Movie Center

برا منم واقعا عجیبه که Get Out رو جزو کاندیداهای بهترین فیلم میبینم. از اونجایی که از بین نامزدها فقط اینو Dunkirk رو دیدم میتونم اینو بگم که Get Out در اون حدی نبود برام که بخواد بره تو نامزد بهترین فیلم ها! در مورد بازی Daniel Kaluuya هم واقعا همینطوره! با این تفاوت که تو این مورد مطمئنم که نباید کاندید میشد چون واقعا بازی تاثیرگذاری نداشت. حداقل برای من که اینطوری بود. بازی Daniel Kaluuya رو با Casey Affleck پارسال مقایسه میکنم خندم میگیره! عجیبه که در عرض 1 سال از کجا به کجا میرسن! :))

• Like
Reactions: Origami 2008
vwvm_capture.jpg

من که واقعا قانع شدم ...
حقیقتا خوشحال میشم یک نفر به من توضیح بده این حجم از توجه و تمجید و تشویق از Lady Bird بابت چیه

روایت ساده و بی پروا، کارگردانی ساده، بازی خوب دو بازیگر (سرشی رونان و مادرش در فیلم).. البته منم مثل شما هم عقیده ام که دلیل این همه تمجید این فیلم به جز این سه تا چی هست؟؟؟؟

دو خبر کوتاه
-------------------------------

Tom-Cruise-in-Mission-Impossible-Fallout.jpg

تصویری جدید از ششمین قسمت از سری Mission: Impossible منتشر شد. لازم به ذکر است از این به بعد قرار است این فیلم با نام Mission: Impossible – Fallout در سرتاسر جهان اکران شود.

تاریخ اکران: 27 جولای

-------------------------------------

Deadpool-2-Trailer-Release-Date-Black-Panther-Movie.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، جدیدترین تریلر فیلم مورد انتظار Deadpool 2، قرار است همزمان با اکران فیلم Black Panther، منتشر شود.

Get Out از ناامید کننده ترین فیلم های سال بود برام.اون همه تعریف و تمجید بعد که نگا میکنی فیلم به نصف نرسیده کل داستانش لو رفته، کاراکتر کودن فیلمم که تا میتونه میخواد به شعورت توهین کنه.اگر به من بگن این فیلم برای این نامزد شده تا تبلیغی از کودن بودن سیاها باشه بیشتر منطقیه تا اینکه بگن انتخابش از تاثیرات صحبت های کریس راکه!
کلا حضور GetOut منو یاد حضور افتخاری Extremely Loud & Incredibly Close تو اسکار اون سال انداخت

دو خبر کوتاه
-----------------------

1.jpg
درجه سنی فیلم Black Panther مشخص شد.

همان گونه که انتظار می رفت، Black Panther نیز مانند دیگر عناوین MCU درجه سنی PG-13 به آن تعلق گرفت ولی تنها تفاوتی که با دیگر فیلم های MCU دارد این است که در برخی از صحنه ها از «حرکات بی ادبانه» (شاید نشان دادن انگشت وسط:D) استفاده شده است. قبلا نیز کارگردان این فیلم اعلام کرده بود که این عنوان هرگز دارای محتوای با درجه سنی R نخواهد شد.

تاریخ اکران: 16 فوریه

----------------------------------------------------

darkphoenixheader1.jpg
با اینکه قبلا «هانس زیمر»؛ آهنگساز معروف، اعلام کرده بود برای فیلم ابرقهرمانی دیگر موسیقی نمی سازد. اما به تازگی اعلام شده است وظیفه ساخت موسیقی متن فیلم X-Men: Dark Phoenix را بر عهده گرفته است.

تاریخ اکران: 2 نوامبر

به نظر من که فیلم Get Out واقعا عالی بود من خودم از 10 نمره بهش 9.7 رو میدم، هم استرس، هم داستان، هم کشش و معمایی که داشت و بازی نقش اولش همه عالی بودن و واقعا تو کل این زمینه ها خیلی خوب ظاهر شد

حالا قبول دارم مادر پدر دختره یا خودش خشک بازی کردن اما همینم به نظرم باعث بالا رفتن استرس شده بود و جو مرموز و عجیبی درست کرده بود

راجب نظرات دوستانیم میگن فیلم کمدی ترسناک بود نمیدونم بخندم یا گریه کنم فیلم نه کمدی بود نه ترسناک! بلکه حالت رازالود، معمایی داشت

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم Blade Runner 2049 رو دانلود کنم فقط قبلش میخواستم ببینم نیاز به دیدن قبلیشم هست چون از زمان نسخه قبلیش خیلی میگذره
بهتره که ببینید و البته فیلمیه که همین الانم اگر ببینیدش براتون جذابیت داره .

Lady bird خیلی فیلم خوبی بود روایت ساده و دلنشین از زندگی یه خانواده فقیر با یکم نوستالژی و مشکلات خانوادگی،کلا در عین سادگی همچی داشت
این پسره افسرده تو فیلمم یه کاریزمای داشت که منو یاد L تو death note انداخت:D

دو خبر کوتاه
-----------------------

درجه سنی فیلم Black Panther مشخص شد.

همان گونه که انتظار می رفت، Black Panther نیز مانند دیگر عناوین MCU درجه سنی PG-13 به آن تعلق گرفت ولی تنها تفاوتی که با دیگر فیلم های MCU دارد این است که در برخی از صحنه ها از «حرکات بی ادبانه» (شاید نشان دادن انگشت وسط:D) استفاده شده است. قبلا نیز کارگردان این فیلم اعلام کرده بود که این عنوان هرگز دارای محتوای با درجه سنی R نخواهد شد.

تاریخ اکران: 16 فوریه

----------------------------------------------------

با اینکه قبلا «هانس زیمر»؛ آهنگساز معروف، اعلام کرده بود برای فیلم ابرقهرمانی دیگر موسیقی نمی سازد. اما به تازگی اعلام شده است وظیفه ساخت موسیقی متن فیلم X-Men: Dark Phoenix را بر عهده گرفته است.

تاریخ اکران: 2 نوامبر
خیلی هم عالی. هانس زیمر نابغه اس. بهترین موزیکی که تا حالا در یک فیلم سوپرهیرویی شنیدم، قطعا شاهکار زیمر تو Man of Steel بوده.

دوستان هری پاتر باز :دی یه سئوال
این فیلم voldemort origins of the heir به این سری fantastic beasts مرتبطه ؟ اصن چی بود این قضیش کاراکتر به این خفنیو چقد بد در آورده بودن :(
ولی واقعا جا داره اسپین اف های اینجوری از دامبلدور یا داستان این 4 جادوگر گریفیندور ، اسلیترین و ...

دوستان هری پاتر باز :D یه سئوال
این فیلم voldemort origins of the heir به این سری fantastic beasts مرتبطه ؟ اصن چی بود این قضیش کاراکتر به این خفنیو چقد بد در آورده بودن :(
ولی واقعا جا داره اسپین اف های اینجوری از دامبلدور یا داستان این 4 جادوگر گریفیندور ، اسلیترین و ...

این فیلم رسمی نیست و Prequel هست برای سری اصلی Harry Potter
پروژش کیک استارتی بوده و وارنر هم به خدمتشون رسیده و قراره فیلم کلا سود آوری نداشته باشه

سری اصلی Harry Potter در اوج تموم شد، فعلا سری Fantastic Beasts داره ساخته می شه، امیدوارم وقتی تموم می شه دنیای هری پاتر رو برای همیشه بزارن کنار نه این که انقدر Prequest و Sequel و Spin-Off و ... ازش بسازن که کلا نابود بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or