K I 1 1 E R
ناظم انجمن
الان بحث لوگان شد دوبارهالبته اینایی که احمد نوشته رو برای درک شخصیت ها میتونی ببینی ولی لوگان به تنهایی هم کاملا قابل درکه... صرفا اینکه خود لوگان و پروفسور ایکسو بشناسی بسه...
کست JohnWick3
![]()
X-Men Origins: Wolverine رو نبین به نظرم. هم فیلم شدیدا افتضاحیه، هم به دلیل افتضاح بودنش همه فیلمای بعدی با صوت بلبلی از کنارش ررد می شن و حسابش نمی کنن. لازم نیست کلا. فقط برو بخون که چطور فلزی شد چنگکاشبه همون ترتیب ریلیز ببینم؟
چون مثل این که داستاناشون ترتیبش فرق داره ...
دیگه چه خبر ؟Eight women have accused Morgan Freeman of misconduct and harassment, @CNN reports.
ای بابا. به قول یه بنده خدایی 2016 بهتر بود؛ می مردن تموم می شد می رفت پی کارش. این چه وضعشه به هیچکسی نمی شه اعتماد کرددیگه چه خبر ؟![]()
چند وقت پیش یه تصویر از جت لی دیدم اصلا یه چیز غیر قابل تصوری بود با خیال اینکه قطعا فیکه بدون اینکه به متن توجهی کنم ردش کردم رفت. انقدر شوکه کننده بود که حتی یک لحظه هم فک نکردم که ممکنه واقعی باشه تا امروز که تو یه منبع معتبرتر دوباره همون تصویر رو دیدم!
بعنوان یه طرفدار شوکه شدم! باورم نمیشه استاد کارای رزمی تو 55 سالگی انقدر شکسته شده باشه.
![]()
ظاهرا بیماری پرکاری تیروئید داره و حتی راه رفتن هم براش مشکله
یه مدتی بود تو فکر بودم چرا جت لی دیگه کار نمیکنه ای کاش دلیلش این نبود. امیدارم خوب شه و برگرده.
از بین بازیگرا، خدا حداقل دنیرو و آلپاچینو رو برامون نگهدارهدیگه چه خبر ؟![]()
دیگه چه خبر ؟![]()
ولی انصافا از حق نگذریم بازی اش خوبه . به نظرم رفیقمون بازی اش رو بشیه بازی کنه بهترهX-Men Origins: Wolverine رو نبین به نظرم. هم فیلم شدیدا افتضاحیه، هم به دلیل افتضاح بودنش همه فیلمای بعدی با صوت بلبلی از کنارش ررد می شن و حسابش نمی کنن. لازم نیست کلا. فقط برو بخون که چطور فلزی شد چنگکاش![]()
سلام علیکم ...
" TOO OLD TO DIE YOUNG " :
working-class hit men, Yakuza soldiers, Mexican cartel assassins, Russian mafia, gangs of teen killers + Nicolas Winding Refn
#واویلا
#NWR
youtube.com/watch?v=YVGyzO1sKKs
![]()
![]()
![]()
![]()