Movie Center

Untitled.jpg

بنا بر شایعات منتشر شده، ستاره سریال «برکینگ بد» (Breaking Bad) «برایان کرنستون» (Bryan Cranston)؛ در فیلم اقتباسی Uncharted حضور خواهد داشت. و به طبق اعلام That Hashtag Show قرار است نقش «مهمی» را در این فیلم عهده دار شود.

PSU

سایت که برای دانلود فیلم و سریال های روز زیاده.
ولی سایت هایی که آرشیو کامل فیلم های قدیمی و فیلم های شناخته نشده و کمتر دیده شده رو داشتند، یکی تاینی فقید بود و یکی هم 30نمای مفقود الاثر.
من خودم از دو سال پیش دارم از 30نما استفاده میکنم. آخرین بار هم همین چهارشنبه، اسپایدرمن جدید رو صبح از سایت دان کردم! بعد از ظهر هم از خواب بیدار شدم دیدم تاینی بسته شده، 30نما هم بالا نمیاد!
راستی یک سایت ایرانی پیدا کردم که فیلما و سریالا رو قانونی (!) و رایگان با لینک مستقیم میزاره به اسم Blaxup
میگن تابع قوانین و سازمان ها هستند و محتوای آثار رو تغییر نمیدند ولی بعضی از فیلم ها و سریال ها رو نمیزارند. یا بهشون گفته میشه که از تو سایت برشون دارند.
فی المثل من گات رو تو سایت شون سرچ کردم و نبود، ولی سریال Rome بود! فیلم Shame رو هم دیدم!
میخوام یک قسمت از Rome و این Shame رو دان کنم و ببینم چه بلایی سر فیلم میارند اینا!

• Like
Reactions: BatiGoal

آخر عاقبت دست به دامن عناوین قدیمی شدن....
این فیلم بودجه اش از بودجه نسخه 1990 اشم کمتره
نسخه اولشم همچین از دیدگاه منتقد ها و مردم موفق نبود، این یکی فاجعه شد

در کل اوضاع بدیه، هرچی عنوان قدیمی هست احیا می کنن بلکه یک پولی به جیب بزنن......

پ.ن: کلا سونی پیکچرز امسال گل کاشت اساسی، Fail after Fail
یک تنه سود امسالش رو Spider-Man به یدک می کشه

دقیقا این ترستو به منم بگو ببینم Arrival چش بود
فیلمبرداری یه بعدی و خشک ، دیالوگ های ضعیف ، تصمیمات احمقانه و بدون منطق کاراکترها ، نحوه بد استفاده از ایده سفر در زمان ، یادگیری زبان فضایی ها به مسخره ترین شکل ممکن (فقط مقایسش کنید با حل کردن پازل فضایی ها تو فیلم تماس زمه کیس مال 20 سال پیش!) که میتونست نقطه اوج فیلم باشه و برعکس با کله زدش زمین
اینا چیزایی بود که من الان یادمه و جمع شدن همه اینا کنار هم باعث شد من اصلا از فیلم لذت نبرم.وقتی کارگردانی مثل ویلنوو پشت فیلمه آدم انتظار داره چیزی که میبینه سطح خیلی بالایی داشته باشه (انتظاری که خودش به وجود آورده با کارنامش) ولی خب در مورد Arrival اینطور نبود
حالا بلید رانر یه دنبالس و نمیتونه به نظرم زیاد دخل و تصرفی توش داشته باشه دوستان نگران نباشن فکر میکنم با اصل جنس طرفیم:D

پ.ن: کلا سونی پیکچرز امسال گل کاشت اساسی، Fail after Fail
یک تنه سود امسالش رو Spider-Man به یدک می کشه
مشکل از بودجس
امسال اصلا بودجه نگرفت سونی پیکچرز و اون 175 میلیونی هم که سر اسپایدرمن اعلام شده با مشارکت ماروله.دارک تاور با اون پتانسیل رو با 50-60 تا جمش کردن که اونجوری شد اینم که بودجش کمتر از منبعشه ایموجی مووی هم همینطور ( البته این یکی مخاطبش بچه ها بودن و همین باعث شد سود کنن)
البته با بودجه کم هم میشه فیلم ساخت که بترکونه و اینو ادگار رایت با بیبی درایور داد زد:D
جومانجی جدید هم به احتمال خیلی زیاد کیفیت بدی داشته باشه ولی خوب بفروشه...
در کل از نظر تجاری فکر میکنم به اهدافشون رسیدن ولی از نظر کیفی خیلی سال خرابی داشتن

نسخه ی دوم آنابل رو الان دیدم و باید بگم چنگی به دل نزد! :دی انقدر از کارکتر کودک و دختربچه استفاده شده که رنج سنی فیلم به راحتی میتونه از 18+ به 13+ تغییر پیدا کنه! :دی یکی از نقاط ضعف فیلمم اینه که شخصیت شیطان رو به صورت واضح نشون میده در صورتی که توی هیچکدوم از ادیان هیچ چهره ی مشخصی از شیطان تعریف نشده و همین که چهره ی شیطان رو نشون دادن به نظرم یکی از ضغف های فیلمه! :دی صحنه های ترسناک یا به اصطلاح Scary فیلم همه شبیه همه دیگه هستن و بعد از یکی دوتا صحنه جذابیتشون رو از دست میدن :دی

باید منتظر IT بمونیم تا ببینیم اون چه میکنه!

و اینکه در نهایت باید منتظر این حضرت بمونیم! :دی

umwo_mv5bzdbmzti5ndctogiwni00mjdmlwjhy2qtndqwyti5ztaxowvkxkeyxkfqcgdeqxvyntk1mjm1ndy_._v1_.jpg

جیمز ون بعد اینسایدیوس و کانجورینگ به یه برند قابل اعتماد تو ژانر ترس ماورایی تبدیل شده بود ولی کارهایی که این بین تهیه کنندگیشون رو انجام داد و اسم خودشو بزرگ روی پوسترشون زد باعث شد شخصا خیلی بی اعتماد بشم بهش. کارهایی مثل Annabelle، Demonic ،The Conjuring 2 و Lights Out که یکی از یکی ضعیف تر و بی سر و ته تر و تکراری تر بودن!
اینسایدیوس هم بعد قسمت اول عملا کپی کانجورینگ شد و بخاطر شباهت های خیلی زیاد در حد یه اسپین آف واسه کانجورینگ بود.
بنظرم کانجورینگ نهایت توان جیمز ون بود، دیگه ازش تو ژانر وحشت آبی گرم نمیشه! تازه مشکل اینجاس که درصد بالایی از فیلم های سبک ترس ماورایی سمت کانجورینگ و اینسایدیوس رفتن و در کل شده کپی تو کپی!
البته با توجه به برهوت این ژانر منتظر Annabelle: Creation هستم امیدوارم ناامید کننده نباشه.
Get Out ، The Witch، Oculus (که بیشتر دلهره آور بود البته) و بابادوک (تو سبک ترس روانی) تا حدی The Autopsy of Jane Doe بهترین فیلم هایی بودن که تو ژانر وحشت دیدم. البته الان که فکر می کنم! ممکنه یه سری فیلم ها رو یادم رفته باشه :دی

الان یه سایت درست حسابی که مثل تاینی باشه چی هست؟
فیلم وسریال های بروز رو بزاره
اون وقت فقط تاینی مویز دوبله اختصاصی با گویندگان برتر میزاشت یا سایت های دیگه هم این کار رو میکنن؟

• Like
Reactions: " MaMaSaN "

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or