داداش IT هیچی من الان Annabelle creation رو دارم میبینم با کیفیت 720 hdrip ولی اصلا یجوریه انگار کنده تازه زیرنویس کره ای هم دارهخبری از کیفیت خوب IT نیست؟
از تریلرهاش معلومه درجه سنی نوجوان انتخاب کردند که فروش بالا بره !من موندم چه طور از Jumanji همچین شتی در آوردن
Jumanji خودش اقتباسی از یک کتاب کودکانه بود و جو تاریکی داشت و در زمان خودش واقعا فیلم منحصر به فردی بود
الان فیلم تبدیل شده به Action/Adventure به همراه مقدار زیادی کمدی!!!!
در واقع نه کارکتر هاش به فیلم اول می خورن، نه ژانر اش، نه فضاش، کلا هیچیش به فیلم اول نمی خوره
صرفا اسم Jumanji روشه برای این که بفروشه
واقعا سونی یکی از Lame ترین کمپانی های فیلم سازی اه، کلمبیا هم به سرنوشت خودش دچار کرده
اون Spider-Man هم به لطف Marvel Studios بود که موفق شد
آقا خواهشا عکس بازیگر های بالای 60 سال رو همراه با اسمشون و کارنامشون نذارید اینجا یه سکته ناقص زدم فکر کردم اتفاقی افتاده
بیا، وسط جوونی آلزایمرم گرفتیم:/ ولی جدی اینقدر توی ضمیر ناخودآگاهمون نامیرا بوده که الان بار سومه یادم رفته که فوت شدهکریستوفر لی سال 2015 دارفانی رو وداع گفت
کریستوفر لی سال 2015 دارفانی رو وداع گفتآقا خواهشا عکس بازیگر های بالای 60 سال رو همراه با اسمشون و کارنامشون نذارید اینجا یه سکته ناقص زدم فکر کردم اتفاقی افتاده
با احترام به ابراهیم عزیز، ابدا به این اسکرین تستا اعتماد نکنین! شایعات BVS و SSخیلی خوب بود و WW بد...ظاهرا DC Extended Universe برگ برنده ای دیگری در دست دارد. طبق نقد های اولیه منتشر شده از فیلم Justice League؛ بسیار از آن تعریف شده است و فیلم را یک اثر «حماسی» اعلام کرده اند.
فیلم Justice League شانزدهم نوامبر اکران می شود.
منبع
من که از BvS بیشتر (خیلی بیشتر!) از WW خوشم اومدبا احترام به ابراهیم عزیز، ابدا به این اسکرین تستا اعتماد نکنین! شایعات BVS و SSخیلی خوب بود و WW بد...