Movie Center

نوشته شده توسط Police _ 110:
مهرپویا جان میشه کل لیست رو بدی

چون من بدجوری با دانلود از لینک مشکل دارم برای دانلود از بیشتر ده میگ باید قلبم رو توی
دستم بگیریم که بهم ایرور نده چون همیشه خودمش برای دانلود دیموی های ای تری تا حالا
بیشتر از 80 میگ دانلودی از دست دادم

برای همین بیشتر از تورنیت استفاده میکنم چون همیشه رسیم داره و سرعت خوبه

اگه فیلم ها مال سال 2005 و 2006 باشه مشکلی نیست میتونم یه بخشی رو برات بیارم
راستش من لیست خاصی ندارم
و روی چند سایت میگردم که فیلم های خوب رو پیدا کنم بذارم
اتقافا من هیچ وقت نتونستم زیاد تو Torrent دانلود کنم
سرعتش خیلی پایین بوده
البته میدونم بستگی داره ولی شانس من همیشه سرعتش پایین بوده ;)

میشه یه خورده توضیح بدی که چی داره این Lucky Number Slevin
يه فيلم با بازي بروس ويليس هست كه ظاهرا اين جور كه من خوندم يه سبك جديدي رو داره مثل ماتريكس 1 كه اومد و يه سبك خاصي داشت و همه بعد ها ازش تقليد كردن. دقيقا نميدونم اين چي كار كرده ولي ميگن چيز جالبي هست. تا الانم تو imdb امتياز 7.5 گرفته.

آخرین ویرایش:
در مورد فيلم Lost highway ، من هم موافقم كه يه صحبتي داشته باشيم ، من خودم اين فيلم رو متاسفانه فقط يك بار فرصت كردم ببينم ، اونم چند وقت پيش بود كه الان زياد يادم نيست ولي بهرحال فيلم سنگيني هست ، البته به سنگيني Mulholland Dr نيست.

البته تعداد سیدر هاش خیلی کمه و سرعتش پایینه ... 8 کیلو بایت در ثانیه بیشتر نمیداد 50 ساعت طول کشید تا گرفتمش ! عشقه دیگه چه کنیم
___
wowاین مدت زمان رو فقط برای دانلود 30 دقیقه صرف کردی؟

الان تو اخبار گفت:

میخوان 5 نفر از بهترین کاگردان های رو جمع کنن که هر کدومشون برای خودشون 5 دقیقه از شهر پکن فیلم بگیرن.
مجید مجیدی هم یکی از این 5 نفر بهترین کارگردان جهان بود
28.gif

نوشته شده توسط behzadr:
wowاین مدت زمان رو فقط برای دانلود 30 دقیقه صرف کردی؟
نه بهزاد جان برای کل فیلم ( 1.36 گیگ ) این زمان طول کشید ...
اون 20 دقیقه که یکجا نیست، در طول فیلم پخش شده

میخوان 5 نفر از بهترین کاگردان های رو جمع کنن که هر کدومشون برای خودشون 5 دقیقه از شهر پکن فیلم بگیرن.
خوب بعد چی میشه؟؟؟؟
نه بهزاد جان برای کل فیلم ( 1.36 گیگ ) این زمان طول کشید ...اون 20 دقیقه که یکجا نیست، در طول فیلم پخش شده
آها فکر کردم برای اون بیست دقیقه اینقدر وقت صرف کردی
راستی مگه تو دی اس ال نداشتی؟

نوشته شده توسط behzadr:
خوب بعد چی میشه؟؟؟؟

آها فکر کردم برای اون بیست دقیقه اینقدر وقت صرف کردی
راستی مگه تو دی اس ال نداشتی؟
چرا دارم منتها گفتم که این فیلم بدلیل نداشتن seeder کافی، سرعتش پایین بود وگرنه با سرعته من 16 ساعته دانلود میشد.

نوشته شده توسط old snake:
مگه سرعتت چنده؟:eek:
ADSL 256/128

این scary movie 4 کسی کیفیت پردش رو دیده ؟ من توی تورنت ها گشتم همه میگن کیفیت صداش افتضاحه اصلاً نمیشه چیزی فهمید ... اگه ورژن درست حسابی ازش گیر آوردید بذارید

ADSL 256/128

این scary movie 4 کسی کیفیت پردش رو دیده ؟ من توی تورنت ها گشتم همه میگن کیفیت صداش افتضاحه اصلاً نمیشه چیزی فهمید ... اگه ورژن درست حسابی ازش گیر آوردید بذارید
اگه گیر آوردم برات تو تاپیک دانلود فیلم میزارمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or