Movie Center

داشتم تو imdb میچرخیدم فیلم بعدی ترنس ملیک به چشمم خورد...
Weightless
مارس 2017 اکران میشه...جان من برید کست رو ببینید....پشمام.....@-)@-)@-):o:o:o:o:o:o
Christian Bale - Natalie Portman - Micheal Fassbender - Ryan Gosling - Roony mara - Benicio Del Toro - Kate blanchet
و... یه چنتا بچه سوسولم بودن تو این سریال مریالا هستن...!!! وجدانن برد پیت و جانی دپ و... رو کم داره ها...:D:D:D:D:D-

اقا این تاپیک اخرین اخبار فیلم و سینما، فقط منم که باهاش مخالفم؟ جدای تمام زحمت های دوستمون که کاملا تشکر میکنم ازش، ولی بنظرم تاپیک اضافیه..
همینجا همه اخبارو بزاریم بهتر نیست؟ چون دقیقا بعد هر خبر ممکنه سرش بحث کنیم و یا گفت و گویی رخ بده. بهرحال اینجوری این تاپیک یکم خلوت تر میشه. غیر از اینه؟

+ این تریلر جدید WW خیلی امیدوار کننده بود. خیلی خوشم اومد. کل تریلر قشنگ حال کردم. فقط اون اخر تریلر موقع نشون دادن لوگو، اون اهنگ الکتریکی که موقع BVS هم همش پخش میشد و سطح فیلمو پایین میوورد قشنگ زد تو ذوقم :|

آخرین ویرایش:
+ این تریلر جدید WW خیلی امیدوار کننده بود. خیلی خوشم اومد. کل تریلر قشنگ حال کردم. فقط اون اخر تریلر موقع نشون دادن لوگو، اون اهنگ الکتریکی که موقع BVS هم همش پخش میشد و سطح فیلمو پایین میوورد قشنگ زد تو ذوقم :|
نگو اینو :دی من عاشق اون آهنگ شدم. کلا تم اصلی واند وومنه ربطی به BvS نداره :دی

نگو اینو :D من عاشق اون آهنگ شدم. کلا تم اصلی واند وومنه ربطی به BvS نداره :D
اتفاقا الان که سرچ کردم دیدم همون اهنگ is she with you از ساندترک های BvS هست که توی یکی از فایت سین ها پخش میشد...
شخصا از اهنگ بدم نیومده ولی استفادش بنظرم در مکان مناسبش نبود :دی این اخر دو تریلر واندر وومن هم بنظرم یکدفعه جو رو عوض میکنه.

اقا این تاپیک اخرین اخبار فیلم و سینما، فقط منم که باهاش مخالفم؟ جدای تمام زحمت های دوستمون که کاملا تشکر میکنم ازش، ولی بنظرم تاپیک اضافیه..
همینجا همه اخبارو بزاریم بهتر نیست؟ چون دقیقا بعد هر خبر ممکنه سرش بحث کنیم و یا گفت و گویی رخ بده. بهرحال اینجوری این تاپیک یکم خلوت تر میشه. غیر از اینه؟

دقیقا موافقم با شما. اینجا هر خبری گذاشته میشه بیشتر اوقات بعدش دربارش یک بحثی شکل میگیره ولی تو اون تاپی اونطوری نیست. بنظرم دوستمون زحمت میکشه خبرها رو همینجا بذارند خیلی بهتره

یه حسی میگه واندروومن خیلی خوب میشه در حدی که یونیورس DCو تکون میده!تریلرای SS یا BVS یه چیز نگران کننده داشت به هر حال ولی تریلرای WW خیلی خفنه اصلا!
یادش بخیر سر انتخاب گال گادوت بعنوان WW چقدر بحث بود ولی الان خود خود بانو دایاناس:Dآرس رو هم آخر تریلر نشون دادن داشت رو ساختمون میجنگید

اتفاقا الان که سرچ کردم دیدم همون اهنگ is she with you از ساندترک های BvS هست که توی یکی از فایت سین ها پخش میشد...
شخصا از اهنگ بدم نیومده ولی استفادش بنظرم در مکان مناسبش نبود :D این اخر دو تریلر واندر وومن هم بنظرم یکدفعه جو رو عوض میکنه.
توی ساند ترک هاش هست دقیقا هم اسمش همینه که میگی. اما تم واندر وومنه :دی خوب واندر وومن توی BvS هم بود دیگه طبیعیه اونجا هم. چرا اینقدر پیچیده شد بحث؟ :دی

کلا برای هرکدوم از اعضای لیگ یک تم مخصوص ساخته شده (که تو BVS موقع کمیوی اعضای دیگه در قالب ویدیوهایی که از سیستم لکس استخراج شده بودن تم هرکدوم شنیده میشد)
تم واندروومن هم همون آهنگ Is she with you? ه و تو فیلم خودش هم استفاده میشه. همون طور که تم بقیه‌ی اعضا هم قراره تو فیلم خودشون استفاده بشه.
اینجوری با وجودی که هانس زیمر گفته دیگه رو هیچ فیلم سوپرهیرویی‌ای کار نمیکنه ولی هنوزم ذره ای از کارش در اون فیلمای بعدی وجود خواهد داشت.
همه‌ی اینها به کنار، تم واندروومن که واقعا عالیه!چطور خوشتون نمیاد ازش؟:D
این بحث هم به کنار، به نظر میاد قابلیت پرواز واندروومن رو هم نشون بدن تو این فیلم:
2ufr4oy.gif

Daniel-Craig-The-Girl-With-the-Dragon-Tattoo.jpg

کمپانی سونی در حال مذاکره با Fede Alvarez برای ساخت ادامه فیلم سال 2011 دختری با تتو اژدها به نام The Girl in The Spider's Web است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات منتشر شده وبسایت ورایتی؛ Alvarez گزینه اصلی برای ساخت فیلم The Girl in The Spider's Web است. به نظر می رسد کمپانی سونی بخاطر موفقیت فیلم ترسناک / هیجانی Don't Breathe می خواهد با Alvarez همکاری کند.

همچنین باید اضافه کرد که، Alvarez کارگردان ریبوت تحسین شده فیلم The Evil Dead سال 2013 نیز هست.

این فیلم براساس کتاب The Girl in The Spider's Web اثر David Lagercrantz ساخته خواهد شد.

لینک منبع

ترانتینو بار دیگری اعلام کرد بعد از ساخت دو فیلم بعدی اش خود را بازنشسته خواهد کرد.

نظره شخصی خودم : به نظرم بعد از انقلاب سگها و پالپ فیکشن ترانتینو با جکی براون تا امد به ورطه تکرار بیافته به خود امد و با کیل بیل ها نبوغ حرفه ای شو نشون داد ولی نمیدونم چی بود گذر سن بود و یا عدم جرات ولی همش سعی میکرد با حروم زاده و جانگو و هشت نفرت انگیز اون کارهای سابقش رو تکرار کنه که به نظرم همین باعث شد زیره اسم خودش له بشه.

Quentin Tarantino Confirms Retirement Rumors: Two More Films and Out

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or