xerp4
کاربر سایت
سایت سینما خوبیش این بود که با انکورد های مختلف قرار می داد الان تنها راه تورنت هست دیگه . کسی سایت تورنت برای فیلم نمی شناسه ؟؟لینچر تورنت چی . خدایا ببین به چه روزی افتادیمبهترین روش برای دانلود فیلم اطلاع از زمان انتشار نسخه های بلو-زی هست، که می تونید از سایت رسمی بلو-ری از تاریخ دقیق انتشار نسخه های اصلی فیلم ها مطلع بشید، البته این در صورتیه که بخواید فیلم ها رو با بالاترین کیفیت ممکن ببینید، که دز غیر اینصورت می تونید نسخه های وب دی ال و غیره رو دانلود کنید.
پس از انتشار نسخه بلوری با یک سرچ ساده در گوگل ( دانلود "نام فیلم مورد نظر" ) می تونید سایت های متفاوتی رو برای دانلود فیلم مورد نظر پیدا کنید، چون حتی سایتی مثل تاینی موویز نسخه های محدودی از فیلم رو منتشر می کنن، و کیفیت های فول اچ دی با حجم بالا رو در با انکودرهای مختلف در سایت قرار نمیدن ( بالاتر از 15 گیگابایت حجم )
البته سایتی به اسم هستی دانلود هم هست که رایگان هست و فیلم ها رو به روز قرار میده ولی خیلی از این سایت ها زیر سیا*ست دولت قرار دارن و خیلی از فیلم ها و سریال ها رو نمیشه در این سایت ها پیدا کرد. البته پیشنهاد من فیلم های مورد نظر خودتون رو که فکر می کنم برای هر کسی یک یا دو مورد در سال باشه رو با کیفیت فول اچ دی و حجم های بالا دانلود کنید که واقعاً لذت واقعی رو از فیلم ببرید که به هیچ عنوان قابل مقایسه با نسخه های فول اچ دی دو یا سه گیگی هم نیست.. .
برای دانلود کردن هم می تونید از بسته های شبانه ایرانسل و همراه اول استفاده کنید، من خودم شبانه ایرانسل که سه ساعتش فقط دو هزار تومان هست نزدیک به 10 گیگابایت دانلود می کنم که راحت می تونید با این بسته ها نهایتاً در چند شب یک نسخه حجیم و با کیفیت عالی از فیلم ها رو دانلود کنید.