Movie Center

ترانتینو بار دیگری اعلام کرد بعد از ساخت دو فیلم بعدی اش خود را بازنشسته خواهد کرد.

نظره شخصی خودم : به نظرم بعد از انقلاب سگها و پالپ فیکشن ترانتینو با جکی براون تا امد به ورطه تکرار بیافته به خود امد و با کیل بیل ها نبوغ حرفه ای شو نشون داد ولی نمیدونم چی بود گذر سن بود و یا عدم جرات ولی همش سعی میکرد با حروم زاده و جانگو و هشت نفرت انگیز اون کارهای سابقش رو تکرار کنه که به نظرم همین باعث شد زیره اسم خودش له بشه.

Quentin Tarantino Confirms Retirement Rumors: Two More Films and Out
حرومزاده‌های لعنتی و جانگو رو به شدت باهات موافقم ولی هشت نفرت انگیز واقعا محجور واقع شد. برای من که جز 3 فیلم برتر تارانتینو و یکی از لذت‌بخش‌ترین فیلم‌های دهه‌ی حاضر بود.

پ.ن: اینکه تارانتینو سر حرفش مونده و مثل خیلی دیگه از دوستان هالیوودی حرفش باد هوا نیست رو تحسین می‌کنم ولی دلم می‌خواست تا اونجایی که ایده داره فیلم بسازه.
پ.ن 2: @REZA TAEL با روشنگری‌هات نشستم Heat و Miami Vice رو دیدم. Heat رو کمی بیشتر پسندیدم ولی از جفتشون خیلی لذت بردم (فکر کنم تو فقط درمورد MV نوشته بودی ولی من جفتشون رو دیدم). اگه کامنتی چیزی درمورد MV جایی دادی بیزحمت لینکش رو بذار تا مستفیض شیم :D پستت رو کامل نخونده بودم محض اینکه چیزی برام spoil نشه :D

خوباي سينما، پشت صحنه اينديانا جونز

e78dea8bda737ff31ded92f4790be57b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

بعد از اینکه اعلام شد تیم میلر یه دلیل اختلافات زیاد با رایان رینولد از پروژه ساخت ادامه فیلم Deadpool انصراف داده است. امروز خبر رسیده که، آهنگساز این فیلم به خاطر اینکه تیم میلر از پروژه ساخت خارج شده است او نیز انصراف داده است.

لینک منبع

7ef4082d1.jpg

کلمبیا پیکچرز در حال بازسازی فیلم علمی کلاسیک Starship Troopers است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

Mark Swift و Damian Shannon نویسندگان این فیلم خواهند بود. طبق گزارشات هالیوود ریپورتز؛ این دو قبلا نویسندگان فیلم اکشن/کمدی Baywatch بودند. و تولید کنندگان ریمیک فیلم Total Recall سازنده این فیلم خواهند بود.

این فیلم براساس نسخه 1997 بازسازی نخواهد شد. اما براساس کتاب Starship Troopers اثر Robert A. Heinlein سال 1959 ساخته خواهد شد.که داستان آن در مورد جنگ بین بشریت و حشرات بیگانه است.

لینک منبع

دوستان یکی بیاد به هالیوود اعلام کنه دست از نابود کردن خاطراتمون برداره وقتی اسم سازندگان بازسازی Total Recall می شنوم حالم بد میشه.یادش اولین بار Starship Troopers رو فیلم ویدیوی دیدم اینقدر خوشم اومد بود از فیلمش که سه بار پشت سر هم دیدمش.

خب کم کم داریم به رکوردشکنی «فروشنده» نزدیک میشیم. :دی
فیلم تا امروز 14 میلیارد و 40 میلیون فروخته و حدود 300 میلیون تا «سالوادور» مونده که توی همین چند روز آینده بهش میرسه. فقط فیلم «حضرت محمد» می مونه که اون هم احتمال داره پشت سر بذاره ولی نذاره هم مهم نیست، چون همه میدونیم فروش اون فیلم چطوری انقدر بالا رفته.
چند تا نکته هم در مورد فروش فیلم فروشنده هست که بد نیست بهشون توجه کنیم:
1. فیلم به هیچ وجه در ژانر کمدی قرار نمیگیره، برعکس خیلی از فیلم های پرفروش سال. امسال به جز «ابد و یک روز» که فروشش حیرت انگیز بود و نسبت به ژانر و عواملش واقعاً شاهکار کرد با این فروش، بقیه فیلم های بالای 10 میلیارد کمدی بودن. از کمدی نسبتاً خوبی مثل «بارکد» تا افتضاحاتی مثل «آلبالو» و سالوادور.
2. فیلم برخلاف اکثر فیلم های پرفروش امسال، توی عید اکران نشد. اکران فیلم توی عید تأثیر زیادی روی بالا رفتن فروش میذاره و حسنی و غول یک چشم رو هم توی عید اکران کنن، یه فروش نسبتاً خوبی میکنه. :دی سالوادور، آلبالو و ابد و یک روز همگی اکران نوروزی داشتن و از این طرف اکران فروشنده 10 شهریور راه افتاد و 20 روز بعدش فصل مدارس و دانشگاه ها شروع شد و البته مدتی بعد هم محرم و ...
3. و مهم ترین نکته اینکه فیلم یک ثانیه هم تبلیغات تلویزیونی نداشت! چه تلویزیون داخل، چه خارج و جِم و فلان و چنان! تأثیر تبلیغات روی فروش فیلم های امسال چیزی هست که اصلاً نمیشه انکارش کرد و خیلی ها یکی از دلایلش فروش بالای بعضی از فیلم های امسال رو تبلیغات عظیمشون توی رسانه های بیگانه (!) میدونن. تبلیغاتی که بعضی وقت ها گول زننده هم بود و مثلاً برای ابد و یک روز که فیلم تلخی هست، برمیداشتن صحنه هایی رو نشون میدادن که آدم حیرت میکرد! :دی یعنی فیلم شاید کلهم 3 دقیقه صحنه های شاد و کمدی داشته باشه و نصف همونا توی تبلیغ پخش میشد! حالا این وسط یه فیلم بدون ثانیه ای تبلیغ بتونه رکورد بزنه، واقعاً کار جالبیه.
در نهایت هم این ضایعه بزرگ رو به افخمی و شرکا تسلیت میگم و ایشالا غم آخرشون باشه! :دی

تریلر XXX جدید رو کسی دیده؟عجب خزعبلاتی بود!همون شماره یک و دوشم مضخرف بود چجوری اومدن ۳ رو ساختن؟اینا به کنار من موندم نیمار چی میگه این وسط!:|

یه شایعاتی پیچیده در پیج های خارجی مربوط به کمیک های DC و فیلم هاش. مربوط به بازیگر نقش خبیث فیلم لیگ عدالت : پارت 1 که عموی دارک ساید یعنی اتپن ولف هست. طبق چیزی که زده بودن Ciarán Hinds قراره ایفا گر این نقش باشن.

پ.ن : الان دیدم تو یکسری سایت ها هم بود .
نمونه : 'Game of Thrones' Star Ciaran Hinds Cast as 'Justice League' Villain Steppenwolf (Exclusive)

(مثل اینکه اختصاصی همین سایت بوده.)

حالا با هیچیه این WW کاری ندارم اما خدایی جلوه های ویژه فیلم خیلی ناجوره احساس میکنم. حتی تو همون تریلر اول هم اشاره کردم به این قضیه. تو این جدیده هم کاملا مشخص بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or