نگو اینو من عاشق اون آهنگ شدم. کلا تم اصلی واند وومنه ربطی به BvS نداره+ این تریلر جدید WW خیلی امیدوار کننده بود. خیلی خوشم اومد. کل تریلر قشنگ حال کردم. فقط اون اخر تریلر موقع نشون دادن لوگو، اون اهنگ الکتریکی که موقع BVS هم همش پخش میشد و سطح فیلمو پایین میوورد قشنگ زد تو ذوقم
اتفاقا الان که سرچ کردم دیدم همون اهنگ is she with you از ساندترک های BvS هست که توی یکی از فایت سین ها پخش میشد...نگو اینو من عاشق اون آهنگ شدم. کلا تم اصلی واند وومنه ربطی به BvS نداره
اقا این تاپیک اخرین اخبار فیلم و سینما، فقط منم که باهاش مخالفم؟ جدای تمام زحمت های دوستمون که کاملا تشکر میکنم ازش، ولی بنظرم تاپیک اضافیه..
همینجا همه اخبارو بزاریم بهتر نیست؟ چون دقیقا بعد هر خبر ممکنه سرش بحث کنیم و یا گفت و گویی رخ بده. بهرحال اینجوری این تاپیک یکم خلوت تر میشه. غیر از اینه؟
توی ساند ترک هاش هست دقیقا هم اسمش همینه که میگی. اما تم واندر وومنه خوب واندر وومن توی BvS هم بود دیگه طبیعیه اونجا هم. چرا اینقدر پیچیده شد بحث؟اتفاقا الان که سرچ کردم دیدم همون اهنگ is she with you از ساندترک های BvS هست که توی یکی از فایت سین ها پخش میشد...
شخصا از اهنگ بدم نیومده ولی استفادش بنظرم در مکان مناسبش نبود این اخر دو تریلر واندر وومن هم بنظرم یکدفعه جو رو عوض میکنه.
+ این تریلر جدید WW خیلی امیدوار کننده بود. خیلی خوشم اومد. کل تریلر قشنگ حال کردم. فقط اون اخر تریلر موقع نشون دادن لوگو، اون اهنگ الکتریکی که موقع BVS هم همش پخش میشد و سطح فیلمو پایین میوورد قشنگ زد تو ذوقم