Movie Center

You Were Never Really با بازی Joaquin Phoenixتوی کن نقد های خیلی خوبی گرفت بهترین بازیگری و فیلم نامه روهم برد
از شانس های اصلی نخل طلا هم بود ولیThe Squareبرد:D
هانکه هم که امسال هیچ:D
⁣⁣

لیست برندگان جشنواره کن 2017:

بهترین بازیگر زن:
دایان کروگر برای فیلم «در حال محو شدن»

بهترین بازیگر مرد:
واکین فونیکس برای فیلم «⁣تو هرگز واقعا اینجا نبودی»

⁣ بهترین فیلم کوتاه:
«کیو یانگ» برای یک شب آرام

⁣دوربین طلایی:
لئونور سرائیل برای فیلم «زن جوان»

بهترین فیلم‌نامه (به طور مشترک):
یورگوس لانتیموس برای فیلم «کشتن گوزن مقدس» و لین رمزی برای فیلم «تو هرگز واقعا اینجا نبودی»

جایزه ویژه هیات داوران:
آندری زیاگنیتسف برای فیلم «بی عشق»

بهترین کارگردانی:
سوفیا کاپولا براى فیلم «فریب خورده»

جایزه ویژه هفتادسالگی کن:
نیکول کیدمن

⁣ جایزه بزرگ کن:
«120 ضربه در دقیقه» رابین کمپیلو

نخل طلا:
روبن اوشلند برای فیلم «مربع»

Filmbazan

این فیلم تهنگ عنبر چجوریه؟ من نسخه 1 هم ندیدم
اما این نسخه 2 تو 2 هفته رکورد فروش نسخه 1 شکسته

x92n_photo_2017-05-28_18-24-54.jpg
من به زور خانوم بچه ها رفتم ، فقط بگم تا میتونید ازش دوری کنید
یکش هم به زور بقیه رفتم حداقل کلی تیکه خنده دار داشت اومدم بیرون گفتم خب چند دقیقه پول خندیدن دادیم، این یکی بیشتر میگه ای بیننده تو چقدر بی شعوری که اومدی منو ببینی!
اون لا به لاشم یه رب یه بار شاید خندیدی...

من به زور خانوم بچه ها رفتم ، فقط بگم تا میتونید ازش دوری کنید
یکش هم به زور بقیه رفتم حداقل کلی تیکه خنده دار داشت اومدم بیرون گفتم خب چند دقیقه پول خندیدن دادیم، این یکی بیشتر میگه ای بیننده تو چقدر بی شعوری که اومدی منو ببینی!
اون لا به لاشم یه رب یه بار شاید خندیدی...

همه میگن بده پس چطور انقدر فروش میکنه :D

• Like
Reactions: Adidas95
همه میگن بده پس چطور انقدر فروش میکنه :D
چون اینجا ایرانه و فیلم های جریان اصلیش همین چرندیاته.در واقع همینی که هست...:D
مردمم که تفریح ندارن و تقریبا بدون حق انتخاب، در نتیجه فیلمای کمدی خوب میفروشن هرچقدم چرت باشن

بیاین یکم در این مورد صحبت کنیم:D
john Wick 2 2017
فقط یه چیز در مورد این فیلم میگم: این اول اکشن بوده بعدا بهش داستان اضافه کردن. داستان نه چندان قوی
نمی دونم چطور می گین جان ویک اصلا داستان نداشت. شاید داستان پیچیده و سختی نداشته باشه، ولی یکی از قشنگ ترین World Building و Lore های چند وقت اخیر رو داره و موفق شده یونیورس خیلی جالبی درست کنه. این همه تشکیلات و سازمان و کاراکتر و مکان و قانون های جالب رو من توی کمتر فیلمی با فیلم نامه Original دیدم:D
من کل صحبت های فیلم میزدم جلو چون میدونستم دقیقا چی میخوان بگن فقط اکشن های فیلم دیدم.
...

آخرین ویرایش:
باز فاز ایرانی اخه..
اتفاقا عنبر 2 عالی هست.
حتما تونستین با gf برین نه خانواده.
Or get smarter gfs:D
قسمت اولش رو که دیدم. یکی از دوستان میزد به من که یعنی اینجا باید بخندی.
قسمت اولش به جز یه رضا عطاران (که شدیداً داره تکراری میشه) هیچ چیزی نداشت. از بازی در حد تئاترهای دانشجویی دانشکدۀ مهندسی مهناز افشار هم هیچی نگم بهتره.
نمیگم برای شماها عالی نبوده اما برچسب ادا در آوردن هم نزنید به ماهایی که خوشمون نمیاد از این فیلما.
چیزی که واسه یکی حکم طلا داره واسه دیگری حکم آهن زنگ زده داره یا برعکس.

بیاین یکم در این مورد صحبت کنیم:D

نمی دونم چطور می گین جان ویک اصلا داستان نداشت. شاید داستان پیچیده و سختی نداشته باشه، ولی یکی از قشنگ ترین World Building و Lore های چند وقت اخیر رو داره و موفق شده یونیورس خیلی جالبی درست کنه. این همه تشکیلات و سازمان و کاراکتر و مکان و قانون های جالب رو من توی کمتر فیلمی با فیلم نامه Original دیدم:D
میدونی این جور فیلم هرکاری هم که کنن داستان قوی نداره خیلی از فیلم های دیگه هم بوده که روابط و تشکلات غیر قانونی رو نشون میدادن!
من نمیگم فیلم بدیه اتقافا هم یکش و هم دوش جز فیلم هایی که حتما باید دید، ولی دیگه داستانش اونجوری که باید گیرا نبود، تو اونو کشتی،حالا اومدی منو بکشی، پس من چرا تو رو نکشم ،تو هم میکشم، ااا راستی همش زیر سر تو بود پس تو هم میکشم، کل داستان فیلم همینه از آول قابل حدس من کل صحبت های فیلم میزدم جلو چون میدونستم دقیقا چی میخوان بگن فقط اکشن های فیلم دیدم.

• Like
Reactions: playstation1
به نظر من تو فیلم های اکشن ( اکشن درست و حسابی مثل The Raid و John Wick) داستان فقط باید در یه حد قانع کننده وجود داشته باشه که قسمت اکشن فیلم رو توجیه کنه وگرنه کسی فیلم اکشن رو به خاطز داستان نمیبینه. همونطور که مثلا کسی یه فیلم درام رو به خاطر Visual Effect هاش نمیبیینه.

آخرین ویرایش:
خود raid جدی داستانش حتی از جان ویک هم کمتر بود! دیالوگ خاصی هم نداشت جدی. یه تیم طبقه به طبقه میرن بالا دعوا میکنن فقط! :دی اما واقعا یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم. و در کل جدی نمیدونم، فیلم اکشن میبینین دنبال داستان و دیالوگ هستین؟ :دی انگار من بشینم فیلم بروس لی ببینم انتظار خندیدن داشته باشم! :دی قرار نیست داستان نداشتن دلیلی بر سطحی یا بد بودن فیلمی باشه! اینکه اکشن و داستان با هم قاطی بشن هم صرفا چیز بدی نیست، فیلمایی همراه اکشن و داستان هم داشتیم که عالی بودن، مهم اینه که نتیجه در نهایت چی میشه.

کانتر استرایک هم بازیه بدیه چون داستان نداره :|

حکایت مردم و سینمای کمدی ایران جکایت همون مرد دباغ و بازار عطر فروشان هست

به همین فیلم های کمدی مضحرف عادت کردن، فیلم خوب بهشون بدی بدشون میاد
البته کسی که از روی اسم بازیگر می ره فیلم می بینه انتظار بیشتر از این هم ازش نمی ره

• Like
Reactions: FPS Eager
خود raid جدی داستانش حتی از جان ویک هم کمتر بود! دیالوگ خاصی هم نداشت جدی. یه تیم طبقه به طبقه میرن بالا دعوا میکنن فقط! :D اما واقعا یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم. و در کل جدی نمیدونم، فیلم اکشن میبینین دنبال داستان و دیالوگ هستین؟ :D انگار من بشینم فیلم بروس لی ببینم انتظار خندیدن داشته باشم! :D قرار نیست داستان نداشتن دلیلی بر سطحی یا بد بودن فیلمی باشه! اینکه اکشن و داستان با هم قاطی بشن هم صرفا چیز بدی نیست، فیلمایی همراه اکشن و داستان هم داشتیم که عالی بودن، مهم اینه که نتیجه در نهایت چی میشه.

کانتر استرایک هم بازیه بدیه چون داستان نداره :|
خوب حرف من اینه که جان ویک دقیقا داستان داره به نظرم:D منتها سبک داستان گوییش تو مایه های Skyrimـه بیشتر تا مثلا ویچر 3، یه داستان اصلی نچندان پیچیده که از همون اول تا تهش معلومه چی می شه، اما در عوض یه Lore خیلی باحال و قشنگ. اون دوستمون که دیالوگ ها رو زده جلو مشخصه که می گه داستان نداره(Memento هم دیالوگا رو بزنی جلو داستان نداره)، چون عملا کل World Building فیلم رو از دست داده که مهم ترین قسمت داستان هم همین بود. جدی توی 5 سال اخیر چند تا فیلم با فیلم نامه اوریجینال اومدن که World Buildingـشون با این همه جزئیات باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or