Movie Center

15034491_1012903288832257_5894816925560602624_n.jpg

عنوان Pacific Rim 2 مشخص شد :

John Boyega با انتشار تصویر بالا عنوان رسمی فیلم رو مشخص کرد همچینین در حساب رسمی اینستاگرام خود خبر از شروع شدن فیلم برداری فیلم داد . Pacific Rim: Maelstrom قراره در تاریخ February 23, 2018 به کارگردانی Steven S. DeKnight بر روی پرده ی سینما ها بره ...

آخرین ویرایش:
dunne-720x405.jpg
فیلم گرگینه آمریکایی در لندن در راه است.این فیلم بدست David Alpert و Robert Kirkman (مردگان متحرک) تولید و بدست Max Landis کارگردانی می شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات وبسایت «ددلاین»؛ Landis همچنین وظیفه نویسندگی این فیلم را نیز بر عهده خواهد داشت.جالب این است که بدانید پدر مکس John Landis نویسنده و کارگردان نسخه اصلی فیلم که در سال 1981 اکران شد بود.

داستان نسخه اصلی این فیلم کمدی-ترسناک در مورد دو آمریکایست که قصد دارند به لندن سفر کنند، ولی بدست یک گرگینه مورد حمله قرار می گیرند.

لینک منبع

SpiderMan_Homecoming_logo.jpg

طبق اعلام رییس استودیوی مارول Kevin Feige؛ تایید کرده است که، Michael Keaton قرار است نقش کرکس (Vulture) را در فیلم Spider-Man: Homecoming بازی کند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

در جدیدترین مصاحبه اش با Toronto Sun که از او در مورد نقش های منفی جدید در دنیای مارول؛ پرسیده شده بود که چه کسی این نقش ها را بازی می کند گفت: «ما لیست بلند بالای از بازیگران را در اختیار داریم Cate Blanchett در نقش هلنا و در فیلم Thor: Ragnarok بازی می کند. و Michael Keaton در نقش کرکس (Vulture) و در فیلم Spider-Man: Homecoming بازی می کند.

فیلم Spider-Man: Homecoming به کارگردانی Jon Watts هفتم جولای 2017 اکران خواهد شد.

لینک منبع

دوستان عزیز، اگر آب دستتونه بذارین رو زمین بشینین فیلم Dont Breathe رو ببینین.یعنی هر چقدر از بازی قشنگ استفن لنگ تعریف کنم کم گقته ام.خدارو شکر کسانی مثل Fede Alvarez هستن که نمیذارن ژانر ترسناک نابود بشن.

آخرین ویرایش:
من از جرد هریس خوشم میاد ولی اگه داستان تو همون دهه بیست یا اون حدودا باشه به نظر استفاده از یه بازیگر 50 و چند ساله برای نقش دامبلدور "جوان" معقول نیست ولی خب جانی دپ واسه گریندلوالد کست شده و اینا همسنن و دیگه من بحثی ندارم

میکلسن واسه هر نقشی خوبه اما باز همون داستان گریندلوالد "جوان" مطرحه.
احتمال میدادم واسه هر دو تا نقش بازیگرایی تو رنج سنی ادی ردمین انتخاب کنن البته میگن جانی دپ گریندلوالده .
من معنی جوان رو نمیفهمم:|

سینا البته این "جوان" خیلی هم درست نیست!:D دامبلدور 1881 دنیا امده و گریندل والد 1883. داستان موجودات شگفت انگیز هم تو سال 1926 اتفاق میفته. البته قسمت اولش. در نتیجه حتی اگه قسمت دوم هم تو همون سال باشه و جلوتر نره، دامبلدور 45 سالشه و گریندل والد 43. و اینجا بحث جوان بودن دامبلدور کاملا نسبیه چون طبق زمان بندی کتاب که رولینگ گفته دامبلدور 1997 مرده و گریندل والد 1998 و جفتشون بالای 100 سال بودن! در واقع دامبلدور تو 117 سالگی مرده!:D در نتیجه 45 سال میشه جوان!:D

بعد این وسط رابطه دامبلدور و گریندل والد یه نکته خیلی ظریفی داره که باید دید تو فیلم چقدر بهش اشاره میشه.
چون دامبلدور همجنس گرا بوده و دلیل رابطه صمیمانش با گریندل والد هم این بوده که اصلا عاشقش میشه. بعد رابطشون بهم میخوره و دشمن هم میشن و در نهایت هم شکستش میده. اینکه بر خلاف درخواست جامعه جادوگرها با گریندل والد دوئل نمیکرده هم به همین علته، در نهایت هم الکی میگه کشتمش (1945) اما تو نورمنگارد زندانیش میکنه.
حالا من دوست دارم بدونم فیلم اصلا روی این رابطه مانوری میده یا نه!:D چون اگه بره تو این فازا تا یه مدت مدیدی رائفی پور و رائفی پور ها دهن هممون رو سرویس میکنن!:D

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز، اگر آب دستتونه بذارین رو زمین بشینین فیلم Dont Breathe رو ببینین.یعنی هر چقدر از بازی قشنگ استفن لنگ تعریف کنم کم گقته ام.خدارو شکر کسانی مثل Fede Alvarez هستن که نمیذارن ژانر ترسناک نابود بشن.

سلام

فیلم بسیار جالب و هیجان برانگیزی بود ولی اصلا در رده ترسناک قرار نمیگیره :D تریلر جنایی محسوب میشه.

سینا البته این "جوان" خیلی هم درست نیست!:D دامبلدور 1881 دنیا امده و گریندل والد 1883. داستان موجودات شگفت انگیز هم تو سال 1926 اتفاق میفته. البته قسمت اولش. در نتیجه حتی اگه قسمت دوم هم تو همون سال باشه و جلوتر نره، دامبلدور 45 سالشه و گریندل والد 43. و اینجا بحث جوان بودن دامبلدور کاملا نسبیه چون طبق زمان بندی کتاب که رولینگ گفته دامبلدور 1997 مرده و گریندل والد 1998 و جفتشون بالای 100 سال بودن! در واقع دامبلدور تو 117 سالگی مرده!:D در نتیجه 45 سال میشه جوان!:D

بعد این وسط رابطه دامبلدور و گریندل والد یه نکته خیلی ظریفی داره که باید دید تو فیلم چقدر بهش اشاره میشه.
چون دامبلدور همجنس گرا بوده و دلیل رابطه صمیمانش با گریندل والد هم این بوده که اصلا عاشقش میشه. بعد رابطشون بهم میخوره و دشمن هم میشن و در نهایت هم شکستش میده. اینکه بر خلاف درخواست جامعه جادوگرها با گریندل والد دوئل نمیکرده هم به همین علته، در نهایت هم الکی میگه کشتمش (1945) اما تو نورمنگارد زندانیش میکنه.
حالا من دوست دارم بدونم فیلم اصلا روی این رابطه مانوری میده یا نه!:D چون اگه بره تو این فازا تا یه مدت مدیدی رائفی پور و رائفی پور ها دهن هممون رو سرویس میکنن!:D
تو ترجمه فارسیا اصلا اشاره ای به این که دامبلدور همجنس گراست نشده بود :))
این گریندل والد واسه همین خیلی مبهمه:دی

دپ نقش گریندلوالد رو میخواد بازی کنه!! یعنی دوست دوران بچگی دامبلدور و بعدا دشمنش که بعد ولدومورت خطرناک ترین جادوگر تاریخ بوده و دهن همه رو صاف میکرده! که با توجه به این توصیفات به سرعت به ذهن همه میرسه که انتخاب بی نهایت بدی هست! همه هم شاکی هستن! از فن ها تا خود رولینگ!

من اصلاً سمت این فیلم تحریک نبودم اما اگر قراره تصمیماتی که بگیره موجب خشم فن ها و رولینگ(مخصوصاً رولینگ :دی) واقعا مشتاق شدم به دیدنش شاید اثر در خورد توجهی باشه :دی

20 صفحه کتاب نوشته ازش دارن سه گانه میسازن،خوش یاد اون روزایی که سه گانه هامون اثر عظیمی مث ارباب حلقه ها بود.

اینکه بر خلاف درخواست جامعه جادوگرها با گریندل والد دوئل نمیکرده هم به همین علته
دلیل خودداری دامبلدور از نبرد با گریندل والد این نیست. قضیه ی خواهرش و ترسی که داشت هست. دامبلدور می ترسید با این حقیقت مواجه بشه که خودش بوده که طلسم نهایی و مرگباری که باعث کشته شدن خواهرش شده رو بهش وارد کرده.

تو ترجمه فارسیا اصلا اشاره ای به این که دامبلدور همجنس گراست نشده بود :))
این گریندل والد واسه همین خیلی مبهمه:D
اصلا تو کتاب اشاره ای نشده که بخواد ترجمه بشه یا نه. این قضیه رو جی کی رولینگ در جواب یکی از طرفداران توی تویتر افشا کرد.
من اصلاً سمت این فیلم تحریک نبودم اما اگر قراره تصمیماتی که بگیره موجب خشم فن ها و رولینگ(مخصوصاً رولینگ :D) واقعا مشتاق شدم به دیدنش شاید اثر در خورد توجهی باشه :D

20 صفحه کتاب نوشته ازش دارن سه گانه میسازن،خوش یاد اون روزایی که سه گانه هامون اثر عظیمی مث ارباب حلقه ها بود.
فیلم کی مورد خشم رولینگ و طرفدارا قرار گرفت؟! مشکل اینجا فقط جانی دپ هست. داستان فیلم رو خود رولینگ داره مینویسه کامل و باید بگم که اصلا ربطی به اون 20 صفحه نداره. اون 20 صفحه اصلا داستان نداره که بخواد فیلم بشه. داستان این فیلم ها رو رولینگ خودش داره مینویسه و یه نوع یه داستان جدید نگاه کنید و تایید هم کرده که حداقل 5 تا خواهند بود.

اگر اشتباه میکنم بگید.

اصلا تو کتاب اشاره ای نشده که بخواد ترجمه بشه یا نه. این قضیه رو جی کی رولینگ در جواب یکی از طرفداران توی تویتر افشا کرد.

فیلم کی مورد خشم رولینگ و طرفدارا قرار گرفت؟! مشکل اینجا فقط جانی دپ هست. داستان فیلم رو خود رولینگ داره مینویسه کامل و باید بگم که اصلا ربطی به اون 20 صفحه نداره. اون 20 صفحه اصلا داستان نداره که بخواد فیلم بشه. داستان این فیلم ها رو رولینگ خودش داره مینویسه و یه نوع یه داستان جدید نگاه کنید و تایید هم کرده که حداقل 5 تا خواهند بود.

اگر اشتباه میکنم بگید.

نه میگم «اگر قراره موجب خشم بشه» نگفتم شده که :D کلا اینو گفتم تا به بهونه‌ای بتونم اون حرف تکراریم که از رولینگ و هری پاتر(ک 4بار خوندمش :D)خوشم نمیاد بگم،هر بار تو یه شکل جدید :D

اها حداقل قراره 5تا باشه؟ایول :D

دلیل خودداری دامبلدور از نبرد با گریندل والد این نیست. قضیه ی خواهرش و ترسی که داشت هست. دامبلدور می ترسید با این حقیقت مواجه بشه که خودش بوده که طلسم نهایی و مرگباری که باعث کشته شدن خواهرش شده رو بهش وارد کرده.

این رو تو کتاب میگه. منتها بعد از کتاب 6 رولینگ میاد در مورد دامبلدور یه سری شفاف سازی میکنه و این مساول پیش میاد. کلا بین دامبلدور و گریندل والد یه رابطه عاطفی وجود داشته که رولینگ خارج از کتاب بهش اشاره کرده و تو کتاب ها نیست.

من اصلاً سمت این فیلم تحریک نبودم اما اگر قراره تصمیماتی که بگیره موجب خشم فن ها و رولینگ(مخصوصاً رولینگ :D) واقعا مشتاق شدم به دیدنش شاید اثر در خورد توجهی باشه :D

فیلم نامش رو خود رولینگ نوشته!:دی در نتیجه خود رولینگ که ناراضی نیست. ما سوپر فن ها هم بخاطر حضور رولینگ کاملا نظرمون مثبت هست. تنها به حضور دپ گیر داده شده که اونم خیلی مهم نیست. یعنی بحث ظاهر هم نیست (که دوستان گفتن چرا به دپ گیر میدی اما میگیم سیاه پوست نباشه میگید نژاد پرست....) بحث توانایی دپ تو درآوردن شخصیته! چون گریندل والد باید خیلی خشن و بی روح باشه، و مثلا من میترسم دپ بهش یه شخصیت کامیک گونه بده.

در کل موجودات شگفت انگیز باید فیلم خوبی باشه. من حتی تصور میکنم از خود فیلم های اصلی بیشتر خوشم بیاد ازش. چون حداقل خیالم راحته کتاب تحریف نشده! خلاصه هیترز گانا هیت!:دی

1.png
ماکان حتما این تریلرو ببین:D
GHOST IN THE SHELL Mamoru Oshii Feature Trailer (2017)
720p
2.png

اولین تریلر رسمی فیلم سینمایی «Valerian And The City Of A Thousand Planets» به کارگردانی لوک بسون منتشر شد.
720p

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or