Movie Center

بله قانون خود بتمن NO KILL ولي من هم نقل كردم از يه سري كه مدارك اش هم بود كه بتمن توي يه يك سري كميك ها ادم هم كشته ( البته فكر كنم گناهكار ؟! )
حتي توي يك سري كميك ها خود الفرد ميره جوكر ميشه اون هم فقط به خاطر خود بروس وين !
اون عکسی که دیدی مربوط میشه به کمیک Whatever happened to the caped crusader که یه سناریوی تخیلیه درباره‌ی مرگ بتمن و توش هرکدوم از کاراکترا یه ماجرا تعریف میکنن از این که خودشون چجوری باعث مرگ بتمن شدن.

• Like
Reactions: amin hj
موزیک فیلم رو هانس زیمر و Junkie XL با همکاری همدیگه ساختن. ایشون (که موزیک فیلمای ددپول و مد مکس آخری و خیلی آثار دیگه هم از کاراشه) هم جا داره ازش تقدیر بشه :D
در مورد آدم کشتن بتمن قبلا تو همین تاپیک به اندازه کافی حرف زدم میتونین اونا رو پیدا کنین تا ببنین این نظرتون چرا اشتباهه.
آخرش چه شباهتی به اینسپشن داره؟ پایان inception برای ایجاد شک و تردید در مورد اتفاقات فیلمه (که در بیداری بوده یا در خواب) نه تحریک کردن مخاطب برای انتظار برای یه سیکوئل و ادامه!
پایان این فیلم کاملا داره خبر از بازگشت یه المنتی از داستان رو در فیلم‌های بعدی میده.
(به خصوص وقتی میدونیم که فیلم جاستس لیگ قراره بیاد و تو اون هم سوپرمن حضور خواهد داشت)
کاری که تو مدیوم‌های مختلف(و به خصوص کامیک بوک و سینماش) خیلی خیلی رایجه و تا دلتون بخواد هم مثال داره.
این دو تا رو ببینین:
Sequel Hook - TV Tropes
The End... Or Is It? - TV Tropes
یه مثال خیلی ساده از همین مورد تو سینمای کامیک بوکی بخوام بزنم فیلم Xmen:The LAst Stand ه که در پایانش:
مگنیتو که در طول فیلم قدرتشو از دست داده در پایان یه مهره‌ی فلزی شطرنج رو یه مقدار ناچیزی تکون میده وتصویر کات میخوره و تیتراژ شروع میشه.

نولان کارگردان خوبیه، کارگردان خیلی خوبیه ولی به خدا در این حد که مردم ازش بت ساختن نیست :|
این که یه کار کلیشه‌ای و رایج سینمایی رو به عنوان خلاقیت اون ثبت کنیم و هر فیلمی که بعد از اون همین کارو کرد مقلدش حساب کنیم دیگه واقعا ته بی‌انصافیه!
من كه خودم از طرفداراي پرو پاقرص زيمرم.
تو پست قبلي هم تلويحا گفتم كه نمي دونم، شايد منبعي باشه كه توش به كشتن ديگران توسط بتمن اشاره شده باشه كه من نخوندم، پس حق با شماست.
اون آخر فيلمم، بله. شما درست مي گيد، برا ادامه فيلم بوده اما معمولا اين قسمتو يه سكانس جذاب يا طولاني بهش اختصاص مي دن نه مثل اينيكي كه تو ثانيه( توجه كن ثانيه) آخر مي خواست شوك بده، اگه اينو با نمونه نولان مقايسه كني متوجه شباهتهاش مي شه.

• Like
Reactions: Torch Bearer
من كه خودم از طرفداراي پرو پاقرص زيمرم.
تو پست قبلي هم تلويحا گفتم كه نمي دونم، شايد منبعي باشه كه توش به كشتن ديگران توسط بتمن اشاره شده باشه كه من نخوندم، پس حق با شماست.
اون آخر فيلمم، بله. شما درست مي گيد، برا ادامه فيلم بوده اما معمولا اين قسمتو يه سكانس جذاب يا طولاني بهش اختصاص مي دن نه مثل اينيكي كه تو ثانيه( توجه كن ثانيه) آخر مي خواست شوك بده، اگه اينو با نمونه نولان مقايسه كني متوجه شباهتهاش مي شه.

در مورد کشتن پست #39288 همین تاپیکو ببین توضیح دادم.
اون مثالی که من راجع به Xmen زدم خیلی بیشتر شبیه پایان BVS ه تا اینسپشن، منظورتو هم از ثانیه متوجه نمیشم، تو هر سه تا مورد هم اون صحنه در پایان یه سکانس بلنده و یهو کات میخوره.

بتمن رو دیدم و کاملا راضی بودم :D

به نظرم درسته آوردن یهویی کاراکتر ها اشتباه بود، مخصوصا واسه کمیک نخونا فاجعست واقعا، اما شخصا مشکلی نداشتم خوده کمیک ها معمولا به قلب داستان میزنن! :D و از یه طرف هم واقعا چه کاریه بیان چند تا فیلم بسازن نصف هرکدوم تشکیل شخصیت باشه، به نظرم گذشت اون زمون اینطوری باحال تره :D

داستان فیلم هم به نظرم جالب جلو میره اما به نظرم مشکل اصلی خودم بودم که از تریلرها گرفته تا کلی چیزای دیگه داستان رو شدید اسپویل کرده بود برام، ترجیح میدادم بدون کوچکترین آگاهی ای از فیلم ببینمش.

جدا از اینکه بتمن 20 ساله مشغوله و جیسون تاد کشته شده و... مثل این که بین هم توی این تایملاین کمر بروس رو قبلا شکسته؟! (سوختن عمارت وین)

اگه اینطوری باشه به نظرم خیلی حیف شده واقعا، خیلی دوس داشتم اون کمیک رو ازش فیلم در بیارن که با این حساب توی این یونیور دیگه ممکن نیست :|

پ.ن: بتمن تیم برتون هم کشته، بتمن نولان هم کشته، بتمن کمیک هم کشته. deal with it

اصلا بتمن از اول میکشت، حالا درسته اون دورانش چرت بود، اما به دو دلیل نکشت دیگه. یکی اون بحث اخلاقیت و... و یکی هم اینکه کاراکترها نمیرن و دوباره بشه استفادشون کرد! وگرنه داستان کمیکا هر سال باید ریبوت میشد.

حتی بتمن توماس وین رو دلیل اصلی که جوکر رو مارتا کردن به نظرم دلیلش این بود که توماس هرکی رو بتونه بکشه عمرا مارتا رو میتونس بکشه دیگه!

منم بعد مدت ها انتظار تونستم فیلمو ببینم و این نسخه نه تنها بد نبود بلکه از بقیه ی فیلمای سوپر قهرمانی که دیدم بهتر بود(کپ 3 رو ندیدم و ددپول رو هم فاکتور می گیریم)
نمی دونم هرکس چرا وقتی برا یه فیلم تبلیغات منفی میشه، بد می گن و تریپ فراستی رو می گیرن و به هر چیزی می گن ترشه....درسته فیلم ایراداتی داشت،ولی اصلا در حدی نبود که اینقدر بد می گن...اگه دنبال یه فیلم ابرقهرمانی می گردید،این فیلم فوق العاده خوبه...اگه هم دنبال فلسفه ی نولانید اصلا نیاید طرفش
بدبختی این فبلم این بود که اولا،بعد سه گانه ی نولان ساخته شد و همونجا بود که خیلیا عاشق بتمن شدن و اومدن گفتن،به به چه چه....ثانیا کارگردان فاجعه ای مث زک پشتش بود،ثالثا هم فیلمای مارول و حال و هواشون روی این فیلم تاثیر گذاشت ، دیگه حالا ادیت مسخره ی نسخه ی سینمایی رو هم اضافه کنیم همین میشه....در مورد آدم کشتن بتمن هم که چه؟خوب بکشه؟مثلا چیزی عوض میشه؟یا الگوی بدی میشه؟اصلا فلسفه ی بتمن باشه NO KILL ....آیا تا الان هزاران فیلم ساخته شده که شخصیت اصلی،آدم میکشه چیزی عوض شده؟
من از چن چیز میترسیدم که خوشبختانه،اگه عالی نباشن،خوب بودن.

جدا از اینکه بتمن 20 ساله مشغوله و جیسون تاد کشته شده و... مثل این که بین هم توی این تایملاین کمر بروس رو قبلا شکسته؟! (سوختن عمارت وین)

اگه اینطوری باشه به نظرم خیلی حیف شده واقعا، خیلی دوس داشتم اون کمیک رو ازش فیلم در بیارن که با این حساب توی این یونیور دیگه ممکن نیست :|

من نایت فالو نخوندم، تو اون Bane عمارتو آتیش میزنه؟
علت سوختن عمارت که مشخص نشده، ولی در هر صورت شک دارم که بخوان Bane و کلا نایت فال رو اجرا کنن چون تو Dark Knight Rises به صورت نصفه نیمه اجرا شده و حتی همین الانش این همه ملتی که چیزی درباره کمیکا نمیدونن دارن با فیلمای نولان مقایسه میکنن. آخرین چیزی که نیازه مقایسه‌ی بیشتره :D

• Like
Reactions: amin hj
من نایت فالو نخوندم، تو اون Bane عمارتو آتیش میزنه؟
علت سوختن عمارت که مشخص نشده، ولی در هر صورت شک دارم که بخوان Bane و کلا نایت فال رو اجرا کنن چون تو Dark Knight Rises به صورت نصفه نیمه اجرا شده و حتی همین الانش این همه ملتی که چیزی درباره کمیکا نمیدونن دارن با فیلمای نولان مقایسه میکنن. آخرین چیزی که نیازه مقایسه‌ی بیشتره :D
توي نسخه نولان كه نشون داد راس الغول عمارتو آتيش مي زنه كه من از منبع كميك بوكيش خبر ندارم.
اينم كه مي گن بذار بتمن بكشه مگه چي ميشه مثل اينه كه بگين بذار ددپول آدم نكشه، چون فلسفه وجوديشون به اين گره خورده.
من خودم از بتمناي نولان خوشم مي آد چون هم اكشنشون واقعي تره و هم اتمسفرش تاريك تر و گيراتره، البته به نظر خودم.
اين فيلم آخري جدا از مشكلاتي مثل اينكه اسنايدر مي خواست مثلا قدرت كارگردانيشو نشون بده و نماهاي الكي قشنگ مي گرفت، از ضعف فيلمنامه هم شديدا رنج مي برد، و خيلي از صحنه هاي فيلم زائد بود.اينم مي تونين برين از نقداي مطبوعات معتبر خارجي دنبال كنين.
وقتي فيلميو مي سازن و تو اين سطح نمايش داره، بايد يه فكريم به حال كسايي كه با كميك آشنا نيستن بكنن تا بتونن با وقايع دنياي فيلم همراه بشن، كاري كه ديديم مارول تونست انجام بده.نمي گم بيان برا هر كدوم يه سري جدا بسازن ولي ديگه مقدمه چيني براي justice league تو پنج دقيقه خيلي ظلمه.
يه چيز ديگه، دقت كردين تو فيلم شنل و زره بروس رسما كاغذي يود و فايلبيت خاصي نداشت؟(بجز تغيير صدا)

مقدمه چینی برای جاستیس لیگ 3 ساعت بود نه 5 دقیقه! :دی
منظورم همون چند دقيقه اي بود كه بقيه كاراكترارو معرفي كردن. تو كل فيلم كه چندان اشاره اي نشد به جز يه مورد كوچيك.
شما بهتره اول بري كامل متنيو كه نوشتم بخوني بعد بياي اينجا نظر بدي. :دي

منظورم همون چند دقيقه اي بود كه بقيه كاراكترارو معرفي كردن. تو كل فيلم كه چندان اشاره اي نشد به جز يه مورد كوچيك.
شما بهتره اول بري كامل متنيو كه نوشتم بخوني بعد بياي اينجا نظر بدي. :دي
اون چند ثانیه ها خودشون یه فیلم کامل دارن که تو راهه. شما هم بهتره تحقیق کنی :|

حالا اینکه DC به سبک مارول عمل نمیکنه دلیلی بر این نیست که مارول بهتره یا DC اشتباه میکنه. اینم با یه سبک دیگه ای وارد دنیای فیلم شده

اون چند ثانیه ها خودشون یه فیلم کامل دارن که تو راهه.
بله درسته. دقيقا داره برعكس مارول كار مي كنه.
من الان دقيق يادم نيست ولي فكر كنم زمان انتشار ليگ عدالت چندتا از اين فيلما اومدن و چندتاشون نيومدن.
مثلا واندروومن قبل از ليگ مياد.
در كل براي مخاطبي كه كميكارو دنبال نمي كنه گيج كننده بود. شايد بعدا بيان بگن مثلا داستان فلشو تو سريالش گفتيم، فيلمش بمونه برا بعد ليگ، كه خيلي خيلي بعيده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or