Movie Center

بعد اینکه کسی فیلم kingdom of heaven رو دیده؟ من خیلی از این جور فیلما خوشم میاد.اما درست و حسابی موضوعش رو نفهمیدم.چون این نسخه ای که ما دیدیم دوبله غیر انگلیسی(فکر کنم ایتالیایی یا فرانسوی یا یه چیز دیگه) بود و کیفیتش هم خیلی خوب نبود. قراره که جمعه انگلیسیش رو هم ببینم. __________________
مربوط میشه به جنگ های مسیحیان و مسلمانان که صلاح ادین ایوبی سر دسته مسلمانان هست
فیلم بسیار زیبای هست....من بازی ارلاندو بلو بسیار حال میکنم و در این فیلم هم زیبا بازی کرد

15mxs1z.jpg

http://www.forums.bazicenter.com/showpost.php?p=56512&postcount=90

حجم این کتاب چقدره مگه برای دانلود
من همین فیلم رو به قسمت بالایی البته اورجینال خریدم
یه دی وی دی داره و یه کتاب بسیار نفیس
پیشنهاد می کنم اصلا اینو از دست ندید
بسیار زیبا است

نوشته شده توسط Behzadr:
مربوط میشه به جنگ های مسیحیان و مسلمانان که صلاح ادین ایوبی سر دسته مسلمانان هست
فیلم بسیار زیبای هست....من بازی ارلاندو بلو بسیار حال میکنم و در این فیلم هم زیبا بازی کرد
اتفاقا منم دارمش از خیلی وقت پپیش گرفتم اما هنوز که هنوزه وقت نکردم ببینمش امشب پس بشینم پاش

سلام
من با زیرنویس فارسی دارمش .
ولی هنوز نگاش نکردم .
البته شنیدم فیلم کم رمقیه ولی خوب عادلانه با موضوع برخورد کرده و اینجوری نبوده که فقط طرف مسیحی ها رو بگیره .
البته 2 تا هنرپیشه محبوب من یعنی " لیام نیسون " و " جرمی آیرونز " هم توش بازی دارن .
=====
من سرعت نتم پایینه نمیتونم دانلود کنم .
اگر کسی شکوه تختجمشید رو دانلود کرد برا منم بفرسته لطفا
79.gif

من همین فیلم رو به قسمت بالایی البته اورجینال خریدم
یه دی وی دی داره و یه کتاب بسیار نفیس
بهزاد چند خریدی ؟
برات پول حواله کنم برام میخری ؟

آخرین ویرایش:
سلام
میشه یکی تفاوت های نسخه Unrated و معمولی فیلم The Hills Have Eyes رو به من بگه؟
فکر میکنم باید یه صحنه هایی رو که از نسخه معمولی حذف شده رو داشته باشه .
ظاهرا خیلی از نسخه اکران شده خشنتره .

بهزاد چند خریدی ؟
برات پول حواله کنم برام میخری ؟
سلام
بهتره از فکر خریدش بیرون بیای....چون من حدود 70 ت خریدمش....:)
ولی اگه خواستی من برات از روی دی وی دیش یه رایت می زنم(بیخیال پول....رفاقت رو عشق است:love:)

سلام
بهتره از فکر خریدش بیرون بیای....چون من حدود 70 ت خریدمش....
ولی اگه خواستی من برات از روی دی وی دیش یه رایت می زنم(بیخیال پول....رفاقت رو عشق است)
بهزاد قیمتش بود یا فروشنده هر چقدر که دلش خواست قیمت داد ؟
من از این خل بازیها در میارم که اینقدر پول بدم برا اینجور چیزا ( بلا نسبت تو
39.gif
)
dvd رو برام بفرست .
آدرس رو برات pm میکنم .

بهزاد قیمتش بود یا فروشنده هر چقدر که دلش خواست قیمت داد ؟
من از این خل بازیها در میارم که اینقدر پول بدم برا اینجور چیزا ( بلا نسبت تو
39.gif
)
قیمت پکیج همین بوده.....این پکیج توی کانادا منتشر شده...البته یه کتاب بسیار نفیس هم داخلش هست.

سلام
قیمت پکیج همین بوده.....این پکیج توی کانادا منتشر شده...البته یه کتاب بسیار نفیس هم داخلش هست.
اتفاقا منم یه مجموعه آثار از فرشچیان و یه شاهنامه 2 زبانه دارم که چاپ آلمان هستن .
واقعا عالی هستن و وقتی نگاشون میکنم کلی حال میکنم .
پارسال خیابون انقلاب یه نمون مثل فرشچیانه ولی چاپ ایران رو دیدم یارو 30 و خورده ای قیمت داد . مشخصات نسخه خودم رو که دادم گفت باید بین 150 تا 200 هزار تومن قیمتش باشه .
شاهنامه رو هم گفت تا حالا لنگش رو ندیده .
فیلم کلیک با بازی ادام سندلر در عرض سه روز به فروش 40 میلیونی دست یافت و در صدر جدول فروش هفتگی سینماهای امریکای شمالی قرار گرفت
امروز coming soon یه تیکه هاییش رو نشون داد .
واقعا خنده دار بود .
به نظر میاد آدام سندلر داره از اون کمدیهایه " آدام سندلری " که شدیدا هم نفروش بودن فاصله میگیره و تصمیمهای درست میگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or