دو پوستر جدید همراه با تریلری از فیلم Kong Skull Island منتشر شد.
720p
خیلی عصبانیه
-------------------------------------------------------------------------
تصویری جدید از فیلم «لوگان»
View attachment 68511 View attachment 68512
دو پوستر جدید همراه با تریلری از فیلم Kong Skull Island منتشر شد.
720p
خیلی عصبانیه
جو گیر شدی فیلم به معنای واقعی کلمه چرت و پرتهاقایون تنها به نظره من suicide squad خیلی خوب بود یا نه جو گیر شدم ؟ :think:
هارلی کوئین خداییش خیلی خیلی خوب بود واقعا نمیدونم چه طوری تونسته اینقدر خوب در بیاد جوکر هم نقش فرعی بود انگاری ولی اینقدری هارلی و دد شات خوب در امده بودند که واقعا برام نبود جوکر اذیتم نکرد
به جان خودم اگه این کاراکترای هویجی شکل رو حذف میکردن و فقط رو هارلی و ددشات متمرکز میشدن حداقل حداقل حداقلش فیلم از حالت فوحشی شکلش در میومدجو گیر شدی فیلم به معنای واقعی کلمه چرت و پرته
خوشحالم که خیلی ها با هم، هم عقیده هستن که ددشات و هارلی خوب بودن. اون بومرنگ منو کشته اصلا. رسما شده بلای اعصابم. چه نقشی داشت تو فیلم من نفهمیدم
نه نیست !نسخه اکستندد رو ندیدم هنوز ولی گویا باز هم یک سری از سکانس هایی که تو تریلرا بودهتو این نسخه هم نیست!مثل جوکر در حال پرت کردن نارنجک و بعدش حدافظی کردن
کسایی که دیدن تایید میکنن؟
والله تو مبحث سوپرهیرو ها امتیاز اینا معنی نداره . یعنی اصلا این طور نیست که بگیم چون کارگردان کار بلد بوده فیلم عالی بوده یا برعکس . همین دیوید آیر تو کارنامه اش کار فوق العاده ای مثل روز تمرین (البته به عنوان نویسنده ) و کارهای قابل قبولی مثل استریت کینگز و هارش تایمز و فیوری داشت. ولی تو جوخه انتحار عملا همون گندی که تو یکی از فیلم هاش زد رو تکرار کرد .الان بگیم وارنر تو ساخت فیلماش دخالت میکرد این درست اما من یه فیلم با امتیاز خوب تو لیست فیلمایه زک اینسایدر ندیدم این وسط وارنرم مقسره همین فاکس دید ایکس من خراب شده کارگردانش عوض کرد وارنرم باید همین کار میکرد ولی مثل اینکه فقط پول براشون مهمه نه بعضی مخاطبا که حالشون از فیلمایه سوپر هیروییش بهم میخوره اینجوری بینندهاش سال به سال کمتر میشه دفیقن همون اتفاقی که برایه ایکس من افتاد
باز صد رحمت به نسخه اکستندد بتمن علیه سوپرمن . باز یکم فیلم رو قابل فهم کرده بود . این 12 دقیقه اضافی جوخه انتحار واقعا بود و نبودشون فرقی نمی کردیک فایدهای که این افتضاح بودن سوساید اسکواد داشت این بود که حداقل نشون داد درصد زیادی از مشکلات BVS هم تقصیر مدیریت وارنر و بیبرنامگی و دخالتهای بیجاشونه و این عزیزانی که فقط اسم زک اسنایدر افتاده بود رو زبونشون و همینجور بدون هیچ منطقی زک اسنایدر زک اسنایدر میکردن الان باید بفهمن مشکل از جای دیگهس.
البته با اون سطح از منطق (که موقع پخش شدن خبر تعویض کارگردان فلش هم به زک فحش میدادن ) بعید نیست هنوزم شاهد این جور حرفا باشیم
...............
نسخه اکستندد رو ندیدم هنوز ولی گویا باز هم یک سری از سکانس هایی که تو تریلرا بودهتو این نسخه هم نیست!مثل جوکر در حال پرت کردن نارنجک و بعدش حدافظی کردن
کسایی که دیدن تایید میکنن؟