Movie Center

خوب دیشب بالاخره وقت شد BvS رو ببینم
ساعت 2تا 5 دیشب (:|
باید بگم واقعا افتضاح بود و اصلا فکر نمیکردم در این حد مزخرف باشه
حیفه وقت
یه نکته مثبت تو فیلم 3 ساعته نبود :|
تنها نکته مثبتش موسیقی هانس زیمر بود.
بتمن که کلا آدم نمی کشه ولی تو این فیلم عین نقل و نبات آدم نفله می کنه.
آخرشم که اومده بود عین Inception دربیاره که گند زد.
البته آلفردش بد نبود.

یکی از دوستان ما تی وی سونی داره که زیرنویس نشون نمیده میخواد یه پلیر usb خور بگیره که mkv full hd با زیرنویس راحت نشون بده

چی پیشنهاد میکنید ؟
اول بگو اين روشو امتحان كنه، شايد كار كرد:
فايل زيرنويس با فرمت srt بگيره، بعد اسم فايلو دقيقا با اسم فيلم يكي كنه.
منم اين مشكلو داشتم كه اينكارو كردم رفع شد.

اول بگو اين روشو امتحان كنه، شايد كار كرد:
فايل زيرنويس با فرمت srt بگيره، بعد اسم فايلو دقيقا با اسم فيلم يكي كنه.
منم اين مشكلو داشتم كه اينكارو كردم رفع شد.

اینو خودم براش امتحان کردم فارسی حروف جدا نشون میده برعکس

البته آلفردش بد نبود.

البته يه چندتا از بچه تعريف مي كردن بتمن توي يه سري از كميك هاش دست به ادم كشتن هم ميزنه !

البته يه چندتا از بچه تعريف مي كردن بتمن توي يه سري از كميك هاش دست به ادم كشتن هم ميزنه !
من كه نديدم. اين موضوع حتي تو انيميشن ها و بازي هاي بتمنم هست...
تا اونجايي كه من مي دونم بتمن هيچ وقت دشمناشو نكشته، چون به گفته خودش اگه يه آدم بدو بكشي، خودت تبديل به آدم بد مي شه پس تعدادشون ثابت مي مونه.

من كه نديدم. اين موضوع حتي تو انيميشن ها و بازي هاي بتمنم هست...
تا اونجايي كه من مي دونم بتمن هيچ وقت دشمناشو نكشته، چون به گفته خودش اگه يه آدم بدو بكشي، خودت تبديل به آدم بد مي شه پس تعدادشون ثابت مي مونه.

بله قانون خود بتمن NO KILL ولي من هم نقل كردم از يه سري كه مدارك اش هم بود كه بتمن توي يه يك سري كميك ها ادم هم كشته ( البته فكر كنم گناهكار ؟! )
حتي توي يك سري كميك ها خود الفرد ميره جوكر ميشه اون هم فقط به خاطر خود بروس وين !

بله قانون خود بتمن NO KILL ولي من هم نقل كردم از يه سري كه مدارك اش هم بود كه بتمن توي يه يك سري كميك ها ادم هم كشته ( البته فكر كنم گناهكار ؟! )
حتي توي يك سري كميك ها خود الفرد ميره جوكر ميشه اون هم فقط به خاطر خود بروس وين !
من از اين چيزي كه مي گي اطلاع ندارم. بي زحمت يه منبع بگو كه برم بخونم.
اون قضيه ي آلفردم كه در حد شوخيه، آلفرد جوكر نشده بلكه كسي بوده كه بعد از شكست بتمن اونو ترغيب مي كنه كه ادامه بده.
اگر از اينم منبع داري بفرست ببينم.
در كل توي اين فيلم جديد حتي اگرم فرض بگيريم كه بتمن قبلا آدم كشته(اونم انگشت شمار) ديگه زياده روي كردن....

من از اين چيزي كه مي گي اطلاع ندارم. بي زحمت يه منبع بگو كه برم بخونم.
اون قضيه ي آلفردم كه در حد شوخيه، آلفرد جوكر نشده بلكه كسي بوده كه بعد از شكست بتمن اونو ترغيب مي كنه كه ادامه بده.
اگر از اينم منبع داري بفرست ببينم.
در كل توي اين فيلم جديد حتي اگرم فرض بگيريم كه بتمن قبلا آدم كشته(اونم انگشت شمار) ديگه زياده روي كردن....

والا من گفتم از بچه ها نقل قول كردم خودم زياد تو اين جور چيزها نيستم
الفرد هم عكس كميك اش رو دقيق يادمه كه صورت اش رو گريم كرد تا شبيه جوكر بشه اون هم فقط به خاطر بروس

كلاً اين اسنايدر رو زياد جدي نگيريد

والا من گفتم از بچه ها نقل قول كردم خودم زياد تو اين جور چيزها نيستم
الفرد هم عكس كميك اش رو دقيق يادمه كه صورت اش رو گريم كرد تا شبيه جوكر بشه اون هم فقط به خاطر بروس

كلاً اين اسنايدر رو زياد جدي نگيريد
يارو قشنگ معلومه باندي مافيايي چيزي پشتشه...
همش داره گند مي زنه، بعد پروژه هاي بزرگ تر مي دن دستش...
درست، watchmen بد نبود ولي بعدش قشنگ داره سرپا گند مي زنه به اقتباسا.....

البته آلفردش بد نبود.

موزیک فیلم رو هانس زیمر و Junkie XL با همکاری همدیگه ساختن. ایشون (که موزیک فیلمای ددپول و مد مکس آخری و خیلی آثار دیگه هم از کاراشه) هم جا داره ازش تقدیر بشه :D
در مورد آدم کشتن بتمن قبلا تو همین تاپیک به اندازه کافی حرف زدم میتونین اونا رو پیدا کنین تا ببنین این نظرتون چرا اشتباهه.
آخرش چه شباهتی به اینسپشن داره؟ پایان inception برای ایجاد شک و تردید در مورد اتفاقات فیلمه (که در بیداری بوده یا در خواب) نه تحریک کردن مخاطب برای انتظار برای یه سیکوئل و ادامه!
پایان این فیلم کاملا داره خبر از بازگشت یه المنتی از داستان رو در فیلم‌های بعدی میده.
(به خصوص وقتی میدونیم که فیلم جاستس لیگ قراره بیاد و تو اون هم سوپرمن حضور خواهد داشت)
کاری که تو مدیوم‌های مختلف(و به خصوص کامیک بوک و سینماش) خیلی خیلی رایجه و تا دلتون بخواد هم مثال داره.
این دو تا رو ببینین:
Sequel Hook - TV Tropes
The End... Or Is It? - TV Tropes
یه مثال خیلی ساده از همین مورد تو سینمای کامیک بوکی بخوام بزنم فیلم Xmen:The LAst Stand ه که در پایانش:
مگنیتو که در طول فیلم قدرتشو از دست داده در پایان یه مهره‌ی فلزی شطرنج رو یه مقدار ناچیزی تکون میده وتصویر کات میخوره و تیتراژ شروع میشه.

نولان کارگردان خوبیه، کارگردان خیلی خوبیه ولی به خدا در این حد که مردم ازش بت ساختن نیست :|
این که یه کار کلیشه‌ای و رایج سینمایی رو به عنوان خلاقیت اون ثبت کنیم و هر فیلمی که بعد از اون همین کارو کرد مقلدش حساب کنیم دیگه واقعا ته بی‌انصافیه!

• Like
Reactions: amin hj and Vesemir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or