bayern_vahid
Loyal Member
دقیقا همینه سبکشتارانتینویی
تارانتینو خودش صاحب سبکه
دقیقا همینه سبکشتارانتینویی
کاملا سلیقه ای هست...ولی فکر کنم برای مخاطب عام جالب باشه...ولی برای اونایی که سینما رو حرفه ای دنبال میکنند یا مخاطب فیلمای خاصن شاید جور درنیاد...این رجب ارزش داره بشینم از یک نگاش کنم؟
معمولا تو قیلم طنز کسی دنبال داستان نمیگرده بخندونمون کافیهکاملا سلیقه ای هست...ولی فکر کنم برای مخاطب عام جالب باشه...ولی برای اونایی که سینما رو حرفه ای دنبال میکنند یا مخاطب فیلمای خاصن شاید جور درنیاد...
داستان مالیدسبیشتر حرکات خود رجب خنده داره...
مشکلی با طنز ندارم ولی چون انتظار سرباز رایان داشتم بعد یهو حالم گرفته شد من خودمم میزارمش تو ژانر کمدی و طنز و وات اِوِر یو سِی
خب بگو یاد بگیریم معنی دقیقشوخوب معنی دقیق satire نمیشه طنز برا همین انگلیسیشو گفتم
چرا انقدر امتیاز imdbش پایینه؟ از هر کسی شنیدم گفته عالیه, اما نمراتش عجیب پایینه !کاملا سلیقه ای هست...ولی فکر کنم برای مخاطب عام جالب باشه...ولی برای اونایی که سینما رو حرفه ای دنبال میکنند یا مخاطب فیلمای خاصن شاید جور درنیاد...
داستان مالیدسبیشتر حرکات خود رجب خنده داره...
فکر کنم فقط ایرانی ها و ترک ها باهاش حال کنند...حدس میزنم امتیاز پایینش برا کاربرای غیر از ایران و ترکیه باشه...شوخی هاشو درک نکنی هیچی از فیلم باقی نمیمونهنمونه داخلیش فیلم اخراجی هاچرا انقدر امتیاز imdbش پایینه؟ از هر کسی شنیدم گفته عالیه, اما نمراتش عجیب پایینه !
اتفاقا من هم تعریف این فیلم رو زیاد شنیده بودم قسمت اول رو گرفتم تا اگه خوشم اومد سراغ قسمت های دیگه هم برم اما با یه آشغال به تمام معنا مواجه شدم! بعنوان یه فیلم کمدی، یه افتضاح غیر قابل تحمل با سبک خندوندن به شدت مسخره و تاریخ گذشته و چرت و سطح پایین بود منتها چون با جمع می دیدم مجبور شدم تا آخرش برم وگرنه دقیقه 5 مینداختمش دور!چرا انقدر امتیاز imdbش پایینه؟ از هر کسی شنیدم گفته عالیه, اما نمراتش عجیب پایینه !
خب بگو یاد بگیریم معنی دقیقشو
اگه بخواهین این فیلم رو با زیرنویس ببینید یک فیلم مضخرف بی سر و ته میشه!چرا انقدر امتیاز imdbش پایینه؟ از هر کسی شنیدم گفته عالیه, اما نمراتش عجیب پایینه !
دو قسمتش رو دیدم یه جاهاییش قهقه میزدمفکر کنم فقط ایرانی ها و ترک ها باهاش حال کنند...حدس میزنم امتیاز پایینش برا کاربرای غیر از ایران و ترکیه باشه...شوخی هاشو درک نکنی هیچی از فیلم باقی نمیمونهنمونه داخلیش فیلم اخراجی ها
سلیقه هم دخیله...مثلا منی که از ساشا بارون کوهم متنفرم یکی دیگه که چه عرض کنم اکثریت سرودست میشکنند براش
The cloud 2006 ببين نيست؟دوستان شرمنده ولی من دوباره دنبال یه فیلمم که اسمشو یادم رفتهداستان فیلم فک کن تو ی شهری از آلمانه که ظاهرا یه نیروگاه اتمی ای چیزی میترکه و شهر میره تو حالت بحران و ملت باید بمونن تو خونشون که یه مرده زنش بیرون میمونه و نمیتونه راهش بده خونه که خلاصه آخرش مردرو قرنطینه میکنن این فیلمو پنج شیش سال پیش توی شبکه یک دیدم لطف کنین اسمشو بگین مرسی