از نظر من بهترین هست و هر چی بسازه جز تاپ ترین هاست .... اما نه زمانی که یک شکست کامل هست

خب مجید جان، چند نفر بهت بگن که این فیلم اثر خوبی نیست شما ترغیب نمیشی برا دیدنش؟!:D بذار یه مثال هم برات بزنم، موقعی که بلک پنتر ریلیز شد، خیلی ها رفتن سراغش و من جزء اون کسایی بودم که از فیلم خوشم نیومده و دلایل خودمم برا دوستان عزیز گفتم و از طرفی دیگر هم دوستانی بودند بعد از دیدن نظرات کسانی که از فیلم خوششون نیومد رفتن سراغش و خوشش اومد از فیلم؛ حتی تو نظراتشون به این نکته هم اشاره کردن. خود من فیلم های ترسناک و تریلر رو خیلی دوست دارم (خوشبختانه چند سالی میشه آثار خوبی دارم تو این سبک می بینم.) ولی بازم دلیلی نمی بینم از برخی از فیلم های مورد علاقه ام در این سبک ایراد نگیرم. :D کلا نظرات منتقدان خارجی و یوزرهای خارجی و سایت های مثل متا و راتن تومیتوز اینا برا من یکی مهم نیستن (اینم بماند که دارن چی ظلمی به هنر هفتم و هشتم میکنن.) و خوشبخاته بعضی از فیلم های بودند که منتقدان زدن نابودشون کردن ولی من از اون فیلم ها خوشمم اومده.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or