Movie Center

تریلر شگفت انگیزان همون چیزی بود که باید باشه. بعد مدت ها یه انیمیشن دیدنی قراره بیاد.
تنها نکته منفی صداپیشه شخصیت دختر خانواده بود، صداش به هیچ عنوان به شخصیت نمی خورد! نگاه کردم یه زن 48 ساله رو آوردن واسه صداپیشگی یه دختر تین ایج :|
البته تو قسمت اول هم همین خانوم کار می کرده اما دلیل نمیشه با گذشت 14 سال بازم برن سراغ همین!

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
سلام دوستان
چندماه پیش در همین تاپیک خواهش کردم اگه کسی مغازه یا فروشگاهی
که فیلم های با قاب و کاور سراغ داره، خواهش میکنم معرفی کنه
فقط یکی از دوستان به من اطلاع دادن که چندتایی دارن، اما متاسفانه اون چیزایی نبودن که من میخواستم
دوباره خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید، منو بی نصیب نزارید
سپاس

فروشنده با هر متر معیاری زباله نیست. سیاه نمایی هم یکی از عجیب ترین و سطحی ترین چیزهایی بوده که راجع به این بنده خدا و فیلماش شنیدم . سیاه نمایی رو توضیح بده یکی از دوستانی که این ادعا رو دارند ، با ذکر مثال تو فروشنده ؟!

سیاه‌نمایی یعنی دغدغه‌ی نسلی که درگیر جنگ بوده رو با نسلی که جوونیش ۳۰ سال بعد جنگه یکی بدونی و توقع داشته باشی همیشه با ذهنیت جنگ‌زده زندگی کنن.:دی سیاه‌نمایی یعنی شعور مردم رو در حد پروپاگاندای دست راستی احمقانت پایین بیاری فک کنی مطالبه‌ی مردم همون چیزیه که تو میخوای و هر کی خلاف این نظر داره حق آب و گل تو این مملکت نداره و غرب‌زدس.:دی سیاه‌نمایی یعنی خط کشیدن روی مسائلی که امثال فرهادی به طور یواشکی توی سینماشون مطرح میکنن و پاک کردن صورت مسئله، و پول دادن پای فیلمای ۴۰ ۵۰ میلیاردی بدون مخاطب چون از پول مالیات مردمه.:دی
واقعاً عقیده‌ی هرزه و آلوده‌ی دست راستی تو این مملکت کی میخواد دست از چپاول زندگی ما برداره خدا داند. یکی مثه فرهادی داره تمام تلاششو میکنه سیاسی نباشه (که خوب نیست به نظرم) بازم بهش گیر میدن.:))

قشنگ هر وقت کلمه سیاه نمایی رو میشنوم اسهال میگیرم. سیاه نمایی چیه؟ کف جامعه همینقدر سیاهه. حتی خیلی بدتر از این چیزی که بهشون اجازه میدن رو پرده نمایش بدن. با اختلاف بهترین فیلم های این سینمای زپرتی کشورمون همین فیلمهای به اصطلاح سیاه نماست.
چون قشنگ دارن درد مردم رو نشون میدن. همون مشکلی که خیلی از خانواده ها درگیرشن و قشر متوسط بهشون هیچ دیدی نداره. من خودم به شخصه اگه همین فیلم‌ها نبود امکان نداشت حتی یه بار هم پامو تو سینما بزارم فیلم ایرانی ببینم. اکثرا هم کیفیتشون خوبه چون موضوع رو میتونیم درک کنیم. نه ات و اشغال هایی مثل به وقت شام

کسی هست Dredd رو دیده باشه؟ (یا ندیده باشه؟ شاید من خیلی عقبم:D) (نسخه 2012)
چقدر بینظیر بود! ژیلت اینقدر قوی عمل نمیکنه :D 90 دقیقه هیجان و اکشن خالص (با دوزِ خشونت خیلی بالا!) @-). شدیدا توصیه میشه اگه ندیدین سریع برین سراقش \m/

فیلم از سال 2006 فیلمنامه نویسیش توسط الکس گارلند (گارگردان اکس-ماکینا و Annihilation) شروع شد و 2010 پیت تراویس به عنوان کارگردان معرفی شد. گارلند تهیه کننده فیلمم بود. بعد سال 2011 خبر (شایعه طور) میاد که تراویس از دخالت توی پروسه ادیت و پوست-پروداکشن منع میشه و گارلند جاشو میگیره. شایعاتی میشه که تراویس دیگه کارگردان نیست و گارلند کارگردانی قسمت های مونده رو بر عهده گرفته ولی بعد چند روز تراویس و گارلند میگن نه گارلند به عنوان کارگردان فیلم قرار نیست اعتباری بگیره. میگذره و میگذره تا مارچ 2018. یعنی همین ماه گذشته که بعد سروصدای زیاد Annihilation و سر تیتر شدن گارلند، Karl Urban (بازیگر نقش اول دِرد) میاد میگه در واقع گارلند کارگردان فیلم (Dredd) بوده و اعتبار کارگردانی فیلم باید برسه به گارلند... همین شد که منم رفتم سمتش... :D

فقط متاسفانه به علت فروش کم فیلم ادامه ای براش نخواهند ساخت... :(

چقدر بینظیر بود! ژیلت اینقدر قوی عمل نمیکنه :D 90 دقیقه هیجان و اکشن خالص (با دوزِ خشونت خیلی بالا!) @-). شدیدا توصیه میشه اگه ندیدین سریع برین سراقش \m/

فیلم از سال 2006 فیلمنامه نویسیش توسط الکس گارلند (گارگردان اکس-ماکینا و Annihilation) شروع شد و 2010 پیت تراویس به عنوان کارگردان معرفی شد. گارلند تهیه کننده فیلمم بود. بعد سال 2011 خبر (شایعه طور) میاد که تراویس از دخالت توی پروسه ادیت و پوست-پروداکشن منع میشه و گارلند جاشو میگیره. شایعاتی میشه که تراویس دیگه کارگردان نیست و گارلند کارگردانی قسمت های مونده رو بر عهده گرفته ولی بعد چند روز تراویس و گارلند میگن نه گارلند به عنوان کارگردان فیلم قرار نیست اعتباری بگیره. میگذره و میگذره تا مارچ 2018. یعنی همین ماه گذشته که بعد سروصدای زیاد Annihilation و سر تیتر شدن گارلند، Karl Urban (بازیگر نقش اول دِرد) میاد میگه در واقع گارلند کارگردان فیلم (Dredd) بوده و اعتبار کارگردانی فیلم باید برسه به گارلند... همین شد که منم رفتم سمتش... :D

این خیلی کم تحویل گرفته شد. واقعا خوب بود فیلمش:D

• Like
Reactions: HIGH DEVS

آخ اخ اخ گفتی \:D/ هوسم انداختی برم دوباره ببینمش عجب اکشنی داشت ....

• Like
Reactions: HIGH DEVS
یک فیلم بود تلوزیون ملی خودمون چندین سال پیش پخش کرده،ب اسم بیل سرچ کردم انگلیسی چیزی پیدا نکردم کسی از این فیلم چیزی میدونه ی پسره ک گذر زمان میره

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

یه سوال ساده:
شرلوک هلمز باهوش تره یا هرکول پوآرو؟ :دی
آخه زیاد رو شرلوک مانور میدن گفتم بپرسم ببینم :دی
یادمه قبلا شبکه یک سریال پوآرو پخش میکرد خیلی خوب بود یه فیلم سینمایی هم جدید دادن بیرون ولی زیاد نظرمو جلب نکرد اون

یه سوال ساده:
شرلوک هلمز باهوش تره یا هرکول پوآرو؟ :D
آخه زیاد رو شرلوک مانور میدن گفتم بپرسم ببینم :D
یادمه قبلا شبکه یک سریال پوآرو پخش میکرد خیلی خوب بود یه فیلم سینمایی هم جدید دادن بیرون ولی زیاد نظرمو جلب نکرد اون
من که میگم کارگاه علوی :D

یه سوال ساده:
شرلوک هلمز باهوش تره یا هرکول پوآرو؟ :D
آخه زیاد رو شرلوک مانور میدن گفتم بپرسم ببینم :D
شرلوک سریال یا شرلوک کتاب؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or