Movie Center

عنوان قبلش با همین نقد های متوسط، 1 میلیارد دلار فروخت :D
اصلا شک نکن مثل اون نمیتونه بفروشه
روگ وان فیلم دوم سری جدید بود این چهارمیه تو سال چهارم پس قطعا تازگی اون رو نداره
اون فیلم تعطیلات کریسمس اکران شد این فیلم اون برگ برنده رو نداره
اون فیلم تو برهوت سینمایی اکران شد و تا هفته ها اینور اونورش خبری از بلاک باستر نبود این فیلم وسط فیلم های بلاک باستر اکران میشه
به نظر خودم حدود 350 نهایت فروشش تو آمریکاس:D

• Like
Reactions: kimsungbabak
Solo با 42 نقد میانگین نمره 63 رو داره که به هیچ وجه "بد" و اون کلماتی که خطاب میکنین نیست... سالیانه تعداد بلاک باستر هایی که از این عدد بیشتر میشن شاید به زور 10 تا بشن... برای یک بلاکباستر بنظرم موفق بوده نمرات...
از اون طرف Rouge One هم همین حدود بود و شاید به نظر من خیلی از دوستان بهترین قسمت توی سری بود! (تم احساسی تر داستان)

کلا Solo از دو نظر خیلی سوپرایزم کرد. یکی اینکه تاخیر نخورد :D با وجود اون همه داستانایی که سرش اومد و کارگردان عوض شد و ... بازم همون موقع موعود اکران شد. و اینکه نمراتش خوب شد! :D بازم با وجود اون همه داستان اصلا این انتظارو نداشتم :D انتظار متای قرمز یا فوقش زرد مایل به قرمز داشتم :D

-------------------

SW : Solo الان داره اکران میشه/شده؟
مثل همیشه دسامبر اون طرفا نمیاد؟ :| چرا آخه:((

اون قضیه تاخیر که گفتم دقیقا برای همین بود... اگر اشتباه نکنم بجز TFA بقیه فیلم های جدید SW برای همین may برنامه ریزی شده بودن که همشون تاخیر خوردن بجز این :دی و اینکه این تاخیر نخورد عجیب بود خیلی برام

آخرین ویرایش:
سلام.
این سوال احتمالا خیلیا قبلا پرسیدن ...
میخوام Logan ببینم ، قبلش چیا رو باید دیده باشم؟

X-Men
X2
X-Men: The Last Stand
X-Men Origins: Wolverine
X-Men: First Class
The Wolverine
X-Men: Days of Future Past

البته اینایی که احمد نوشته رو برای درک شخصیت ها میتونی ببینی ولی لوگان به تنهایی هم کاملا قابل درکه... صرفا اینکه خود لوگان و پروفسور ایکسو بشناسی بسه...

اون قضیه تاخیر که گفتم دقیقا برای همین بود... اگر اشتباه نکنم بجز TFA بقیه فیلم های جدید SW برای همین may برنامه ریزی شده بودن که همشون تاخیر خوردن بجز این :D و اینکه این تاخیر نخورد عجیب بود خیلی برام
امیدوارم IX هم تاخیر بخوره بره دسامبر:|

البته اینایی که احمد نوشته رو برای درک شخصیت ها میتونی ببینی ولی لوگان به تنهایی هم کاملا قابل درکه... صرفا اینکه خود لوگان و پروفسور ایکسو بشناسی بسه...
تو همین فکر بودن که هین حرفی رو که زدی به دوستمون بگم ولی جدا تکلیف پایان فیلم چی میشه ؟ قشنگ تاثیر گزاری پایان فیلم نصف میشه چون هیچ دیدی به شخصیت لوگان یا حتی خاویر رو نداره طرف میگه خوب این مثل هزار تا شخصیت دیگه با پایان مشابه . پایان لوگان از اون لحاضی تاثیرگزار میشه که کامل شخصیتش رو درک کنه طرف و واقعا اگه اون دوستمون میخواد تحت تاثیر پایان فیلم قرار بگیره حتما همه فیلمای مربوط به شخصیتای فیلم رو باید ببینه به نظر من ....

سلام
دوستان میدونم خیلی هاتون محله چینی های پولانسکی رو دیدید
من مدتیه میخوام این فیلم رو ببینم، اما میلی به دیدنش ندارم
و از طرفی برای خوندن یه کتاب، قبلش حتما فیلم های پولانسکی رو باید دیده باشم!
میشه یه جوری منو تشویق کنید به دیدن محله چینی ها و اللخصوص فیلمهای پولانسکی؟:D
ممنونم ازتون:">

آخرین ویرایش:
سلام

و از طرفی برای خوندن یه کتاب، قبلش حتما فیلم های پولانسکی رو دیده باشم

به جک نیکلسون فکر کن!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

سلام
و از طرفی برای خوندن یه کتاب، قبلش حتما فیلم های پولانسکی رو باید دیده باشم!
Chinatown یکی از بهترین فیلم‌های جنایی/کارآگاهی تاریخه. تشویق به همین سادگی :D
Carnage هم خیلی فیلمِ خوبیه. یه فیلم تک لوکیشن ولی عالیه. حال و هوای فیلم‌های سینمای خودمون رو داره (پُر دیالوگ و پُر سروصدا) ولی فیلمِ جذابیه.
درکل پولانسکی کارگردانِ فوق‌العاده‌ایه. فیلمِ خوب زیاد داره و کم پیش میاد که از دیدنِ فیلم‌هاش پشیمون بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or