Move و Kinect بجای PS4 و Xbox 720 !

Reza Razor

کاربر سایت
صنعت بازیهای کامپیوتری در این سالها درکل بازار خوبی برای خود داشته است . شرکتهای مهم ساخت کنسولها حدودا هر 5سال یکبار دستگاههای جدیدی با ویژگی ها و قابلیتهای چشم گیری ارائه میکنند که به زمان خود غیر قابل تصور بنظر میرسد . و این اخبار گیمرهای حرفه ای را به جنب و جوش عجیبی برای دانستن از بازیهای همراه آنها می اندازد .

اما اینبار دیگر اینطور بنظر نمیرسد .

3consoles_300.jpg

5 سال از زمان رونمایی مایکروسافت از کنسول جدیدش Xbox 360 و حدود 4 سال هم از زمان عرضه ی PS3 و Wii میگذرد و این صنعت همچنان به حرکت خود ادامه میدهد که فقط شامل بروزرسانی هایی در تکنولوژی های فعلی میشود اما هنوز فکری به سرمایه گذاری های کلان برای دستگاههای نسل بعد وجود ندارد و اینطور بنظر میرسد که اکثر مخاطبین نیز با این موضوع مشکلی ندارند .

رکود ادامه دار اقتصاد و هزینه های روبه افزایش ساخت بازی یکی از دلایل مهم نبود کنسولهای جدید است . هرچه از سن کنسولها میگذرد هزینه ی ساخت بازیهای درجه یک افزایش می یابد . میانگین این هزینه ها حدود 20 تا 40 میلیون دلار تخمین زده میشود که البته بازیهایی مثل GTA IV و Red Dead Redemption هم وجود دارند که تا 100 میلیون دلار هم برای شرکتها خرج برداشته اند .

بازیهای نسل آینده مسلما هزینه های بیشتری با خود بهمراه خواهند داشت . باوجود مشکلات فعلی شرکتها برای کسب سود نسبی در این شرایط اقتصادی کسی عجله ای برای زیر و رو کردن نمودار هزینه های خود ندارد .

برای سازندگان کنسولها هم شرایط یکسان است . ساخت سیستم جدید هزینه های سرسام آوری دارد و بدتر از آن سونی و مایکروسافت همیشه برای 2 یا حتی 3 سال ابتدایی عرضه ی کنسولهایشان بجای سود با زیان مواجه هستند و انتظارشان از برگشت این ضرر ها در فروش بازیها خلاصه میشود . البته نینتندو اینبار با سود خوبی درمقایسه با دو رقیب دیگر خود مواجه بود .

درحال حاضر هرسه شرکت به نقطه ای رسیده اند که با پایین آوردن هزینه های خود و فروش نسبتا خوب درحال دریافت و برگشت هزینه های خود هستند .

حالا با این تقاضای بالای بازار و هزینه های پایین هیچ اشتیاقی برای سونی ; مایکروسافت و حتی نینتندو وجود ندارد که در این نقطه کنسولهای جدیدی عرضه کنند و بازار را بهم بریزند . دلیل دیگری هم بر این مدعا که نسل بعد تا سال 2013 یا 2014 روی نمیدهد وجود دارد .

ما بازیهایی با جلوه های فوق العاده تا به امروز در PS3 و Xbox 360 دیده ایم و همچنین عناوین خلاقانه ای در Wii ولی کسی هنوز به این اعتقاد نرسیده که پتانسیل های موجود در آنها بطور کامل مورد استفاده قرار گرفته و دیگر چیز خاصی برای مانور دادن و عرضه کردن در آنها وجو ندارد !

همیشه رسم بر این بوده که سازنده ها زمانی قدم نسل بعد را بر می دارند که به این نقطه رسیده باشند .

نکته ی دیگر این است که بازیهای کنسولهای نسلهای بعد همیشه بر اساس موفقیت های بازیهای نسل قبل خود و مانور روی آن شکل گرفته اند . GOW و عرضه ی پر سر و صدای آن روی PS2 و بازخورد و فروش آن بود که توانست موقعیت PS3 را در ابتدای ورود کمی بهبود بخشد .

و امروز برای Xbox 360 و PS3 عرضه ی Kinect و Move با هدف یک نوع چاشنی به سیستم های قدیمی برای جذب مخاطبین اتفاقی و عمومی است و البته نوعی از بازی برای حرفه ای تر ها که از انجام آن خجالت زده نشوند .

زمزمه هایی هم از وجود نسل دیگری از کنسولها که دیر یا زود از راه میرسند خبر میدهد .
کنسولهایی که بنظر پتانسیل های بالایی دارند . سرویس هایی مانند OnLive که بازیهایی بشکلی با محتوای کاملا اینترنتی دارند که بازهم بنظر نمیرسد تا مدتها بتوانند کل بازار این صنعت را دردست بگیرند .
شرکتهای کلاسیک این صنعت هم با اینکه خبری درز نمیدهند ولی نشانه هایی از کار بر روی نسل بعد بصورت مخفی را میتوان مشاهده کرد .

منبع: Yahoo! News

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mgs4
دوست من شما فرق بازی های PS2 با 360 رو فقط در گرافیک می بینید؟

بذار یه کم فکر کنم.
فرق بازیهاشون اینه که اون ماشین سواری داشت این نداشته؟ یا شاید تو اون بازیها تفنگ نبود؟ یا قیمت بازیها؟ شایدم منظورت دسته ی کنسوله؟ یا اندازه کنسول؟ یا توان برق مصرفی؟ ولی تنها چیزی که میدونم اینه که XBOX کپی کردنشون سخته.
هرچی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمی رسه کسی میتونه کمک کنه؟

بذار یه کم فکر کنم.
فرق بازیهاشون اینه که اون ماشین سواری داشت این نداشته؟ یا شاید تو اون بازیها تفنگ نبود؟ یا قیمت بازیها؟ شایدم منظورت دسته ی کنسوله؟ یا اندازه کنسول؟ یا توان برق مصرفی؟ ولی تنها چیزی که میدونم اینه که XBOX کپی کردنشون سخته.
حرف های شما یه چیزی در حد یه گیمر دو ساله هست!این ماشین بازی داشت اونم ماشین بازی داشت چیه دیگه؟این تفنگی داشت اونم داشت یعنی چی؟الان شما یه بازی مثل GeOW رو ps2 مثال بزن؟کلا از پایه مقایسه ی شما مسخره بود...
دسته ی این دو تا فرق نمی کنه؟اتفاقا به نظرم خیلی دسته ی 360 خوش دست تره.راحت تر تو دست می ره.جای آنالوگ هاش بهتره و ....

حرف های شما یه چیزی در حد یه گیمر دو ساله هست!این ماشین بازی داشت اونم ماشین بازی داشت چیه دیگه؟این تفنگی داشت اونم داشت یعنی چی؟الان شما یه بازی مثل GeOW رو ps2 مثال بزن؟کلا از پایه مقایسه ی شما مسخره بود...
دسته ی این دو تا فرق نمی کنه؟اتفاقا به نظرم خیلی دسته ی 360 خوش دست تره.راحت تر تو دست می ره.جای آنالوگ هاش بهتره و ....
Kill.Switch رو فک نمیکنم بازی کرده باشی.

مدت ها است که سرعت پیشرفت پردازشی کارت های گرافیکی کم شده .الان nividia و ati هر 18 ماه یه کارت گزافیک جدی میدن بیرون که حداکثر 60 درصداز نسل پیشینشون قویتره . اگه بخوان 2 سال دیگه مثلا یه کنسول دیگه بدن بیرون خوب اینا دیگه کمترین رزولوشن بازیهاشون 1080p خواهد بود . حالا پردازش 3d واقعی رو هم اضافه کنید که همه ی اینا فشار اضافه به gpu تحمیا میکنه تا حدی که اونوقت دیگه پرش گرافیکی بین این نسل و نسل بعد دیگه خیلی نا محسوس میشه . فکر کنم این نسل طولانی ترین نسل کنسولها باشه . تجربه ی wii هم نشون داد که بازار محتوا براش خیلی مهمتره تا گرافیک . حالا kinect و move هم بیاد و فروش کنه عمرا سونی و مایکرو حالا حالا ها به فکر خونه تکونی بیفتن .

• Like
Reactions: qwerty23
بذار یه کم فکر کنم.
شما الان مطمئنی فکر کردی؟! نه، واقعا؟!:)
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم PS2 همون PS1 ـه، PS3 همون PS1 ـه، X360 همون Xbox ـه، PS3 همون Xbox ـه، PS2 ـه همون Xbox ـه و... (عین اون مجموعه ها بودن تو ریاضی داشتیم) چون همه ـشون بازی تفنگی یا ماشینی و... داشتن. اصلا اگه اینطوریه چرا کنسول جدید میسازن؟! این شرکت ها هم ول معطلن ها!:lol:

شما الان مطمئنی فکر کردی؟! نه، واقعا؟!:)
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم PS2 همون PS1 ـه، PS3 همون PS1 ـه، X360 همون Xbox ـه، PS3 همون Xbox ـه، PS2 ـه همون Xbox ـه و... (عین اون مجموعه ها بودن تو ریاضی داشتیم) چون همه ـشون بازی تفنگی یا ماشینی و... داشتن. اصلا اگه اینطوریه چرا کنسول جدید میسازن؟! این شرکت ها هم ول معطلن ها!:lol:

جیگر اینو در جواب اون دوستانی گفتم -من جمله خود شما- که گفتند فرق بین کنسولا حجم روی دیسک بازی و گرافیک و GPU و کنترلر نیست. پس فرق بین PS2 و PS3 و XBOX چیه؟

هنوز از تمام توان کنسولهای این نسل استفاده نشده بنظرم وددست کم تا دوسال دیگه جا دارن این دو کنسول عوض شدن نسل رو میشه انتظار داشت اما نه به این زودی

هنوز از تمام توان کنسولهای این نسل استفاده نشده بنظرم وددست کم تا دوسال دیگه جا دارن این دو کنسول عوض شدن نسل رو میشه انتظار داشت اما نه به این زودی
چه بهتر هرچی دیرتر عرضه بشن ما pc باز ها دیرتر باید سیستم خودمونو ارتقا بدیم ! ( کی پول داره ! ) :d

شما برا این چنتا بازی مثال تو نسل قبل بیار من ساکت شم:
super mario galaxy 2
assassin's creed
uncharted 2
Batman :AA
همه ی این بازی هایی که گفتی کم و بیش تقلید هایی از بازی های نسل قبلن که حالا به کمال رسیدن ( طی مرور زمان .... )
کلا به نظر من هم کنسول های نسل جدید به بازار اومدن تا خوره های گرافیک رو ( که تقریبا بیشتر گیمر های جدید رو تشکیل میدن ) ارضا کنن .... البته به جز wii .... که تقریبا میتونم اونو کنسول نسل بعد نام ببرم یا حتی move و Kinect به نظرم واقعا دارن بازی های نسل بعد رو پایه گذاری میکنن ....

فقط مونده بود یکی بیاد PS2 رو با Xbox 360 مقایسه کنه:))
خودت بشین حرفی که زدی رو دوباره بخون
مثل این میمونه بگی رنو هم ماشین هستش مزدا 3 هم ماشین جفتشون راه میرن دیگه چه فرقی می کنه حالا مزدا 3 بدنش خوشگل تر هستش یا سرعتش بیشتره یا بزگرتره یا شیک تره یا ...
این طرز فکر مثل طرز فکر بعضی پدر مادر هاس که کنسول رو که میبینن میگن چیه این با سگا هم میشه بازی کرد دیگه مثل هم هستن
--
در کل
به نظرم خیلی مونده تا نثل بعد.... با عرضه شدن دو کنترلر جدید + ایکس باکس جدید چه کاریه به فکر کنسول جدید تر باشن
PS3 هم که همینطور اونم به نظرم تازه اول راهه

چه بهتر هرچی دیرتر عرضه بشن ما pc باز ها دیرتر باید سیستم خودمونو ارتقا بدیم ! ( کی پول داره ! ) :d

همه ی این بازی هایی که گفتی کم و بیش تقلید هایی از بازی های نسل قبلن که حالا به کمال رسیدن ( طی مرور زمان .... )
کلا به نظر من هم کنسول های نسل جدید به بازار اومدن تا خوره های گرافیک رو ( که تقریبا بیشتر گیمر های جدید رو تشکیل میدن ) ارضا کنن .... البته به جز wii .... که تقریبا میتونم اونو کنسول نسل بعد نام ببرم یا حتی move و Kinect به نظرم واقعا دارن بازی های نسل بعد رو پایه گذاری میکنن ....

اینکه پایه گذاری کنن یا نه ، بستگی به موافقیتشون داره !
حتی زمان معرفی کنسول های بعدی هم بستگی به موفقیت این دو تا داره

فقط مونده بود یکی بیاد PS2 رو با Xbox 360 مقایسه کنه:))
خودت بشین حرفی که زدی رو دوباره بخون
مثل این میمونه بگی رنو هم ماشین هستش مزدا 3 هم ماشین جفتشون راه میرن دیگه چه فرقی می کنه حالا مزدا 3 بدنش خوشگل تر هستش یا سرعتش بیشتره یا بزگرتره یا شیک تره یا ...
این طرز فکر مثل طرز فکر بعضی پدر مادر هاس که کنسول رو که میبینن میگن چیه این با سگا هم میشه بازی کرد دیگه مثل هم هستن
--
در کل
به نظرم خیلی مونده تا نثل بعد.... با عرضه شدن دو کنترلر جدید + ایکس باکس جدید چه کاریه به فکر کنسول جدید تر باشن
PS3 هم که همینطور اونم به نظرم تازه اول راهه
یادت باشه که یه مدت بازی هایی که رو PS2 میومد برای 360 میومد...تا زمانی که PS3 عرضه نشده بود بازی های چندان گرافیک داری نبودن رو 360
مثال : گان و هیتمن بلاد مانی
در کل :
نسل های کنسول جز فیزیکو گرافیک و سود برای شرکتا چیزی نداره.حالا میان خردادیان و تکان رو به کنسول اضافه میکنن معلومه مزه پول زیر زبونشون خوش اومده

جیگر اینو در جواب اون دوستانی گفتم -من جمله خود شما- که گفتند فرق بین کنسولا حجم روی دیسک بازی و گرافیک و GPU و کنترلر نیست. پس فرق بین PS2 و PS3 و XBOX چیه؟
عزیزه من تو موبایل فوتبال هست،اتومبیل رانی هست شوتر اول شخص هم هست!
پس موبایل هیچ فرقی جز گرافیک با 360 نداره!
درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or