Movie Center

اقایون تنها به نظره من suicide squad خیلی خوب بود یا نه جو گیر شدم ؟ :think:
هارلی کوئین خداییش خیلی خیلی خوب بود واقعا نمیدونم چه طوری تونسته اینقدر خوب در بیاد :D جوکر هم نقش فرعی بود انگاری ولی اینقدری هارلی و دد شات خوب در امده بودند که واقعا برام نبود جوکر اذیتم نکرد

خوب Suicide Squad رو دیدم اول از همه به DC و دست اندر کاران فیلم یه خسته نباشی اساسی باید بگم واقعا شاهکار کردن ،فیلم شلخته تر از این نمیشد خاک تو سرشون :| اگه BvS داستانش شلخته و درهم برهم بود حداقل همون زک اسنایدر یچیزی از تو صحنه های اکشنش در اورد نه این که فقط ی سری صحنه واسه خالی نبودن عریضه گذاشته بودن کارگردانیش هم در حد پشمک . به لطف شخصیت پردازی فوق خفن فیلم و زیر ساخت سازی های فوق خفن تر دنیای سینمایی DC با ی سری کاراکتر که نگیم جلبک حداقل نقش هویجو داشتن (به جز ددشات و هارلی) طرف خواهیم شد . شخصیت جوکر رو فقط به عنوان پیام بازرگانی وسط فیلم آورده بودنش ( آوردنش این جور که خودش گفتi) کاملا تو خالی و بی مصرف . جا داره از کارگردان فیلم هم بگم که با نبودنش سر صحنه های فیلم برداری ضربه بزرگی رو به فیلم زده بود ولی با این حال کارگردانی تو یـ سطح دیگه ای به سر میبرد لول ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife
اقایون تنها به نظره من suicide squad خیلی خوب بود یا نه جو گیر شدم ؟ :think:
هارلی کوئین خداییش خیلی خیلی خوب بود واقعا نمیدونم چه طوری تونسته اینقدر خوب در بیاد :D جوکر هم نقش فرعی بود انگاری ولی اینقدری هارلی و دد شات خوب در امده بودند که واقعا برام نبود جوکر اذیتم نکرد
جو گیر شدی :دی فیلم به معنای واقعی کلمه چرت و پرته :دی

خوشحالم که خیلی ها با هم، هم عقیده هستن که ددشات و هارلی خوب بودن. اون بومرنگ منو کشته اصلا. رسما شده بلای اعصابم. چه نقشی داشت تو فیلم من نفهمیدم =))

جو گیر شدی :D فیلم به معنای واقعی کلمه چرت و پرته :D

خوشحالم که خیلی ها با هم، هم عقیده هستن که ددشات و هارلی خوب بودن. اون بومرنگ منو کشته اصلا. رسما شده بلای اعصابم. چه نقشی داشت تو فیلم من نفهمیدم =))
به جان خودم اگه این کاراکترای هویجی شکل رو حذف میکردن و فقط رو هارلی و ددشات متمرکز میشدن حداقل حداقل حداقلش فیلم از حالت فوحشی شکلش در میومد :))

یک فایده‌ای که این افتضاح بودن سوساید اسکواد داشت این بود که حداقل نشون داد درصد زیادی از مشکلات BVS هم تقصیر مدیریت وارنر و بی‌برنامگی و دخالت‌های بیجاشونه و این عزیزانی که فقط اسم زک اسنایدر افتاده بود رو زبونشون و همینجور بدون هیچ منطقی زک اسنایدر زک اسنایدر میکردن الان باید بفهمن مشکل از جای دیگه‌س.
البته با اون سطح از منطق (که موقع پخش شدن خبر تعویض کارگردان فلش هم به زک فحش میدادن :D) بعید نیست هنوزم شاهد این جور حرفا باشیم
...............
نسخه اکستندد رو ندیدم هنوز ولی گویا باز هم یک سری از سکانس هایی که تو تریلرا بوده
مثل جوکر در حال پرت کردن نارنجک و بعدش حدافظی کردن
تو این نسخه هم نیست! :|
کسایی که دیدن تایید میکنن؟

نسخه اکستندد رو ندیدم هنوز ولی گویا باز هم یک سری از سکانس هایی که تو تریلرا بوده
نه نیست !

• Like
Reactions: Torch Bearer
main.jpg

امروز به طور رسمی اعلام شد که، Fede Alvarez با کمپانی سونی برای ساخت فیلم The Girl in The Spider's Web به توافق رسیده است و قرار است او این فیلم را که ادامه فیلم Girl With the Dragon Tattoo سال 2011 است را بسازد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

اما به نظر می رسد که، Girl With the Dragon Tattoo تنها پروژه بعدی Fede Alvarez نیست.طبق خبرهای منتشر شده ساخت ادامه فیلم موفق Don’t Breathe تایید شده است و قرار است استفن لنگ بازیگر نقش مرد کور نیز بازگردد.

Don’t Breathe یکی از موفق ترین فیلم های امسال بود که به شدت مورد توجه منتقدان قرار گرقته بود.

لینک منبع

آدم میمونه با دیدن این خبر خوشحال بشه یا ناراحت البته اون تیکه ادامه فیلم نفس نکش رو می گم:Dخوشحال از اینکه یکی از بهترین فیلم ها رو ادامه شو میسازن ناراحت از اینکه میتون کیفیت قبلی رو میتونن حفظ کنن و یه چیزی بهتر نشونمون بدن یا نه

الان بگیم وارنر تو ساخت فیلماش دخالت میکرد این درست اما من یه فیلم با امتیاز خوب تو لیست فیلمایه زک اینسایدر ندیدم این وسط وارنرم مقسره همین فاکس دید ایکس من خراب شده کارگردانش عوض کرد وارنرم باید همین کار میکرد ولی مثل اینکه فقط پول براشون مهمه نه بعضی مخاطبا که حالشون از فیلمایه سوپر هیروییش بهم میخوره اینجوری بینندهاش سال به سال کمتر میشه دفیقن همون اتفاقی که برایه ایکس من افتاد

الان بگیم وارنر تو ساخت فیلماش دخالت میکرد این درست اما من یه فیلم با امتیاز خوب تو لیست فیلمایه زک اینسایدر ندیدم این وسط وارنرم مقسره همین فاکس دید ایکس من خراب شده کارگردانش عوض کرد وارنرم باید همین کار میکرد ولی مثل اینکه فقط پول براشون مهمه نه بعضی مخاطبا که حالشون از فیلمایه سوپر هیروییش بهم میخوره اینجوری بینندهاش سال به سال کمتر میشه دفیقن همون اتفاقی که برایه ایکس من افتاد
والله تو مبحث سوپرهیرو ها امتیاز اینا معنی نداره . یعنی اصلا این طور نیست که بگیم چون کارگردان کار بلد بوده فیلم عالی بوده یا برعکس . همین دیوید آیر تو کارنامه اش کار فوق العاده ای مثل روز تمرین (البته به عنوان نویسنده ) و کارهای قابل قبولی مثل استریت کینگز و هارش تایمز و فیوری داشت. ولی تو جوخه انتحار عملا همون گندی که تو یکی از فیلم هاش زد رو تکرار کرد .
همین اسنایدر هم واقعا به دور از دید منفی بشینی پای فیلم هاش جز سیصد و ساکرپانچ بقیه کاراش مشکل خاصی نداشتن. واچمن و طلوع مردگان اش شاهکار نبودن ولی فاجعه هم نبودن .
ایکس من نمیشه دقیقا این حرفو دربارش زد . چون سینگر 2 قسمت اول رو ساخت بعد رفت کنار . متیو وان هم که فرست کلاس رو ساخته بود مشکلی نداشت که عوض شد . فیلم اش هم موفق بود
ولی خب شکی نیست که کمپانی هم تو شلوغ بودن فیلم سهم داشته باشه . مثلا خود مارول هم سر ایج آو آلتران با جاس ویدون به مشکل برخورد . نتیجه اش رو هم تو فیلم دیدیم . یکی چیزی تو مایه های بتمن علیه سوپرمن بود از نظر شلوغی

یک فایده‌ای که این افتضاح بودن سوساید اسکواد داشت این بود که حداقل نشون داد درصد زیادی از مشکلات BVS هم تقصیر مدیریت وارنر و بی‌برنامگی و دخالت‌های بیجاشونه و این عزیزانی که فقط اسم زک اسنایدر افتاده بود رو زبونشون و همینجور بدون هیچ منطقی زک اسنایدر زک اسنایدر میکردن الان باید بفهمن مشکل از جای دیگه‌س.
البته با اون سطح از منطق (که موقع پخش شدن خبر تعویض کارگردان فلش هم به زک فحش میدادن :D) بعید نیست هنوزم شاهد این جور حرفا باشیم
...............
باز صد رحمت به نسخه اکستندد بتمن علیه سوپرمن . باز یکم فیلم رو قابل فهم کرده بود . این 12 دقیقه اضافی جوخه انتحار واقعا بود و نبودشون فرقی نمی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or