Movie Center

View attachment 68307
ماکان حتما این تریلرو ببین:D
GHOST IN THE SHELL Mamoru Oshii Feature Trailer (2017)
720p
View attachment 68308

اولین تریلر رسمی فیلم سینمایی «Valerian And The City Of A Thousand Planets» به کارگردانی لوک بسون منتشر شد.
720p

اون چیزی که من میخواستم توش نبود!:دی ولی در کل به نظر فیلم بدی نمیاد. رد پایی از اتمسفر خاص خود انیمه و اون فرم چت طوری که داشت دیده میشه. ضمن اینکه اون سکانس مبارزه تو آب رو هم جالب دارن در میارن! فقط ایراد اصلی همونی هست که گفتم:دی

رفتم suicide squad دیدم خیلی قشنگ بود فقط داستانش تا وسطایه فیلم خیلی گیج کننده معمولی بود بر عکس man of steel که هیچ چیش سرته نداشت اخراش خیلی قشنگ بود 8-> اگه اوایل بد نشون نمیدادن میتونست متای بالاتری بگیره:|

«زندیا مارستومر کلمن» بازیگر نقش میشل در فیلم مرد عنکبوتی:بازگشت به خانه، در جدید مصاحبه خود با هالیوود ریپورتز در مورد نقش خود در فیلم وقتی از او پرسیده شده بود که این آیا با پیتر پارکر(تام هالند) رابطه رمانتیک خواهد داشت گفت: خیر شخصیت من رومانتیک نخواهد بود اما کارکتر جالبی خواهد بود.

لینک منبع

«زندیا مارستومر کلمن» بازیگر نقش میشل در فیلم مرد عنکبوتی:بازگشت به خانه، در جدید مصاحبه خود با هالیوود ریپورتز در مورد نقش خود در فیلم وقتی از او پرسیده شده بود که این آیا با پیتر پارکر(تام هالند) رابطه رمانتیک خواهد داشت گفت: خیر شخصیت من رومانتیک نخواهد بود اما کارکتر جالبی خواهد بود.

لینک منبع
بسیار عالی! همون تو دو نسخه شگفت انگیز اون رابطه مذخرف رو به خورد مخاطب دادن کافی بود بنظرم...

• Like
Reactions: Jill-Valentine
بسیار عالی! همون تو دو نسخه شگفت انگیز اون رابطه مذخرف رو به خورد مخاطب دادن کافی بود بنظرم...

اتفاقا تنها نکته ی مثبت اون 2 تا فیلم همون رابطش بود که به خاطره رابطه ی واقعی خود اون دو نفر خیلی خوب دراومده بود :دی

کسی نبود؟!
چه سبک فیلم هایی رو می پسندی ؟؟؟ کار هایی تو سبک فیلم های تارکوفسکی مثل آینه یا اندره روبلوف و... رو دوست داری اگه اینجور فیلم ها رو می پسندی بگیر ببین
یا یه پیشنهاد بهتر بشین فیلم اسب تورین همین بلاتار که تامش تقریبا 2/30 ساعته رو ببین اگه از اون خوشت اومد اینم ببین
من شخصا از این سبک کارگردان ها نفرت دارم چون از نظر من اینا مدیومشون سینما نیست باید برن سر کلاس فلسفه درس بدن به جای اینکه فیلم بسازند

x-men-apocalypse-logo-143867.png
بعد از اینکه فیلم ایکس-من:آخرالزمان سال پیش اکران شد و عملکرد ضعیفی داشت.بعضی از ستارگان سری فیلم های ایکس-من قراردادشان با کمپانی فاکس به اتمام رسید.کمپانی فاکس در حال کارکردن و تمرکز بر روی سری جدید از این فرانچایز است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات هالیوود ریپورتز؛ این فرانچایز دوباره «پایه ریزی» می شوند و قرار است سیمون کینبرگ تولید کنندگی و نویسندگی سری تازه را بر عهده بگیرد.

در حالی که قرارداد جنیفر لارنس، مایکل فاسبندر و جیمز مک‌آووی به اتمام رسیده، طبق صحبت های منابع مختلف داستان فیلم قرار است طوری نوشته شود که این سه ستاره تصویری «خوشبینانه در ذهن» بیننده ایجاد کنند.همچنین طبق گزارشات؛ برایان سینگر کارگردان سری جدید نخواهد شد.
و در آخر، پروژه فیلم گامبیت دوباره با کارگردانی جدید فعال خواهد شد.

لینک منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or