Movie Center

^^^
مگه قرار بوده نباشن؟ :-" توی پوستر که داد میزدن! جدا از اون ، مگه میشه داستان بدون اینا پیش بره:دی (کاپیتان و رفقا...)

---
با دزدان دریایی کارائیب خیلی حال کردم من:| بسی هایپ شده بودم بعد دیدنش و بازم میخواستم=)) (هوسه Skull & Bones هم نمودم بعد از دیدنش=)) )
تنها نسخه ناامید کننده برام شماره 4ش بود! :|

^^^
مگه قرار بوده نباشن؟ :-" توی پوستر که داد میزدن! جدا از اون ، مگه میشه داستان بدون اینا پیش بره:D (کاپیتان و رفقا...)

---
با دزدان دریایی کارائیب خیلی حال کردم من:| بسی هایپ شده بودم بعد دیدنش و بازم میخواستم=)) (هوسه Skull & Bones هم نمودم بعد از دیدنش=)) )
تنها نسخه ناامید کننده برام شماره 4ش بود! :|
امیر دقت کن گفتم اونجرز 4 !!

تو شایعه ها بوده که یکسری شخصت ها میمیرن تو فیلم , مثل ایرون من و کپتن و . . . البته شایعات دیگه هم بودن که تو اونجرز 4 توسط دکتر استرنج زنده میشن

• Like
Reactions: morteza75 and Akiba
امیر دقت کن گفتم اونجرز 4 !!

تو شایعه ها بوده که یکسری شخصت ها میمیرن تو فیلم , مثل ایرون من و کپتن و . . . البته شایعات دیگه هم بودن که تو اونجرز 4 توسط دکتر استرنج زنده میشن

خوب اون اول مگه قرار نبود Infinity War پارت 2 باشه؟
بعید میدونم داستان تغییر کرده باشه و احتمالا در حد اسمه(یا حداقل برداشت من اینطور بوده:-" )
با این اوصاف اگر انتظار مرگ و میر هم باشه، من برای اون(و آخراش) انتظار دارم و نه شماره سوم:-"

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
مثل اینکه یه اتفاقی واسه سینما هم افتاده! باز نمیشه... کلا سایت های دانلود فیلم یه در میون پریدن :|
وضعیت در کل خیلی بد شده یه اتفاق هایی داره میوفته!
راست میگی ها 30nama هم انگار رفت :( کل دلخوشیمون یه چهارتا فیلم دیدن بود که انگار اونم میخوان حروممون کنن

جرم عوامل تاینی موویز دوبله فیلم های مستهجن عنوان شده!!!
از نظر این اقایون: کلا به هر فیلمی که زیرنویس داشته باشه مبتذل و هر فیلمی که حتی یک بوس کوچک داشته باشه مستهحن گفته میشه
مثل اینکه یه اتفاقی واسه سینما هم افتاده! باز نمیشه... کلا سایت های دانلود فیلم یه در میون پریدن :|
وضعیت در کل خیلی بد شده یه اتفاق هایی داره میوفته!
برای من فیلتر شده.. چند ساعت بعد ببینیم چی میشه با ادرس جدید سایت میاد یا نه

دوستان مثه اینکه در جریان هستید که دارن سایت های فیلم وسریال رو به دلایلی مسخره و چرتی مثه همین که دوستمون بالا گفت میبندن .. سایت فردا دانلود هم بسته شده پیج اصلیش و 30 نما هم که اصلا معلوم نیست وضعیتش چجوریه و الان فقط imovie-dl داره درست کار میکنه که اونم به زودی داستان داره میشه !!!!!
خواهشا برید پیج وزیر ارتباطات و اعتراض های خودتونو به صورت محترمانه اما سخت بنویسید ... دوستان وا ندید، مثه قضیه اینترنت همه با هم باشید تا اینا این تفکرات مسخرشونو بهمون غالب نکنن ! چون مطمئن باشید که این کار برای این انجام شده که مردم مجبور به استفاده از سایت هایی مثل فیلیمو و آیو بشن و ی جورایی فیلم های " تایید شده " رو مشاهده کنن...

سینما قبل اینکه آخرین دامنه ش هی.تلر بشه کلا پرید! مشکلش مثل فردا دانلود هست که کلا پریده و بالا نمیاد.

حدس می زنم اگه برگردن یه ویرایش اساسی تو فیلم ها انجام داده باشن دقیقا مثل اتفاقی که و.اسه سایت های دانلود بازی یه زمانی افتاد! خیلی هاشون کلا پریدن و خیلی های دیگه هم کمتر از 10% بازی هاشون رو نگه داشتن!
خواهشا برید پیج وزیر ارتباطات و اعتراض های خودتونو به صورت محترمانه اما سخت بنویسید ... دوستان وا ندید، مثه قضیه اینترنت همه با هم باشید تا اینا این تفکرات مسخرشونو بهمون غالب نکنن ! چون مطمئن باشید که این کار برای این انجام شده که مردم مجبور به استفاده از سایت هایی مثل فیلیمو و آیو بشن و ی جورایی فیلم های " تایید شده " رو مشاهده کنن...
این با اینترنت فرق میکنه! اینبار حداقل فقط پای وزارت ارتباطات وسط نیست موضوع خیلی پیچیده تر هست در حدی که بعید میدونم اصلا فایده داشته باشه البته با این حال شما پیشنهاد خوبی دادی و در حال حاضر از هیچی بهتره البته به شرطی که اعتراض ها دوستانه و منطقی مطرح بشه تا پیگیری بشه.
من سرگرمی سالم دیگه ای تو ذهنم نمونده که بن نشده باشه! کسی سراغ داره؟

سینما قبل اینکه آخرین دامنه ش هی.تلر بشه کلا پرید! مشکلش مثل فردا دانلود هست که کلا پریده و بالا نمیاد.

حدس می زنم اگه برگردن یه ویرایش اساسی تو فیلم ها انجام داده باشن دقیقا مثل اتفاقی که و.اسه سایت های دانلود بازی یه زمانی افتاد! خیلی هاشون کلا پریدن و خیلی های دیگه هم کمتر از 10% بازی هاشون رو نگه داشتن!
این با اینترنت فرق میکنه! اینبار حداقل فقط پای وزارت ارتباطات وسط نیست موضوع خیلی پیچیده تر هست در حدی که بعید میدونم اصلا فایده داشته باشه البته با این حال شما پیشنهاد خوبی دادی و در حال حاضر از هیچی بهتره البته به شرطی که اعتراض ها دوستانه و منطقی مطرح بشه تا پیگیری بشه.
من سرگرمی سالم دیگه ای تو ذهنم نمونده که بن نشده باشه! کسی سراغ داره؟
باز خیلی خیلی بهتر از هیچ کاری نکردنه دوست من .. الان ملت ریختن تو پیج همین وزیر ارتباطات و بدجوری شاکی هستن ...

این کثافت کاری ها زیر سر فیلمیو و لنز و سایر سایت ها و اپ های وابسته ست
بوی پول به مشامشون خورده دارن سایت هایی که فیلم دوبله کار می کردن یکی یکی به فنا می دن
فکر کنم به زودی به سراغ غیر دوبله هم برن
اعتراض یه مرحله ی کاره مرحله ی بعتدی عدم استفاده از سایت های وابسته ست که من شخصا بعید می دونم ملت ازشون استفاده نکنن متاسفانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or