arash1996
کاربر سایت
حرومزادههای لعنتی و جانگو رو به شدت باهات موافقم ولی هشت نفرت انگیز واقعا محجور واقع شد. برای من که جز 3 فیلم برتر تارانتینو و یکی از لذتبخشترین فیلمهای دههی حاضر بود.ترانتینو بار دیگری اعلام کرد بعد از ساخت دو فیلم بعدی اش خود را بازنشسته خواهد کرد.
نظره شخصی خودم : به نظرم بعد از انقلاب سگها و پالپ فیکشن ترانتینو با جکی براون تا امد به ورطه تکرار بیافته به خود امد و با کیل بیل ها نبوغ حرفه ای شو نشون داد ولی نمیدونم چی بود گذر سن بود و یا عدم جرات ولی همش سعی میکرد با حروم زاده و جانگو و هشت نفرت انگیز اون کارهای سابقش رو تکرار کنه که به نظرم همین باعث شد زیره اسم خودش له بشه.
Quentin Tarantino Confirms Retirement Rumors: Two More Films and Out
پ.ن: اینکه تارانتینو سر حرفش مونده و مثل خیلی دیگه از دوستان هالیوودی حرفش باد هوا نیست رو تحسین میکنم ولی دلم میخواست تا اونجایی که ایده داره فیلم بسازه.
پ.ن 2: @REZA TAEL با روشنگریهات نشستم Heat و Miami Vice رو دیدم. Heat رو کمی بیشتر پسندیدم ولی از جفتشون خیلی لذت بردم (فکر کنم تو فقط درمورد MV نوشته بودی ولی من جفتشون رو دیدم). اگه کامنتی چیزی درمورد MV جایی دادی بیزحمت لینکش رو بذار تا مستفیض شیم پستت رو کامل نخونده بودم محض اینکه چیزی برام spoil نشه