البته من اکستندد ادیشن رو دیدم و حین تماشا هم هیچ تلاشی واسه فهمیدن فاز کسی نداشتم ولی واقعیتش اینه که به نظر من تقریبا غیر ممکن بود بشه این داستان رو بدتر ازین روایت کرد. و برای من یکی داستان همیشه مهمترین بخش فیلم و بازیه . کاملا میتونم درک کنم که یه سری از فیلم لذت بردن ولی چیزی که نمیفهمم اینه که چرا از فیلم دفاع میشه! در بهترین حالت یک لذت گناهکارانه میتونه باشه برای کسی که از فیلم خوشش اومده به نظر من!
Sent from my ASUS MeMO Pad 7 using Tapatalk
اون قسمت Knightmare شاید خواب/ویژن از یه آینده یا یه Alternate timeline باشه ولی وقتی فلش میاد خواب نیست، بعدش کاغذا هنوزم دارن تکون میخورنمشکل لکس با سوپرمن که مفصله جریانش حالا تو فیلم خیلی چیزی مشخص نبود لکس بیشتر قصد داشت برتری خودشو ثابت کنه
ژنرال زاد با لکس از یه نژاد نیستن تو فیلم هم اشاره شد که نمیتونه با خون لکس زنده شه فقط از DNAش استفاده کردن تا Doomsday رو به وجود بیارن
اونجا بروس داشت خواب میدید اون فرد هم فلش هست
سوپرمن هم زندست
While many great directors go on to make films well into their 60s and 70s, Quentin Tarantino doesn't plan to be one of then. The Hateful Eight director has confirmed that he intends to make only two more movies before retiring.
بنده خدا از همون اول گفت فقط 10 تا فیلم میسازه دیگه. ولی واقعا حیف! تنها کارگردانیه که من تمام فیلماش رو دوست دارم!
به امید خدا عمو کیو تی هم مثل استیون سودربرگ بشه که بعد هر فیلم اش میگه دیگه نمی سازم سال بعدی اش دو تا فیلم میسازه . و البته اگه فیلم نسازه مثل قدیم فیلم نامه برای بقیه بنویسه . چون هر دفعه که مستقیم تو فیلم نامه نویسی یک کارگردان دیگه فعالیت کرده فیلم رو بیشتر مال تارانتینو حساب کردن تا کارگردان . کارگردان حجم هویج رو داشته :d (رومنس واقعی و از شام تا بام )
جدی نگیر Joaquin Phoenix م هر بار میگه این اخرین فیلمه یا کلا سینما رو میزاره کنار بعد سال بعد تو یه پروژه سروکلش پیدا میشه
اینو برای کودکان 4-7 سال میسازن آیا؟یه سری دیگه تصویر از فیلمبرداری Spider-Man:Homecoming
![]()
![]()
![]()
جالبه بدونید که OST های ددپول هم کار Junkie XL هستبین همهی بدبیاریهایی که بتمن/سوپرمن داشت به نظرم مثبتترین اتفاقی که براش افتاد هم تیم شدن هنس زیمر با جانکی ایکس (که خودم تا همین امروز نمیشناختمش، اما سرچ کردم و دیدم یه سری کارای خیلی خوبی تو رزومش داره مثل مد مکس) بود.
با نهایت احترام و ارزشی که برای هنس زیمر قائلم، به نظرم این اواخر یکم کاراش تکراری شده بود، نه اینکه بد شده باشه اما اخیرن توی فیلمایی که بود فقط دو سه تا ترک واقعا اون روح کاریش داشت به نظرم؛ اما هم تیم شدنش با یه نفر دیگه یه خلاقیت خوب به کاراش داد.
آهنگ beautiful lie این فیلم هم خیلی عالیه و پیشنهاد میکنم اگه دیسک ost فیلم رو هم دانلود نمیکنید این یه ترک رو از دست ندید.
بیشتر بنظر میاد اطلاعات شما در حد کودکان ۴ الی ۷ سال هست، این اسپایدرمن هیچ مشکلی نداره و بلواقع درست ترین اسپایدرمن هست.اینو برای کودکان 4-7 سال میسازن آیا؟![]()