Movie Center

امروز بهترین فیلم زندگیم اکران شد . . . همه اونایی که فیلم رو دیده بودن می گفتن برایان سینگر خوب فیلمی ساخته . کلا همه راضی بودن یکی از سختگیر ترین منتقدان هم بهش درجه B- یعنی خیلی امیدوار کننده که توی 5 روز اول اکرانش عالی فروش کنه . . چون هفته دیگه یکی از فیلم های قدرتمند تابستون دزدان دریایی کارائیب اکران میشه .

225x90-01.jpg
225x90-04.jpg

راستی گفته بودم که اسپایدر من 3 تیزر میده با سوپر من بلخره داد من خودم هنوز نتونستم دانلود کنم ولی لینکش رو میزارم امیدوارم که لذت ببرین . . .

Hi-Res 25MB
HD 720P 82.4 MB​

راستی دوستان اسپایدر من یه تریلر 16 مگی هم داره که روی لینک اولی که کلیک کنین اگه قبل از اینکه دانبود کنین آخر جمله به جایه 640w ویرایش کنین 480 می تونین 16 مگیش رو دانلود کنین .​

سلام
محمد جان اگه پست منو می بینی جواب منو بی زحمت بده
اون فیلمی که دیدی که از نسخه اصلی نکاتی اضافه تر داره می تونی بگی چیا بیشتر داره؟؟؟
این برام مهم هست...اگه جواب بدی ممنون می شم

نوشته شده توسط Behzadr:
اوه...به همین زودی پرده اش اومده !!!! ولی فک میکنم مث این فیلم راز داوینچی باشه..خدایی من هیچی نمی دیدم
اره دیگه من اپدیت هستم :cheesygri
کیفیتش رو هم نیمدونم والا فقط میدونم پرده ای هست چه طور پرده ایش رو نمیدونم اخه پرده ای داریم تا پرده ای :)

Hobgoblin

خوب دوستان امید وارم که تیزر اسپایدرمن 3 رو دانلود کرده باشین . . . من خودم هنوز نتونستم دانلود کنم فقط توی اخبار های کانال !E دیدم . اصلا فکر نمی کردم همچین صحنه هایی رو توی یه تیزر اونم یک سال قبل از اکران فیلم بدن بیرون .
همون طور که دیدین هم Hobgoblin هم Sandman رو نشون داد از ونوم فقط ماده اش رو نشون داد .

Topher Grace is Venom​

Thomas Haden Church is Sandman​

James Franco is Hobgoblin or Green Goblin II​

اینم خود Hobgoblin تو فیلم .​

با این حال شایعه شده که شخصیت منفی چهارمی هم وجود داره ! ! ! ! !
سوپر من هم یه نمه فروش تو یک روز بد بوده حالا ببینیم تو 5 روز اول اکرانش چی میشه .

آخرین ویرایش:
نظر من اینه که هیچ وقت فیلمهای پرده ای رو تماشا نکنین حتی اگه یه فیلم جدید باشه یه مقدار صبرو تحمل داشته باشین فیلم با کیفیتش میاد اون موقع دیدن فیلم لذت داره در ضمن فروش روز اول سوپر من 21 میلیون دلار بوده که فروش خوبی محسوب میشه

سلام
اون عکس هایی که از فیلم مرد عنکبوتی 3 هست در صفحه قبل هر 3 تا دشمنان مرد عنکبوتی هستند؟؟؟چه خبره مگه...این شماره شخصیت منفی چرا این همه شده؟

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
محمد جان اگه پست منو می بینی جواب منو بی زحمت بده
اون فیلمی که دیدی که از نسخه اصلی نکاتی اضافه تر داره می تونی بگی چیا بیشتر داره؟؟؟
این برام مهم هست...اگه جواب بدی ممنون می شم

بهزاد با منی ؟

سلام.
بچه ها نسخه دوبله ice of age 2 با دوبله گلوری فیلم اومد منم گرفتمش.
................................................................................................
بچه ها فیلم رزیدنت اویل 2 رو دیدم میدونم قدیمی هست ولی حالا میفهمم چرا میگن به جز رزیدنت اویل بقیه فیلمهایی که از روی بازی ساخته شده بده.واقعا خوب ساخته شده بود از روی بازیش.
................................................................................................
فیلم aqumarin رو دیدم.برای کسانی که از فیلمهای نیم کمدی و خانوادگی خوششون میاد بگیرن.داستانش در مورد یه پری دریایی هست که از یک پسر خوشش میاد و میخواد نظر اونو جلب کنه اما............................
فیلم saw2 رو هم دیدم داستانش جالب بود اکا چندتا از قسمت ها رو نفهمیدم:
1.ایا اون مرده که اون افراد رو اسیر کرده ایا مشکل روانی داره یا..............؟
2.چرا دختر خودشو هم مجبور به این بازی میکنه؟
3.اون افراد سیر رو به خاطر چی اسیر کرده ایا گناهکارن؟
فیلم red eye رو هم دیدم فیلم جالب بود اما پایانش یکم جالب نبود میتونست یکم کشدار تر و همچنین جذاب تر باشه اسم بازگر زن فیلم یادم رفته حالا ولی از بازی زیباش نمیشه به راحتی گذشت.
فیلم are we yet اگه اشتباه نکنم به فارسیش میشه ما هنوز اینجایی رو هم دیدم و.صرفایه فیلم تجاری بودو سعی میکردبا فراهم کردن صحنه های مختلف موقعیت های کمدی بسازه راستی اون پسر کوچولوه تو فیلم خیلی با حاله!
...............................................................................................
حالا با خودتون میگین این چقدر فیلم دیده این چند روز اما چه کنیم بیکاریه!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or