Movie Center

اگر تکامل اینه که یه Street Racing رو بکنی یه G.I. Joe کاش همه منقرض شیم:d
ولی اصلا سبکش و داستان خنده دارش به کنار آخه کدوم آدم احمقی سر ماشینو برمیگردونه سمت دره بعد یه نیشخند خفن میزنه که آره من چقدر خفنم که میخوام برم ته دره:|جالبش اینجاست که یه خراشم بر نمیدارن کلا خانوادگی:dدیگه اونجاش که یارو با مسلسل کرت راسل رو هدف گرفته بود برگشت یه چشمک زد قشنگ خندم گرفت از میزان مسخرگی فیلم:)):d
خب ببین، قبلا هم گفتم. الان وین دیزل و خانواده اش دقیقا بهترین درایورهای دنیان که دارن میرن با یکی از deadlyترین قاتل های دنیا بشن. من شاید least favorite صحنه کل فیلم همون صحنه ای باشه که گفتی. چون اون یه صحنه اصلا به عقل جور در نمیومد. منتها باقی صحنه ها منجمله هواپیما و پرت کردن ماشین هارو دقیقا توی واقعیت واسه فیلمبرداری انجام دادن :دی
استریت ریسینگ هم برا اوایل 2000 خوب بود. الان یه شوخی به حساب میاد اگه یه فیلم راجب این موضوع بسازن.

نمیدونم Los Olvidados (به انگلیسی The Young and the Damned) بونوئل رو دیدی یا نه،اما پسرک 400 ضربه کاملا کپی گرفته از شخصیت پدرو فیلم بونوئله،کل فیلم هم به شدت تحت تاثیر فیلم بونوئله.
نه ولی الان توی ویمئو یکمشو دیدم، خیلی فیلم کلاسیسیستی هست، مثل سوپ اوپراها از قدرت بصری فیلم فرعاً استفاده میکنه تا مثل چهارصد ضربه نور و تصویر حرف اول رو بزنه. داستان و شخصیتهای چهارصدضربه corny هستن و یکم غیرواقعی (حالا به نظر منکه بند نافم رو با اینترنت بریدن) ولی ارزش کیفیش جبران کننده ست.

من خیلی سر اینکه "داستان بهتره یا ارزش کیفی" بحث داشتم... منکه جدا خسته شدم از افرادی که ارزش کیفی رو زیرپا میندازن. دلیل اینکه برگشتم به فاز فارسی اینترنت همین "فیلمهای کوتاه" آماتور هست که اینترنت رو خفه کرده جدیدا. از وقتی چند نفر "کشف" شدن همه دارن مزخرف بعد از مزخرف توی اینترنت منتشر میکنن و انتظار دارن همه نگاه کنن و نظر بدن.

بنده Hard Eight توماس اندرسون رو دیدم،ریمیک Bob le flambeur بود آیا؟:دی حالا هم فازش اومده میخوام فیلم‌ها و کارگردان‌هایی که از این کارگردان فقید تاثیر گرفتن یه مرور اجمالی بکنم :

Bob le flambeur

همین Hard Eight توماس اندرسون
دو ورژن Ocean's Eleven تاثیر گرفته از همین فیلمه
The Good Thief بازسازی شده همین فیلمه
حقیقتاً این فیلم بود که شروع کننده موج نو فرانسه بود،4 سال قبل اینکه بل موندو تو Breathless سیگار بعدیش رو با سیگار قبلیش روشن کنه.هر چند ملویل اصلا خودش رو موج نویی نمیدونست

Le Doulos

کوئنتین تارنتینو میگه که این فیلم تاثیر عظیمی رو اولین فیلمش Reservoir Dogs داشته

Le Samouraï

جیم جارموش به نظرم Ghost Dog رو واسه بیننده‌ها یا خودش نخواست،این فیلم بزرگترین هدفش ادای دینیه به سامورائی :دی
The Driver والتر هیل هم شخصیتش برگرفته از آلن دلونه،هم نقش کرکتر زن تو هر دو فیلم یکیه،دو سکانس رو هم کاملا ازش کپی کرده
Drive رفن خیلی متاثر از ساموراییه و شخصیت Ryan Gosling
The Killer جان وو هم به شدت تحت تاثیر این فیلم بوده و شخصیت اصلی و شخصیت زن دقیقا اینجا تکرار میشه.
Leon و شخصیت ژان رنو.

Army of Shadows

از تاثیرات این فیلم بی خبرم،اما نکته‌ی شایان توجه اینه که سال 1969 که اکران شد منتقدا حسابی از خجالت فیلم در اومدن و به همین خاطر فیلم اونجور که باید و شاید در مرزهای خارج فرانسه دیده نشد.در سال 2006 که فیلم دوباره اکران شد،تو رتبه اول اکثر منتقدین بود و متاش هم شد 99/100 :دی

شما برید فیلم‌های این کارگردان رو ببینید،اونوقت میفهمید که ملویل کجا و گدار و لویی مال و تروفو و امثالهم کجا.کلهم 13 تا فیلم ساخت،حالا فکر میکنید این کارگردان چند سالگی مرده؟55 سالگی:-j.یعنی حداقل 3-4 تا فیلم دیگه جا داشت،3-4 تا شاهکار مثل Le Doulos و Leon Morin Priest جا داشت،پدربزرگ رفیق من الان 95 سالشه و انقدر هم در طول زندگیش بد بود ملت بهش میگن زنت رو تو کشتی،الان هم آلزایمر داره و همیشه فکر میکنه تو کوه‌ـه،اما هنوز زنده‌ست،40 سال از ملویل بیشتر زندگی کرده،40 سال،55 هم سنه آخه؟:wallbash:اگه ملویل قراره تو 55 سالگی بمیره مایکل بی میباس 25 سال پیش میمرد.اصلا من همین الان باید بمیرم واسه چی زنده‌ام آخه؟:دی

هیچ تنهایی عمیق‌تر از تنهایی ژان-پیر ملویل نیست،مگر تنهایی آن ببر در جنگل...

بچه ها من پریشب The Deer Hunter رو دیدم به شدت خوشم امدش و تحت تاثیرم قرار دادش به نوعی پدرخوانده دوم بود برام. تا به حال فیلمی از کارگردانش ندیدم خواستم بدونم کسی هست اینجا اشنایی با اثار کارگردانش داشته باشه ایا بقیه فیلم هاش به زیبایی همین فیلم هست یا نه ؟ چون تا جایی تحقیق کردم میگن بیشتر تو گیشه شکست خوردن منم به شدت محدودیت حجمی دارم نمیتونم خودم تک تک دانلود کنم و ببینم

بنده Hard Eight توماس اندرسون رو دیدم،ریمیک Bob le flambeur بود آیا؟:دی حالا هم فازش اومده میخوام فیلم‌ها و کارگردان‌هایی که از این کارگردان فقید تاثیر گرفتن یه مرور اجمالی بکنم :

Bob le flambeur

همین Hard Eight توماس اندرسون
دو ورژن Ocean's Eleven تاثیر گرفته از همین فیلمه
The Good Thief بازسازی شده همین فیلمه
حقیقتاً این فیلم بود که شروع کننده موج نو فرانسه بود،4 سال قبل اینکه بل موندو تو Breathless سیگار بعدیش رو با سیگار قبلیش روشن کنه.هر چند ملویل اصلا خودش رو موج نویی نمیدونست

Le Doulos

کوئنتین تارنتینو میگه که این فیلم تاثیر عظیمی رو اولین فیلمش Reservoir Dogs داشته

Le Samouraï

جیم جارموش به نظرم Ghost Dog رو واسه بیننده‌ها یا خودش نخواست،این فیلم بزرگترین هدفش ادای دینیه به سامورائی :دی
The Driver والتر هیل هم شخصیتش برگرفته از آلن دلونه،هم نقش کرکتر زن تو هر دو فیلم یکیه،دو سکانس رو هم کاملا ازش کپی کرده
Drive رفن خیلی متاثر از ساموراییه و شخصیت Ryan Gosling
The Killer جان وو هم به شدت تحت تاثیر این فیلم بوده و شخصیت اصلی و شخصیت زن دقیقا اینجا تکرار میشه.
Leon و شخصیت ژان رنو.

Army of Shadows

از تاثیرات این فیلم بی خبرم،اما نکته‌ی شایان توجه اینه که سال 1969 که اکران شد منتقدا حسابی از خجالت فیلم در اومدن و به همین خاطر فیلم اونجور که باید و شاید در مرزهای خارج فرانسه دیده نشد.در سال 2006 که فیلم دوباره اکران شد،تو رتبه اول اکثر منتقدین بود و متاش هم شد 99/100 :دی

شما برید فیلم‌های این کارگردان رو ببینید،اونوقت میفهمید که ملویل کجا و گدار و لویی مال و تروفو و امثالهم کجا.کلهم 13 تا فیلم ساخت،حالا فکر میکنید این کارگردان چند سالگی مرده؟55 سالگی:-j.یعنی حداقل 3-4 تا فیلم دیگه جا داشت،3-4 تا شاهکار مثل Le Doulos و Leon Morin Priest جا داشت،پدربزرگ رفیق من الان 95 سالشه و انقدر هم در طول زندگیش بد بود ملت بهش میگن زنت رو تو کشتی،الان هم آلزایمر داره و همیشه فکر میکنه تو کوه‌ـه،اما هنوز زنده‌ست،40 سال از ملویل بیشتر زندگی کرده،40 سال،55 هم سنه آخه؟:wallbash:اگه ملویل قراره تو 55 سالگی بمیره مایکل بی میباس 25 سال پیش میمرد.اصلا من همین الان باید بمیرم واسه چی زنده‌ام آخه؟:دی

هیچ تنهایی عمیق‌تر از تنهایی ژان-پیر ملویل نیست،مگر تنهایی آن ببر در جنگل...
New Wave رو بیخیال شو خیلی مین استریمه، Parallel Cinema رو بچسب :دی

جدا ازون حقیقتش رو بخوای فیلم دیدن سخته... من اینها رو نمیشناختم ولی الان هم که میشناسم رغبتی برای دیدنش ندارم. من Visual Whoreـم. داستان برام مهم نیست. فیلمبرداری و تدوین و VFX مهمه که این فیلمهای قدیمی زیاد به سوقم نمیان. میدونم باید راهم رو عوض کنم...

Army of Shadows

حالا لویی مال و گدار رو می‌گیم یه ذره بیش از حد بزرگ شدن، ولی دیگه تروفو رو کنار این دو تا نذار. :d خیلی داری کم‌لطفی می‌کنی.

حقیقتاً این فیلم بود که شروع کننده موج نو فرانسه بود،4 سال قبل اینکه بل موندو تو Breathless سیگار بعدیش رو با سیگار قبلیش روشن کنه.

دیوانه. :))

New Wave رو بیخیال شو خیلی مین استریمه، Parallel Cinema رو بچسب :دی

جدا ازون حقیقتش رو بخوای فیلم دیدن سخته... من اینها رو نمیشناختم ولی الان هم که میشناسم رغبتی برای دیدنش ندارم. من Visual Whoreـم. داستان برام مهم نیست. فیلمبرداری و تدوین و VFX مهمه که این فیلمهای قدیمی زیاد به سوقم نمیان. میدونم باید راهم رو عوض کنم...

چشمت به سینیوره و دلون و فابرگا بیفته دیگه VFX و visual whore بودنت رو فراموش می‌کنی. :d

این فیلم رستاخیزه کسی دیده؟
چی داره که دوستان گرامی دم وزارت ارشاد امروز اون کارناوال شادی رو راه انداخته بودن؟ :دی
n میلیارد خرج فیلم کردن تهشم اکرانش با مشکل مواجه شد. من سه دلیلش رو می‌دونم - البته اگه بیشتر نباشه :d

یکیش، همون‌طور که آقا عارف گفت، به نشون دادن چهره‌ی حضرت ابوالفضل مربوط میشه. علت دیگش نشون دادن عاشق شدن فرزند حر هست. دلیل آخر اعتراضات هم نحوه کشته شدن علی‌اصغرـــه - البته این مورد آخری رو انگار خود کارگردان قبول کرده بود که اشتباه کرده -

n میلیارد خرج فیلم کردن تهشم اکرانش با مشکل مواجه شد. من سه دلیلش رو می‌دونم - البته اگه بیشتر نباشه :d

یکیش، همون‌طور که آقا عارف گفت، به نشون دادن چهره‌ی حضرت ابوالفضل مربوط میشه. علت دیگش نشون دادن عاشق شدن فرزند حر هست. دلیل آخر اعتراضات هم نحوه کشته شدن علی‌اصغرـــه - البته این مورد آخری رو انگار خود کارگردان قبول کرده بود که اشتباه کرده -
نحوه کشته شدن علی اصغر اختلافش چی بوده ؟ این بوده که مثلا خون به جای اینکه تو هوا بپاچه، ریخته رو زمین 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or