Movie Center

سلام
یه نظر سنجی بزارید؛ بهترین فیم اکشن قرن بیست یک!
ما همه بیایم به جان ویک 2 رای بدیم اول بشه! :D
چیه این جان ویک!! :x :x ^:)^ ^:)^
تمام تن من داره میلرزه!! :-SS :-SS
ایده خوبیه! :دی
البته هنوز چپتر 2 ـش رو ندیدم ولی 1 ـش که عالی بود! :x
Hacksaw Ridge رو هم چند وقت پیش دیدم خیلی خوب بود

سلام
یه نظر سنجی بزارید؛ بهترین فیم اکشن قرن بیست یک!
ما همه بیایم به جان ویک 2 رای بدیم اول بشه! :D
چیه این جان ویک!! :x :x ^:)^ ^:)^
تمام تن من داره میلرزه!! :-SS :-SS

اتفاقا قسمت دوم انچنان مثل قسمت اول خفن نبود

رفتم جان ویک 2 رو دیدم خوب بود ولی بنظرم به یک نمیرسید البته اکشنش خیلی خشن تر بهتر بود از پایانش اصلا خوشم نیومد اینجوری کردن که تمومش کنن یا ادامه ای هم داره؟:-?

• Like
Reactions: Alkazar
رفتم جان ویک 2 رو دیدم خوب بود ولی بنظرم به یک نمیرسید البته اکشنش خیلی خشن تر بهتر بود از پایانش اصلا خوشم نیومد اینجوری کردن که تمومش کنن یا ادامه ای هم داره؟:-?
فیلمبرداری قسمت سوم رو از پایان سال جاری میلادی شروع میکنند.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

فقط بورن:sunglasses:
این بورن بدجور بلایی سر فیلم های اکشن اورد. یه دلیل بزرگی که اینقدر جان ویک محبوبه اینه که توی صحنه های مبارزه 4000 تا کات نمی خوره تصویر و می شه قشنگ دعوا رو دید، دوربین هم صاف ایستاده سر جاش. این قضیه تعداد کات فراوان و دوربین لرزون هم موسسش می شه گفت همین بورن بوده. خلاصه این بورن یه کاری کرد که تیکن 3 بیاد توی 6 ثانیه واسه یه پریدن از فنس 15 بار کات کنه تصویر رو:watch?v=toolkgSAszM

این بورن بدجور بلایی سر فیلم های اکشن اورد. یه دلیل بزرگی که اینقدر جان ویک محبوبه اینه که توی صحنه های مبارزه 4000 تا کات نمی خوره تصویر و می شه قشنگ دعوا رو دید، دوربین هم صاف ایستاده سر جاش. این قضیه تعداد کات فراوان و دوربین لرزون هم موسسش می شه گفت همین بورن بوده. خلاصه این بورن یه کاری کرد که تیکن 3 بیاد توی 6 ثانیه واسه یه پریدن از فنس 15 بار کات کنه تصویر رو:watch?v=toolkgSAszM

کات خوردن بورن رو با مثلا کات خوردن فیلم های Liam Nesson مقایسه نکنید لطفا :D
این کات خوردن هاش و تدوینش نه تنها براش اسکار آورد بلکه سبک جدیدی از اکشن تنش زا رو درست کرد. + مدل تدوین بورن جوری هست که به هیچ عنوان از تداوم و روون بودن اکشن کم نمیکنه بلکه اون دوچندان جذاب تر هم میکنه البته اگه درست اجرا شه. معمولا فیلم های اکشن "mediocre" :D وسط درگیری کات میدن که بتونن صحنه های اکشن رو پیاده کنند نه اینکه درگیری رو جذابتر کنند. درواقع اونا اکشن رو صرف کات دادن میکنند تا کات دادن رو صرف اکشن و در خدمت اکشن.

یعنی اخر 2017؟:|
متن خبر که این بود.
البته ممکنه تاخیر بخوره، از اول 2018 شروع کنند فیلمبرداری رو
ولی اون چیزی که به نظر میرسه اینه که قسمت سوم رو 2018 میخوام اکران کنند.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

هنوزم که یاد اون صحنه پریدن از فنس لیام نیسون میوفتم 4 ستون بدنم از خنده جر میخوره :D:D:D

• Like
Reactions: playstation1
کات خوردن بورن رو با مثلا کات خوردن فیلم های Liam Nesson مقایسه نکنید لطفا :D
این کات خوردن هاش و تدوینش نه تنها براش اسکار آورد بلکه سبک جدیدی از اکشن تنش زا رو درست کرد. + مدل تدوین بورن جوری هست که به هیچ عنوان از تداوم و روون بودن اکشن کم نمیکنه بلکه اون دوچندان جذاب تر هم میکنه البته اگه درست اجرا شه. معمولا فیلم های اکشن "mediocre" :D وسط درگیری کات میدن که بتونن صحنه های اکشن رو پیاده کنند نه اینکه درگیری رو جذابتر کنند. درواقع اونا اکشن رو صرف کات دادن میکنند تا کات دادن رو صرف اکشن و در خدمت اکشن.
کاری با کیفیت خود فیلم ندارم اصلا، می گم باعث این موج جدیدی شد که وضعش الان به اینجا رسیده:دی

این فیلم تهنگ عنبر چجوریه؟ من نسخه 1 هم ندیدم
اما این نسخه 2 تو 2 هفته رکورد فروش نسخه 1 شکسته

x92n_photo_2017-05-28_18-24-54.jpg

امسال کلا هرچی فیلم ترسناک میاد فیل می شه
Life هم فیل شد

باز خوبه حداقل The Mummy فعلا Review هاش خوب بوده البته زوده برای فضاوت کردن
ولی خیلی بد می شد اگه شروع Dark Universe اه Universal Monsters فیل می شد xD

این فیلم تهنگ عنبر چجوریه؟ من نسخه 1 هم ندیدم
اما این نسخه 2 تو 2 هفته رکورد فروش نسخه 1 شکسته

x92n_photo_2017-05-28_18-24-54.jpg

احتمالا یک مضخرفی مثل شما اولشه :)

• Like